The payment for terminated channels won't be sent.
quizden gelen mail,
terminated hangi anlamda kullanılmış burda? kapanan mı? atılan mı? senin kanal nasıldı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
The payment for terminated channels won't be sent.
quizden gelen mail,
terminated hangi anlamda kullanılmış burda? kapanan mı? atılan mı? senin kanal nasıldı?
Bu atılan kanallar dahsboardunuzda görünüyor mu beyler ?
Bu nasıl bir iş ya kanal partnerden atılmış kanal durumunda quiz gözükmüyor ama panele giriş yapabiliyorum.. Kanal dashboardada gözüküyor..
benimde öyleydi paneli kapattılar 5 6 saat sonra.
tek dashmıydı hocam peki ?
Anlaşılan atmalar devam edecek.. Eğer benim ufacık bir hakkım varsa bunlara helal etmiyorum arkadaş..
Bu nasıl bir iş ya kanal partnerden atılmış kanal durumunda quiz gözükmüyor ama panele giriş yapabiliyorum.. Kanal dashboardada gözüküyor..
Quize bağlı Türkçe kanalımda 5 dk önce Analizdeki kazanç kısmı xx.xx $ yazıyordu ama 5 dk sonra 0 oldu kanal ayarına baktım önceden quizle iş ortağı yazıyordu o kalkmış ama quize giriyorum kanal yeşil yanıyor aktif olarak gözüküyor kanalım atılmış mı oluyor şimdi
![]()
Aynen katılıyorum artık kilitlensin bu konuBence bu Quiz konusunun artik forumdan silinmesi kaldirilmasi farz oldu gibi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.