adsensede kapanan kanalların parasını ödemezse bu iş yavaş yavaş biter
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
silinen kanallar ödenecek mi ?
mailde bu konu hakkında bilgi varmı ?
sanırım oda ödenmeyecek?!
1 dünya engeli + 2 Telif yiyen kanalım var quiz'de iyi de kazandırıyordu. Şu an resmen s..tım :/
Monetization disable olması için 40 günlük süre var. Merak etmeyin. Dünya geneli ihtarlarının süresi 30 gündür. Bu 40 günlük sürede kanalınız 2 ihtara düşmüş olur.
Monetization disable olması için 40 günlük süre var. Merak etmeyin. Dünya geneli ihtarlarının süresi 30 gündür. Bu 40 günlük sürede kanalınız 2 ihtara düşmüş olur.
1 kez gelirse 30 gun, 30 gun dolmadan 2. gelirse 60 gun. 3. onlar dolmadan 3. gelirse 90 gun seklinde gidiyor.
senin ingilizce iyidir kısaca özetleyebilir misin şu maili
En sonuncusunu 15 ekimde mi yedin? Eger oyleyse benim hatam en son yenilenden sonra +30 gun olarak degisiyo olabilir.
En sonuncusunu 15 ekimde mi yedin? Eger oyleyse benim hatam en son yenilenden sonra +30 gun olarak degisiyo olabilir.
Kapanan kanal ödemelerinin 1 ay gecikmeli ödeme konusu ortadan kalkıcak mı acaba?
Yahu Allah aşkına bana söyleyin bu mailin neresinde kapanan kanala ödeme yapmayacağız diyor? O kadar okudum ama tek anladığım para kazanmanız kapatılacak kısmı. Kazandıklarını ödemiycez kısmı nerede? Bi ben mi göremiyorum?
Hangi tarihten sonra telif yiyen kanallarin ödemesi kapatilacak? 6 aydir 2 telifli kanalalrim var bunlarin para kazanmasida kapatilacak mi orasini anlayamadim. [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.