QuizGroup New Monetization Suspension Policies

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup

ODEL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.oguzdelioglu.com
Greetings,

At QuizGroup, we aim to protect our partners in the best way. YouTube rolled up a new policy called “monetization suspension” on 23 October, 2014.

Note that YOUTUBE IS CHANGING THE WAY IT TREATS THIRD-PARTY GLOBAL BLOCK CLAIMS. In the past, you could resolve third-party global block claims simply by taking infringing video down—but under YouTube new policy, this will no longer be the case. DO NOT DELETE THE VIDEO BLOCKED! Deleting the blocked video may make it impossible for your channel to take further action to have monetization reinstated.

Channels may have monetization suspended, because of the multiple infractions (more than three), including:
- Content ID global blocks (Third-party global block claim) -- even if videos have been deleted
- Community guidelines strikes
- Copyright strikes

For example, channel with one (1) global block claim + two (2) copyright strikes is a subject to monetization suspension.

You receive warning notifications on your YouTube Channel Dashboard from YouTube every time your channel incurs an infraction and you have an opportunity to solve a problem, BEFORE having monetization suspended in 40 days.

IF THE CHANNEL DOES NOT TAKE ANY ACTION, IT WILL LOSE AN ABILITY TO MONETIZE VIDEOS and any previously monetized videos will stop serving ads.

So, if you get that notification from YouTube, that means you have 40 days from that point to resolve the issues to keep earning on your channel.

WHAT CAN I DO IF ONE OF MY VIDEOS GETS A STRIKE AGAINST IT?
To resolve third-party global block claims please arrange Content ID dispute. Follow our instructions in the Support section of your personal partners dashboard.
To resolve copyright strikes please fill out copyright strike counter notification or request retraction. Follow our instructions in the Support section of your personal partners dashboard.
To resolve community guidelines strikes please refer to Community Guidelines strikes appeals sections of YouTube Help Center https://support.google.com/youtube/answer/185111?hl=en .
Our support service is ready to help. Please send your request at [email protected].

WHAT CAN I DO IF MY MONETIZATION GETS SUSPENDED?
If you are not able to resolve the issues, YouTube will suspend monetization on your channel for six months. Channel may become eligible to have monetization reinstated if it demonstrates good behavior and is in good standing after six months.

Note that monetization may be disabled without prior notice in case of invalid click activity.

---

Best regards,
The QuizGroup Team

az önce bu şekil bir mail aldım bu mail ile alakalı bilgi sahibi olan arkadaşlar cevap olarak atarsa herkes aydınlansın

Benim cevabını merak ettiğim 2 soru var .. eylülde kapanan kanalın parasını alabilecek miyim .. 2 ci olarak ise 2 telifli 3 tane kanalım var nation life ve quiz de .. bunların durumu ne olacak.. atılacak mı? yada atılmadan paraya bloke mi konulacak

Kapanan kanallarada artik odeme yapmayacaklarmis.

musicantion hepsini kendisine benzetti ((

en önemli soru :

SİLDİĞİMİZ KANAL ÖDENECEKMİ?

Kapanan kanallara ödeme yapmaması çok kötü olmuş :(.Acaba adsense banlarının sebebide kapanan kanallarmı?

Kapanan kanallarada artik odeme yapmayacaklarmis.

Bizim iceri de ki kanaların durumu ne olacak acaba .. bide eylulde kapanan kanal için yüksek bir mebla alacağım var alır mıyım? ne dersin? ilk defa quiz ödemeleri konusunda endişe yaşıyorum

1 dünya engeli + 2 Telif yiyen kanalım var quiz'de iyi de kazandırıyordu. Şu an resmen s..tım :/

quizde gitti lifede gider birkaç güne oh ne güzel ne güzel sokun şimdi 500 tane kanal
edit:life da gitmiş

Son düzenleme:
Al işte benim dediğim gibi olacak işte. Adsense partner gibi çalışacak partnerde adsense gibi çalışacak.

Bizim iceri de ki kanaların durumu ne olacak acaba .. bide eylulde kapanan kanal için yüksek bir mebla alacağım var alır mıyım? ne dersin? ilk defa quiz ödemeleri konusunda endişe yaşıyorum

Bu sistem 4-5 gun sonra devreye girecekmis. Oderlermi odemezlermi bilemiyorum. Cok degil sundan neredeyse 2 ay once bi quizgroup konusu altinda cok kanal sokanlara karsi biseyler yazdigimda bana "seninde elin ayagin var sende sok, isteyen istedigi kadar sokar" diyenler olmustu. Taa o zaman yazmistim bu postu

http://www.ytpara.com/600334-post463.html

Millet artik adsensede unlem var diye networklara yuklenince bu kadar erken geldi bu olay. Yoksa millet dogru duzgun kullansaydi suan bunlarin lafini dahi etmiyor olurduk.

Bu işin sonu yakındır artık. İşi bilen yürür gider gerisi kalır.

quizde gitti lifede gider birkaç güne oh ne güzel ne güzel sokun şimdi 500 tane kanal adamlar bizi resmen kullanıyorlar o yüzden bukadar spam kanala müsade ettiler demek

Life konusuna yazdim zaten. Okursan onlarda artik odeme yapmayacagini soyluyor.

Bu sistem 4-5 gun sonra devreye girecekmis. Oderlermi odemezlermi bilemiyorum. Cok degil sundan neredeyse 2 ay once bi quizgroup konusu altinda cok kanal sokanlara karsi biseyler yazdigimda bana "seninde elin ayagin var sende sok, isteyen istedigi kadar sokar" diyenler olmustu. Taa o zaman yazmistim bu postu

http://www.ytpara.com/600334-post463.html

Millet artik adsensede unlem var diye networklara yuklenince bu kadar erken geldi bu olay. Yoksa millet dogru duzgun kullansaydi suan bunlarin lafini dahi etmiyor olurduk.

Bırak hocam isteyen istediği gibi davransın en sonunda ne kadar hata yaptıklarını anlayacaklar gözünü para hırsı bürümüş adamlar iş işten geçtikten sonra anlarlar durumu ;)

silinen kanallar ödenecek mi ?

mailde bu konu hakkında bilgi varmı ?

sanırım oda ödenmeyecek?!

MN ve Freedom dan bir tek ödeme yüzdesi farkı kaldı bunların da :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri