QuizGroup Network

Bu atılan kanallar dahsboardunuzda görünüyor mu beyler ?

bu quizden atılan kanalları başka partnere bağlayabilen var mı? 1 haftadır hiç bir yerden davet gelmedi nedense. Tatil mi yapıyorlar ne yapıyorlar yılbaşına kadar?

Bu nasıl bir iş ya kanal partnerden atılmış kanal durumunda quiz gözükmüyor ama panele giriş yapabiliyorum.. Kanal dashboardada gözüküyor..

Anlaşılan atmalar devam edecek.. Eğer benim ufacık bir hakkım varsa bunlara helal etmiyorum arkadaş..

Anlaşılan atmalar devam edecek.. Eğer benim ufacık bir hakkım varsa bunlara helal etmiyorum arkadaş..

aynen kardes,zaten dunyanın parasını kazandılar,bunlarda hasiyet seref onur olsa,

bukadar ınsanın ahını kufurunu yemek ıstemezler.bunların turkıyede ofısı olucak varya.hiç sansları yok

4 haneli kazancım varı kanalımda onuda çıkarmışlar Allah sizi bildiği gibi yapsın o kadar kişinim ahını aldınız.. :mad: :mad: Kanallara girmez olaydım...

Edit: Birkaç kanalım atılmış aynı paneldeki ama nedense 4 haneli duruyor yanlış anlamışım ama yinede hakkımı helal etmiyorum bunlara.. Aşırı yediler çünkü..

Son düzenleme:
Bu nasıl bir iş ya kanal partnerden atılmış kanal durumunda quiz gözükmüyor ama panele giriş yapabiliyorum.. Kanal dashboardada gözüküyor..

Quize bağlı Türkçe kanalımda 5 dk önce Analizdeki kazanç kısmı xx.xx $ yazıyordu ama 5 dk sonra 0 oldu kanal ayarına baktım önceden quizle iş ortağı yazıyordu o kalkmış ama quize giriyorum kanal yeşil yanıyor aktif olarak gözüküyor kanalım atılmış mı oluyor şimdi

E5VkbB.jpg

Quize bağlı Türkçe kanalımda 5 dk önce Analizdeki kazanç kısmı xx.xx $ yazıyordu ama 5 dk sonra 0 oldu kanal ayarına baktım önceden quizle iş ortağı yazıyordu o kalkmış ama quize giriyorum kanal yeşil yanıyor aktif olarak gözüküyor kanalım atılmış mı oluyor şimdi

E5VkbB.jpg

Muhtemelen atılacak malesef.. Bende bekliyorum atılmasını bıktım artık bunlardan..

1 hafta kaç panelimi yedi quiz önce attı sonra kapattı.Şuanda inanın bir 2-3 tane quiz kanalım kaldı başka kanalım kalmadı.

Bundan sonra quiz kanal sokmak kendimce enayiliktir.Quiz kanal almakda öledir.Allah korusun.Quiz artık benden uzak dursun.Çok hakkımı yediler tüm haklarımı sonuna kadar haram ediyorum.İnş bir yerlerden çıkar.

Arkadaşlar quiz falan çalışmayın emekleriniz boşuna gitmesin şu hırsızlara koz vermeyin artık.

quiz bütün kanallarımı atmış şimdi kalabalık dashboard olanda vardı ,tek dashbord olanlarda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri