QuizGroup Nisan Kazançları Mayıs Ödemeleri

S
  • Kullanıcı Shiro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
ilk defa partner kanali actim denemek icin hep adsense kullandim youtube de gorunen kazancin 3de 1 ini gondermis bu nedir yav :D adsense ye kurban oluyum adamlar %15-20 kesinti ile gonderiyorlar partner ler bizden cok kazaniyor bizim sirtimizdan kanali cikartacam bakalim olursa adsense ye koycam bilmem olurmu

Yok wepmoney gelmedi dün geldi sonra yok yarına gelir hepsi öyle düşünüyorum umarım yanıltmaz

Quizden ödeme alıp hala şaşıranlar var, kalitesi ortada beyler, nazar değmesin.

Valla eskiden wm,banka,pp şeklindeydi wm den biraz başlayıp bankaya geçtiler inşallah sıkıntısız alırız

Her ay herkesten önce alırdım şimdi sonlara bıraktılar :D

Daha ayin 15i ve odeme aldik bakalim daha neler gorecegiz :)

Bunlar neyi oduyorlar anlam veremedim vallahi ya :)

---------- Spam Engelliyici 21:37 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

ilginç ödeme saatleri var. geçen ay ki ödemeyide sabahın köründe 6:05 de yapmışlardı. :D şimdi gelen ödemey bakıyorum hiçbir ödememle uyuşmuyor 2 ödemeyi üst üste koyuyorum bir türlü yine bu gelen ödemeyle birbirini tutmuyor. bilgilendirme maili geleydi hangi kanal için oldugunu anlasaydık ..

bilgilendirme gelen var mı?

Ayni durumdayim valla :) hangi kanallar bilgim yok:)

Anlamıyorum insanları, enpara hesapta dedinmi yeter hane rakam söylemeye gerek yok an an forumu takip eden binlerce kişi var.

Kendi ayağınıza sıkmayın beyler,

Enpara hesapta .

Anlamıyorum insanları, enpara hesapta dedinmi yeter hane rakam söylemeye gerek yok an an forumu takip eden binlerce kişi var.

Kendi ayağınıza sıkmayın beyler,

Enpara hesapta .

Bu coolluğun sebebi ne? :D
Kazanamıyorum beyler bir yardımcı olun dediğiniz günleri ne çabuk unuttunuz sayın mexis?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri