QuizGroup Network

her ay düzenli olarak QG kanalıma mesaj atıyor benimde. Kanalda bir telif var. Toplam izlenme 7 milyon. Aboneler ise para kazanma kapalıydı açınca silindi tümü. 120 civarı şuan (bir haftada gelen abone)Günlük izlenim 25K, gelir 25 TL civarı. 3 videoma ünlem geldi. Onları para kazanmaya kapattım haliyle. 5 videodan gelir var.

1.Sorum : QG partnere alır mı beni ?
2.Sorum : QG almazsa diğer networklar alır mı ? :)

Kanalda telif varsa hiçbir partner kabul etmez malesef.

Dostum bunun belli şartları varmi?

kesinti bilgilerini ilk mesajımda yazdım.
diğer şartları için kesin bir bilgi yok sadece çöp kanal kabul etmiyor, günlük ve aylık izlenimlere önem veriyorlar, en azından kabul edilmeyen kanalım bu yöndeydi, ondan yola çıkarak böyle diyebilirim... kabul edilmeyen kanal örneğide ilk mesajda...

QuizGroup Network ile çalışmaktayım ve elimden geldiğince sorusu olan arkadaşlara cevap vermeye çalışacağım.

Öncelikle QuizGroup AwesomenessTV gibi her önüne gelen kişiyi almıyor. Belirli kriterleri var, mesela benim 2 kanalım bu partner şirketinde, diğer bir kanalımı sokmaya çalıştığımda olumsuz cevabı aldım.

Başvuru yaptığımda reddedilen kanalın özellikleri ise;
124 abone, 110bin izlenme vardı.

Quizgroup network başvuru adresi : QuizGroup - Join Now

Connect with Youtube linkine tıklayınca karşımıza bir form çıkmakta,
Your name : İSİM
Your e-mail adress : İLETİŞİM KURACAĞINIZ MAİL ADRESİ
Your channel url : youtube.com/user/KULLANICIADI
Please type a message : İNGİLİZCE OLARAK "NETWORK AĞINIZA KATILMAK İSTİYORUM" yazmanız yeterli.
Captcha code : ÜST RESİMDEKİ 4 HANELİ KODU YAZIYORUZ.

Başvurduktan sonra 2-3 gün içerisinde başvurunuz olumlu olursa geri dönüş sağlıyorlar. 2-3 günden sonra herhangi bir mail gelmezse başka partnerleri tercih edebilirsiniz.

Başvurunuz kabul edilirse size 1 adet sözleşme gelecek, bu sözleşmeyi kabul ettiğiniz taktirde 3 YIL boyunca geçerli olacaktır.

Herhangi bir Dashboard ı yoktur, Analiytcs i kullanıyorsunuz.

Kesinti olarak : %20
Ödeme türü : PayPal
Ödeme : Her ayın 24ünde PayPal hesabınıza yapılır.
PayPal ödeme değişikliği : Her ayın 13üne kadar paypal adresinde değişiklik yapabilirsiniz.
Ödeme limiti : Geçen ayın sonlarında girdim, 83$ ödeme gözüküyordu, %20 kesinti uygulayarak PayPal hesabıma yatırmışlar, yani alt limit sanırım yok.

alt limit 5$ yok gibi birşey :D

Awesonemess var zoomin var creative var bunada başvuru yaptım değişik networkleri başvuru yapıp deneyim yaşıycam

Arkadaşlar QuizGroup Network de kazancımızı Youtube Analytics üzerinden görüyoruz ve quiz in kendine ait bir dashboard u yok bildiğim kadarıyla. Az önce Youtube analytics e baktım tabi veriler geriden geldiği için son günün kazancını istatistiğini göremiyorum ama son bir yılın yada geçmiş aylara ait de kazanç yani estimated earnings
görünmüyor. İzlenimleri vs gösteriyor ama. Kanal Adsense den ayrıldı diye mi bu böyle. Yani ne kadar kazandığımızı nasıl göreceğiz bu partner kanal üzerinden. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar QuizGroup Network de kazancımızı Youtube Analytics üzerinden görüyoruz ve quiz in kendine ait bir dashboard u yok bildiğim kadarıyla. Az önce Youtube analytics e baktım tabi veriler geriden geldiği için son günün kazancını istatistiğini göremiyorum ama son bir yılın yada geçmiş aylara ait de kazanç yani estimated earnings
görünmüyor. İzlenimleri vs gösteriyor ama. Kanal Adsense den ayrıldı diye mi bu böyle. Yani ne kadar kazandığımızı nasıl göreceğiz bu partner kanal üzerinden. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlardan destek bekliyorum. Birde bu size gönderilen başvuru formunun son sayfasında sizin imzanız gereken bir kısım var. Sözleşmenin son sayfasını da çıktı alıp imzalayıp, tarayıcıdan geçirerek sondaki onay paragrafı ile birlikte geri gönderdim ama ondan sonra herhangi bir mesaj gelmedi bana. Özellikle bu QuizGroup network hakkında tecrübeli olan arkadaşların konuya bakmalarını rica ediyorum. Bu son onay yani confirmation paragrafını gönderdikten sonra extra birşey geliyor mu arkadaşlar. Analytics ile ilgili soruma da bakarsanız çok memnun olurum.

şu kadarına cevap veriyim önceden adsenseye bağlıymışsınız ve ayrılıp quizgroup bünyesine geçmişsiniz. youtube da son 1 senenin istatistiklerine bakamazsınız networke ne zaman bağlandıysanız o günün başlangıcından itibaren istatistiklere bakabilirsiniz daha öncesine bakmak istiyorsanız adsenseye girip ordan bakacaksınız . ek olarak youtube da istatistikler 2 gün geç yansıyor dünün istatistiğine bakamazsınız.

Bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlardan destek bekliyorum. Birde bu size gönderilen başvuru formunun son sayfasında sizin imzanız gereken bir kısım var. Sözleşmenin son sayfasını da çıktı alıp imzalayıp, tarayıcıdan geçirerek sondaki onay paragrafı ile birlikte geri gönderdim ama ondan sonra herhangi bir mesaj gelmedi bana. Özellikle bu QuizGroup network hakkında tecrübeli olan arkadaşların konuya bakmalarını rica ediyorum. Bu son onay yani confirmation paragrafını gönderdikten sonra extra birşey geliyor mu arkadaşlar. Analytics ile ilgili soruma da bakarsanız çok memnun olurum.

Son paragrafı "I, isim" şeklindeki paragrafı karşı tarafın size gönderdiği sözleşme mailine yanıt olarak aynısını gönderiniz... eğer youtube kanalınızdanda gelen teklifi kabul edip ağa bağlandıysanız sorun yoktur aramıza hoş geldiniz :)

şu kadarına cevap veriyim önceden adsenseye bağlıymışsınız ve ayrılıp quizgroup bünyesine geçmişsiniz. youtube da son 1 senenin istatistiklerine bakamazsınız networke ne zaman bağlandıysanız o günün başlangıcından itibaren istatistiklere bakabilirsiniz daha öncesine bakmak istiyorsanız adsenseye girip ordan bakacaksınız . ek olarak youtube da istatistikler 2 gün geç yansıyor dünün istatistiğine bakamazsınız.

Teşekkür ederim cevabınız için. Adsensedeb ayrıldığım için geçmiş dönemleri göremiyorum analytics den demek. Birkaç gün sonra istatistikleri görmeye başlyayabiliriz sanırım. Quiz e yeni başlayan arkadaşlar sizde durumlar nasıl? PDF olarak gönderilen sözleşmenin ilgili kısmını geri gönderdikten sonra size herhangi bir onay vs geldi mi ayrıca. Yoksa gönderdiğimzi onay maili yeterli mi oluyor.

---------- Mesaj saat 12:58:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:49:22 civarında gönderildi. ----------

Son paragrafı "I, isim" şeklindeki paragrafı karşı tarafın size gönderdiği sözleşme mailine yanıt olarak aynısını gönderiniz... eğer youtube kanalınızdanda gelen teklifi kabul edip ağa bağlandıysanız sorun yoktur aramıza hoş geldiniz :)

Evet aynen bu paragrafı da düzenleyip gönderdim. Youtube kanalımdan ağa da bağlandım. Dünden itibaren Quiz network üyesi olarak görünüyorum Youtube den. Extra olarka bir daha bir confirmation yada mailimin ulaştığına dair birşey göndermiyorlar yani. Hayırlısı olsun hepimiz için Quizgroup. :) Desteğiniz için de teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu QuizGroup da Analytics den başvurumuzdan kaç gün sonra kazançlarımızı takip etmeye başlıyoruz. Yaklaşık 3 gün ile 1 hafta arası alıyor galiba kazançların analytics e yansıması. Ben 28 Şubat öğleden sonra başvurmuştum. Yaklaşık 2 gün oldu. Keşke kazançlarımızı an ve an takip edebileceğimiz bir takip ekranı da olsaydı Ouiz in. O zaman mükemmel olurdu.

Arkadaşlar bu QuizGroup da Analytics den başvurumuzdan kaç gün sonra kazançlarımızı takip etmeye başlıyoruz. Yaklaşık 3 gün ile 1 hafta arası alıyor galiba kazançların analytics e yansıması. Ben 28 Şubat öğleden sonra başvurmuştum. Yaklaşık 2 gün oldu. Keşke kazançlarımızı an ve an takip edebileceğimiz bir takip ekranı da olsaydı Ouiz in. O zaman mükemmel olurdu.

evet hocam 3 günü buluyor, ondan sonra kazançları takip edebiliyorsunuz ama tabi gene anlık olarak değil 2-3 gün geriden geliyor.

Desteğiniz için teşekkürler. Bakalım merakla bekliyorum QuizGroup Network ten ilk gün kazancımın ne kadar olacağını. İlk partner kanal tecrübem ve adsense de en fazla kazenç sağlayan kanalımı bağladığım için çok meraklıyım bu konuda. :)

Arkadaşlar dün sabaha karşı başvurdum hemen davetiye göndermişler kanal sağlam kanal biraz. Yalnız birşeyi merak ediyorum şubat kazançlarım adsense de kalırmı sıkıntı çıkar mı kesinti olsun veya diğer şeyler açısından.

arkadaşlar ben bu network a youtube üzerinden yani kanalıma youtbe dan onaylayarak kabul ettim ve direk partner oldum.Ama paypal falan nereye tanımlayacağız bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar ben bu network a youtube üzerinden yani kanalıma youtbe dan onaylayarak kabul ettim ve direk partner oldum.Ama paypal falan nereye tanımlayacağız bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

mail adresine gir kontrat linki var gir doldur..Sonra tekrar mail adresine gir senden tekrar e posta göndermeni isteyecek onuda göndereceksin ve tamamdır.

---------- Mesaj saat 01:59:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:58:38 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar dün sabaha karşı başvurdum hemen davetiye göndermişler kanal sağlam kanal biraz. Yalnız birşeyi merak ediyorum şubat kazançlarım adsense de kalırmı sıkıntı çıkar mı kesinti olsun veya diğer şeyler açısından.

Aynı şey benim içinde geçerli yalnız ben ayın 28inde geçirmiştim kanalı..27 ve 28 şubat kesinleşmemişti..Kanalı geçirdikten sonra o kazançlar partner kazancına eklendi inşallah öderlerde 3 hafta sonra ödeme alırım :D öderler mi acaba ? :confused:

mail adresine gir kontrat linki var gir doldur..Sonra tekrar mail adresine gir senden tekrar e posta göndermeni isteyecek onuda göndereceksin ve tamamdır.

---------- Mesaj saat 01:59:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:58:38 civarında gönderildi. ----------

Aynı şey benim içinde geçerli yalnız ben ayın 28inde geçirmiştim kanalı..27 ve 28 şubat kesinleşmemişti..Kanalı geçirdikten sonra o kazançlar partner kazancına eklendi inşallah öderlerde 3 hafta sonra ödeme alırım :D öderler mi acaba ? :confused:

Hocam ben başvuru yapmadım.Hangi mail adresine gireceğim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri