QuizGroup Network

Eğer kanallar atıldıktan sonra kapanmazsa ödeyeceğiz diye bir mail görmüştüm sanki ben doğru mu acaba ?

aynen bana öyle mesaj gelmişti

---------- Spam Engelliyici 19:41 ---------- Önceki Mesaj 19:40 ----------

Kasım'ı ödemeyen Aralık'ı ödermi? Kesinlikle ödemez boşuna hayal kurmayın .mail felan faso fiso .

geçen ay atılanlarda böyle mail gelmemişti ama bunlarda geldi.Ödeme ihtimali çok yüksek çünkü dasha giriyor benim ki.geçen aylarda ise dasha hiç bişekilde girmiyordu.

abi konuyu görünce çıldırıyorum yav, kaç paranın üstüne yattılar ve hala umut bekleyenler var.

Kasım'ı ödemeyen Aralık'ı ödermi? Kesinlikle ödemez boşuna hayal kurmayın .mail felan faso fiso .

aynen bana öyle mesaj gelmişti

---------- Spam Engelliyici 19:41 ---------- Önceki Mesaj 19:40 ----------

geçen ay atılanlarda böyle mail gelmemişti ama bunlarda geldi.Ödeme ihtimali çok yüksek çünkü dasha giriyor benim ki.geçen aylarda ise dasha hiç bişekilde girmiyordu.

azi bak arkadaş yazmış aynen öyle de olur

Yaw yazmayim diyorum zorluyorsunuz, 3 adet özgün kanalim atildi kasim ödemesi yapmadi. Bu saatten sonra mi ödeme yapacak. Hayal kurup kendi kendinizi kandirip beklentiye giripde sonra uzulursunuz. Bence artik quiz konusu kategorisi dahi kapanmali.

MCN şartlarını kabul etmeli miyiz ? Quiz den bi açıklama geldi mi ?

Arkadaşar merhaba sayfayı canlandırdığım için kusura bakmayın ama bir konu hakkında sizlerden bilgi almak istiyordum. Quiz ödemeleri payout'a hangi tarihte yansıyor ? Geçen ay 24 kasımda yansıdı ? Kasım a baktıgımda 30'unda yansımış 24 aralıkta ödeme yapılmış. Aralık ayına bakıyorum ödeme yansımamış ?

Not: Kanalım quiz'e bağlı ve şuan için sorun yok.

1.5 yıldır açık olan çizgi film kanalımı 2 gün önce attılar ve bilin bakalım noldu kanal dün kapandı.

Adamlar resmen p.liğine yapıyorlar lan inanılır gibi değil.Durduk yere kapanacak kanal değildi.Allah belalarını versin.

Arkadaşar merhaba sayfayı canlandırdığım için kusura bakmayın ama bir konu hakkında sizlerden bilgi almak istiyordum. Quiz ödemeleri payout'a hangi tarihte yansıyor ? Geçen ay 24 kasımda yansıdı ? Kasım a baktıgımda 30'unda yansımış 24 aralıkta ödeme yapılmış. Aralık ayına bakıyorum ödeme yansımamış ?

Not: Kanalım quiz'e bağlı ve şuan için sorun yok.

hocam quizin ödmeleri ayın 11-12 si gibi kesinleşir (di) ayın 15 inden sonra webmoney -payonner-ve banka olmak üzere sırayla ödenir (di) yani 15-30 arası

Quizden atılan 3 kanal 24 saat geçmeden kapandı.Gel de şüphelenme.

Son düzenleme:
Serefsizler aralik ayindan kalma 7800 tl gitti de gelde cildirma serefsizler

Arkadaşlar bırakın şu akbabaları ya elinizde kanal varsa ise benim 1-2 tane kalmıssa yada daha fazla ise kesin gelecek diye umut etmeyin gelirse sevinin ve bu partner kesinlikle kanal sokmayın intihar gerek yok.

Youtube bunlara bizim ödememizi yaptı ama onlar bize ödemedi rusyada dolar malum uçmuş gitmişti zaten rus türk ilişkisi malum zaten bahane arıyorlar.Akbabalara daha koz vermeyin.

rusya'da domatesin tanesi 6 TL miş :) kendilerine yapıyorlar aslında beter olsun ************************************ler

arkadaşlar aralık kazancını ödemicekler mi şimdi bunlar? benimde son kalan kanalımı atmışlar? aralık kazancı ödenecek diyorlardı atılsa bile

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri