QuizGroup New Monetization Suspension Policies

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
adsensede kapanan kanalların parasını ödemezse bu iş yavaş yavaş biter

1 dünya engeli + 2 Telif yiyen kanalım var quiz'de iyi de kazandırıyordu. Şu an resmen s..tım :/

Monetization disable olması için 40 günlük süre var. Merak etmeyin. Dünya geneli ihtarlarının süresi 30 gündür. Bu 40 günlük sürede kanalınız 2 ihtara düşmüş olur.

Monetization disable olması için 40 günlük süre var. Merak etmeyin. Dünya geneli ihtarlarının süresi 30 gündür. Bu 40 günlük sürede kanalınız 2 ihtara düşmüş olur.

1 kez gelirse 30 gun, 30 gun dolmadan 2. gelirse 60 gun. 3. onlar dolmadan 3. gelirse 90 gun seklinde gidiyor.

artık yenı partner aramak da çözüm değill bu kurallar bütün partnerlerde geçerli olacağı için kapanıyorsa devam ediceksınız yolunuza

senin ingilizce iyidir kısaca özetleyebilir misin şu maili

benım kanalım kapandı 9 ay odemesını alamadım kasımda oducez dıye maıl attılar sımdı onu odemıyeceklermı?? acayıp tırstım :S

1 kez gelirse 30 gun, 30 gun dolmadan 2. gelirse 60 gun. 3. onlar dolmadan 3. gelirse 90 gun seklinde gidiyor.

Hiç öyle bir şey yaşamadım. Ben çok kanalımda 5'ten çok dünya engeli almışımdır. Hepsi 30 günde kalktı. Peyderpey yüklemem. Aynı anda alırım dünya engellerini.

---------- Spam Engelliyici 14:42 ---------- Önceki Mesaj 14:41 ----------

senin ingilizce iyidir kısaca özetleyebilir misin şu maili

Önceki kural güncellemesi başlığında bahsedilenden farklı hiçbir şey yok. Kanal kapanmalarında paranın ödenmeyebileceği bilgisi de yok bunda. O ekstra sorularak öğrenilmiş.

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=9603]Muslera07[/MENTION]

farklı farklı zamanlarda yenilmiş dunya engelleri hepsi 15 kasım da silinecek diyor

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=9603]Muslera07[/MENTION]

farklı farklı zamanlarda yenilmiş dunya engelleri hepsi 15 kasım da silinecek diyor

En sonuncusunu 15 ekimde mi yedin? Eger oyleyse benim hatam en son yenilenden sonra +30 gun olarak degisiyo olabilir.

2 telifli kanallarim var iyi kazandiran. Yeni sisteme göre bunlarin para kazanmasi kapatilirsa, yeni kanal acarak yoluma devam ederim. Bir sekilde izleyici gelip seni buluyor. Degisen ne olur benim icin: isim daha zorlasir ama kazanmaya bir sekilde devam ederim. Iyi kazandiran kanallarimi zamaninda yedeklemistim zaten. :eek:

En sonuncusunu 15 ekimde mi yedin? Eger oyleyse benim hatam en son yenilenden sonra +30 gun olarak degisiyo olabilir.

yok 2 tanesini 3 gun once filan yedim
[MENTION=9603]Muslera07[/MENTION] bu benim deneme kanalım 2-3 gun once yine engeller yedim ..

Kapanan kanal ödemelerinin 1 ay gecikmeli ödeme konusu ortadan kalkıcak mı acaba?

Kapanan kanal ödemelerinin 1 ay gecikmeli ödeme konusu ortadan kalkıcak mı acaba?

titan mevzuyu çözememişsin babacan .. adamlar kapanan kanala direkt bloke koyacak :D hatta kapanmasına gerek te yok 2 telif de bloke koyacak

Yahu Allah aşkına bana söyleyin bu mailin neresinde kapanan kanala ödeme yapmayacağız diyor? O kadar okudum ama tek anladığım para kazanmanız kapatılacak kısmı. Kazandıklarını ödemiycez kısmı nerede? Bi ben mi göremiyorum?

Hangi tarihten sonra telif yiyen kanallarin ödemesi kapatilacak? 6 aydir 2 telifli kanalalrim var bunlarin para kazanmasida kapatilacak mi orasini anlayamadim. [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Yahu Allah aşkına bana söyleyin bu mailin neresinde kapanan kanala ödeme yapmayacağız diyor? O kadar okudum ama tek anladığım para kazanmanız kapatılacak kısmı. Kazandıklarını ödemiycez kısmı nerede? Bi ben mi göremiyorum?

Life konusunda gormussun zaten yazdigim seyi. Adamlara mail atip sordum, quiz neyse lifeda o zaten.

---------- Spam Engelliyici 17:54 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

Hangi tarihten sonra telif yiyen kanallarin ödemesi kapatilacak? 6 aydir 2 telifli kanalalrim var bunlarin para kazanmasida kapatilacak mi orasini anlayamadim. [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

2 degil abi 3 puanda kapatilacak. Mantik su, bundan sonra her ihtar 1 puan sayiliyor. Telif hakki 1 puan, topluluk 1 puan ve dunya engeli 1 puan. 1 topluluk yersen 1 puan aliyorsun, 1 telif yersende ayni sekilde ve dunya engelide oyle. Toplamda 3 puana ulastiginda hesabina mail geliyor 40 gun icinde para kazanman kapatilacaktir diye. Eger sen bu 40 gun icinde bu ihtarlarin 1 tanesinden kurtulmazsan kanalin para kazanmasi 6 ayligina kapatiliyor. 6 ay icinde herhangi bi ihtar yemezsen sure sonundada para kazanmasi tekrar aciliyor.

Şimdi ben Ekim ayı başında iki büyük kanalımı quize sokmuştum.. Ve ikiside 2 şer telif yedi bende içindeki meblaya hiç bakmadan bu iki kanalıda silmiştim.. Arkadaşlar bu kanalların ödemesini alırmıyım miktar yüklüydü..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri