Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şeyi deniyen oldumu konumu amerika olan izlenme abonesi tam olan kanalla başvuru yapılması?
Tekrar ediyorum, quizgroup'un bu sartlari getirmesinin sebebi 5-10 gunde kapanan spam kanallar. O yuzden hala konu altinda "30k cok" "o kadar izlenime ulasamadan kanal kapaniyor" "quiz kendi ayagina sikmaz" gibi seyler yazmaniza gerek yok. Adamlar bu kurallari kendi keyiflerine gore getirmiyorlar.
Diyelimki bu 30k izlenim olayi gercek degil. Kesin olan bisey varki artik 1 gunde 1k izlenim 10 abone gonderdiginiz kanallari sokamayacaksiniz. Life buraya geldiginde kendisi belirtti ozellikle kanallarin uzun suredir acik olmasi gerekiyor diye. "1 aylik falan mi" diye sordugumdaysa "belki, belkide daha uzun sure" diye cevap verdi. Mantikli dusunurseniz zaten 1-2 aylik icinde videolari olan duzenli izlenim alan bi kanal 30k izlenimi rahat bi sekilde gecer zaten.
Tekrar ediyorum, quizgroup'un bu sartlari getirmesinin sebebi 5-10 gunde kapanan spam kanallar. O yuzden hala konu altinda "30k cok" "o kadar izlenime ulasamadan kanal kapaniyor" "quiz kendi ayagina sikmaz" gibi seyler yazmaniza gerek yok. Adamlar bu kurallari kendi keyiflerine gore getirmiyorlar.
Diyelimki bu 30k izlenim olayi gercek degil. Kesin olan bisey varki artik 1 gunde 1k izlenim 10 abone gonderdiginiz kanallari sokamayacaksiniz. Life buraya geldiginde kendisi belirtti ozellikle kanallarin uzun suredir acik olmasi gerekiyor diye. "1 aylik falan mi" diye sordugumdaysa "belki, belkide daha uzun sure" diye cevap verdi. Mantikli dusunurseniz zaten 1-2 aylik icinde videolari olan duzenli izlenim alan bi kanal 30k izlenimi rahat bi sekilde gecer zaten.
Life'in facebook sayfasinda son paylastigi yazida. Sartlarin 10 abone ve 1000 izlenimle devam edecegi yaziyor. Yeni sart olarak yazdiklari ise etiket, aciklama ve baslik ihlali. Bunlari yapanlar atilacak sanirim. Cok fazla spam kanal onlara problem yaratiyormus. Partnere sokabilmesi icin kanalin ne kadar eski olmasi gerekliligi hakkinda kesin birsey yazmamis.
Sayfada degil bu foruma gelip yazdigi seylerden bahsediyorum ben. Suanda 10 abone 1k izlenimle kanal sokabilen var mi? Ben goremiyorum.
Birisi kanalimi baglayamiyorum diye yazmis. Bu cevabi vermisler.
"Suan kimseyi baglayamiyorum. Güncelleme icin 1 hafta bekleyin yazmislar."
LIFE Lets wait for a week to check if we have any new info about this update. Sorry, nothing i can add now.
Eminmisin izlenim yansimasindan? Eger izlenimler yansidiysa kesinlesmede yakindir
kimse kusura bakmasın ama yok 500k izlenim 15k abone olan kanalı bağladım diyenlerin gerçekten bağladığına inanmıyorum ben.
an itibariyle
![]()
300 k izlenim 500 abone bağladım dostum inanabilirsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.