QuizGroup Network

bende sadece yanmıyor ortalama kaç saat veya gün içinde düzelir

Bende Adsense odemeyınce kanalları tasıdım yeniyim partner işinde kayboluyor derken bende onu kastettım yanmıyor bagladıktan sonra sozlesme gelmeden kendılıgınden yanıyorlar yanı saat gun degıl en gec yarım saate yanıyorlar

Bir soruda bende var tek dashboard a en fazla kac kanal baglamalıyız .. 10 tane bagladım daha baglasammı yada bu bıle fazlamı :)

Arkadaşlar iyi akşamlar adsense magduruyum ve bende quıze gecmek ıstıyorum ve sıze bırkac sorum olacak ben quız'e geçicem fakat benım actıgım kanallar maksımum 1 hafta ayakta kalıyor odeme alabılırmıyım nasıl alırım giden kanalım parasını yatırımı adsense gıbı(gerçi adsense kazığını attı yatırmadı)quiz sistemi adsense gibi kazandıgın kadar spamda olsa kapansada gittisede kanal silinsede ödeme yapar mı bunları ogrenmek ıstıyordum tesekkurler sımıdıden

Arkadaşlar iyi akşamlar adsense magduruyum ve bende quıze gecmek ıstıyorum ve sıze bırkac sorum olacak ben quız'e geçicem fakat benım actıgım kanallar maksımum 1 hafta ayakta kalıyor odeme alabılırmıyım nasıl alırım giden kanalım parasını yatırımı adsense gıbı(gerçi adsense kazığını attı yatırmadı)quiz sistemi adsense gibi kazandıgın kadar spamda olsa kapansada gittisede kanal silinsede ödeme yapar mı bunları ogrenmek ıstıyordum tesekkurler sımıdıden

kardeşim senin bu dediğini freedom yapıyor kanal kapansada ödeme yapıyor sorunsuz ben sağlam gitmicek kanalları buna geçiriyom odur bu partnerin diğerlerinden farkı her ayın 24 ünde ödeme yapması 2 ay bekletmemesi

---------- Spam Engelliyici 17:15 ---------- Önceki Mesaj 17:15 ----------

Bende Adsense odemeyınce kanalları tasıdım yeniyim partner işinde kayboluyor derken bende onu kastettım yanmıyor bagladıktan sonra sozlesme gelmeden kendılıgınden yanıyorlar yanı saat gun degıl en gec yarım saate yanıyorlar

Bir soruda bende var tek dashboard a en fazla kac kanal baglamalıyız .. 10 tane bagladım daha baglasammı yada bu bıle fazlamı :)

bende adsense mağduruyum halen daha bekliyorum yatmıcak galiba bu gece kanalları buna geçirmeyi düşünüom kalanları

bende adsense mağduruyum halen daha bekliyorum yatmıcak galiba bu gece kanalları buna geçirmeyi düşünüom kalanları

vallahi kardeş ödemezler bu saatten sonra tam da en sıkışık oldugum zamanda yaptı bunu ama bu saatten sonra beklemek hayalden öteye gitmez gibime geliyor ben geçirdim hemen hemen hepsini hala tek tek geçiriyorum

vallahi kardeş ödemezler bu saatten sonra tam da en sıkışık oldugum zamanda yaptı bunu ama bu saatten sonra beklemek hayalden öteye gitmez gibime geliyor ben geçirdim hemen hemen hepsini hala tek tek geçiriyorum

bende şimdi eve geldim geçirecem tek tek yinede bir umut bekliyoruz adsenseyi durum çok sıkışıktı benimde gerçekten :(

Arkadaşlar benim adsense işleme girmedi şöle bişe var ben bir kanalımdan join diyerek kayıt oldum ve diğer tüm kanalallarımı add channels diyerek ekledim fakat sadece o ilk kayıt olduğum hesaba sözleşme geldi diğer hiçbirine gelmedi neden acaba ? Birde sadece o ilk kayıt olduğum kanal gözüküyor channels kısmında diğer kanallar yok ? Yanlış bişilermi yaptım ? :(

ben her kanala ayrı ayrı girip quize başvurdum, bu şekilde yapınca sözleşmeler geldi

merhaba arkadaşlar :

Ouizde bi kaç kanalım vardı...sözleşme felan duyuordumda hiç denk gelmemiştim...mailime bi bakayım dedim şöle bi mail var galiba sözleşem imzala diyor ! bu konuda bilenler bi yardım edebilirmi acaba ??

Translate ile türkçeye çevirdim şu linkten imzalamı ne diyor...tıkladım birinci linke şurası açıldı ana ekranda videoda nasıl yapıalcağı anlatılıyor...ama ben o ad- soyad ve imza atılcak yeri bulamadım açılan sitede ???

[email protected] mail adresinden bir mail geliyor kullanıcı adı ve şifre var onunla girip sozleşmeyi görüntüleyebilirsiniz

bu kulanıcı adı ve şifre bu bana gelen mailden ne kadar sonra geliyor ?

---------- Spam Engelliyici 24.10.2014 00:02 ---------- Önceki Mesaj 23.10.2014 23:55 ----------

arkadaşlar şu sözlşem işinde yardım edecek kimse yokmu yahu !!! herkez quizciydi bi soru sordum kimse yok :)

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] seninkinin suresi gecmis, ayin 20si son gunuymus sozlesmenin imzalanmasi icin. Dashboarddan tekrar sozlesme gondert, yoksa odeme yapmazlar.

вαттυѕαу;640048' Alıntı:
Quiz kaç k izlenime vs alıyor , cahilim bu konuda biri bilgilendirsin şartları neler :P

Son 30 gun icinde toplamda 1k izlenim olmasi gerekiyor. Dizi, cizgifilm, film gibi iceriklerle direkt basvuru yapilirsa genelde atiyorlar. En azindan onceden atiyolardi, hala ayni mi bilemiyorum.

Dear orcun kazan,

Thank you for your registration with QuizGroup. We would like to take this opportunity to welcome you into the QuizGroup Partner Program. You can check your Ad Revenues from the YouTube Analytics page within your channel guide. Please note that data are updated every 2 days.

QuizGroup Partners have an access to their personal dashboard! Please add your Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program. Click on the "Log in" tab at join.quizgroup.com and login to your dashboard. This will take you to the details of your profile, earnings, royalties, transfers, your channel stats and referrals status, quick answers to support questions, connecting with other talent.

Payments to you shall be sent by QuizGroup within thirty (30) days after the end of any calendar month, provided that your earned balance is $5 or more. When your monthly earned balance is less than $5, there will be no payment and the balance will accumulate until it exceeds $5, at which time it will be paid to you in accordance with the preceding sentence.

QuizGroup shall not be liable to make any payments to you based on:

(a) invalid queries, invalid impressions, or invalid clicks on ads, generated by any person, bot, automated program or similar device, including, without limitation, through any clicks or impressions:
(i) originating from your IP addresses or computers under your control; or
(ii) solicited by payment of money, false representation or request for end users to click on ads;
(b) ads delivered to end users whose browsers have JavaScript disabled;
(c) ads benefiting charitable organizations and other placeholder or transparent ads that Google may deliver.

If you have any questions or need assistance, our customer service team is here to help.
Please send us your queries at [email protected].

--
The QuizGroup Team

---------------------------------------------------------------------------------------------------

DO NOT REPLY TO THIS EMAIL. IF YOU HAVE QUESTIONS
PLEASE CONTACT US.

bu mail geldikten sonra başka bir işleme gerek kalıyo mu ?
başvuru yaptım otomatik geldi sözleşme imzaladım paypal adresini fln yazdım ama kanal adını url sni falan yazmadım. sözleşmenin içerisindeki herhangi bir kısmıda onlara geri göndermedim
şuanda panelde açtıgım zaman kanal gözüküyor

Son düzenleme:
Dear orcun kazan,

Thank you for your registration with QuizGroup. We would like to take this opportunity to welcome you into the QuizGroup Partner Program. You can check your Ad Revenues from the YouTube Analytics page within your channel guide. Please note that data are updated every 2 days.

QuizGroup Partners have an access to their personal dashboard! Please add your Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program. Click on the "Log in" tab at join.quizgroup.com and login to your dashboard. This will take you to the details of your profile, earnings, royalties, transfers, your channel stats and referrals status, quick answers to support questions, connecting with other talent.

Payments to you shall be sent by QuizGroup within thirty (30) days after the end of any calendar month, provided that your earned balance is $5 or more. When your monthly earned balance is less than $5, there will be no payment and the balance will accumulate until it exceeds $5, at which time it will be paid to you in accordance with the preceding sentence.

QuizGroup shall not be liable to make any payments to you based on:

(a) invalid queries, invalid impressions, or invalid clicks on ads, generated by any person, bot, automated program or similar device, including, without limitation, through any clicks or impressions:
(i) originating from your IP addresses or computers under your control; or
(ii) solicited by payment of money, false representation or request for end users to click on ads;
(b) ads delivered to end users whose browsers have JavaScript disabled;
(c) ads benefiting charitable organizations and other placeholder or transparent ads that Google may deliver.

If you have any questions or need assistance, our customer service team is here to help.
Please send us your queries at [email protected].

--
The QuizGroup Team

---------------------------------------------------------------------------------------------------

DO NOT REPLY TO THIS EMAIL. IF YOU HAVE QUESTIONS
PLEASE CONTACT US.

bu mail geldikten sonra başka bir işleme gerek kalıyo mu ?
başvuru yaptım otomatik geldi sözleşme imzaladım paypal adresini fln yazdım ama kanal adını url sni falan yazmadım. sözleşmenin içerisindeki herhangi bir kısmıda onlara geri göndermedim
şuanda panelde açtıgım zaman kanal gözüküyor

sözleşme imzaladıysanız ve panele girebiliyorsanız başka bişey yapmanıza gerek. iyi günlerde kullanın :)

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] dizi çizgi film gibi kanalları alıyorlar mı?

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] dizi çizgi film gibi kanalları alıyorlar mı?

dizi, çizgi, film tarzındaki içerik quizgroup ta yasak. AMA

girişte problem yok 1000 izlenimi olan giriyor, önemli olan incelemelerde ve ödeme zamanı yapılan kontrollerde içerik tespit edildiğinde atılıyor. Bu birazda sizin şansınız girer girmez yakalanıp atılabilirsiniz yada bir kaç ödeme alırsınız yakalandığınızda atılırsınız.. yada yakalanmayıp ödeme almaya devam edersiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri