Quizgroup sorunu düzeldi mi ? (Yeni Gelişme Var !!)

Tekrar ediyorum, quizgroup'un bu sartlari getirmesinin sebebi 5-10 gunde kapanan spam kanallar. O yuzden hala konu altinda "30k cok" "o kadar izlenime ulasamadan kanal kapaniyor" "quiz kendi ayagina sikmaz" gibi seyler yazmaniza gerek yok. Adamlar bu kurallari kendi keyiflerine gore getirmiyorlar.

Diyelimki bu 30k izlenim olayi gercek degil. Kesin olan bisey varki artik 1 gunde 1k izlenim 10 abone gonderdiginiz kanallari sokamayacaksiniz. Life buraya geldiginde kendisi belirtti ozellikle kanallarin uzun suredir acik olmasi gerekiyor diye. "1 aylik falan mi" diye sordugumdaysa "belki, belkide daha uzun sure" diye cevap verdi. Mantikli dusunurseniz zaten 1-2 aylik icinde videolari olan duzenli izlenim alan bi kanal 30k izlenimi rahat bi sekilde gecer zaten.

Tekrar ediyorum, quizgroup'un bu sartlari getirmesinin sebebi 5-10 gunde kapanan spam kanallar. O yuzden hala konu altinda "30k cok" "o kadar izlenime ulasamadan kanal kapaniyor" "quiz kendi ayagina sikmaz" gibi seyler yazmaniza gerek yok. Adamlar bu kurallari kendi keyiflerine gore getirmiyorlar.

Diyelimki bu 30k izlenim olayi gercek degil. Kesin olan bisey varki artik 1 gunde 1k izlenim 10 abone gonderdiginiz kanallari sokamayacaksiniz. Life buraya geldiginde kendisi belirtti ozellikle kanallarin uzun suredir acik olmasi gerekiyor diye. "1 aylik falan mi" diye sordugumdaysa "belki, belkide daha uzun sure" diye cevap verdi. Mantikli dusunurseniz zaten 1-2 aylik icinde videolari olan duzenli izlenim alan bi kanal 30k izlenimi rahat bi sekilde gecer zaten.

Hocam kanallar zaten 1-2 ay dayansa eyvallah da dayanmiyor flag atan serefsizler sag olsun isin ***unu cikardilar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Quiz le çalışmak isteyen yine çalışırda, asıl olan satıcılara oldu...

ne şart gelirse gelsin bi an önce alacaklar kesinleşsin de
mevcut kanallara taze kan pompalayalım :P

şartlar gelince şartları tartışsak daha iyi olur kanaatindeyim
simdi dogmamıs cocuga don biçiyoz resmen

hesap ayarları +hesap hareketleri de cihaz ülke şehir ve ip olarak gösterilen yerdedir konumunuz

Life'in facebook sayfasinda son paylastigi yazida. Sartlarin 10 abone ve 1000 izlenimle devam edecegi yaziyor. Yeni sart olarak yazdiklari ise etiket, aciklama ve baslik ihlali. Bunlari yapanlar atilacak sanirim. Cok fazla spam kanal onlara problem yaratiyormus. Partnere sokabilmesi icin kanalin ne kadar eski olmasi gerekliligi hakkinda kesin birsey yazmamis.

Life'in facebook sayfasinda son paylastigi yazida. Sartlarin 10 abone ve 1000 izlenimle devam edecegi yaziyor. Yeni sart olarak yazdiklari ise etiket, aciklama ve baslik ihlali. Bunlari yapanlar atilacak sanirim. Cok fazla spam kanal onlara problem yaratiyormus. Partnere sokabilmesi icin kanalin ne kadar eski olmasi gerekliligi hakkinda kesin birsey yazmamis.

Sayfada degil bu foruma gelip yazdigi seylerden bahsediyorum ben. Suanda 10 abone 1k izlenimle kanal sokabilen var mi? Ben goremiyorum.

Sayfada degil bu foruma gelip yazdigi seylerden bahsediyorum ben. Suanda 10 abone 1k izlenimle kanal sokabilen var mi? Ben goremiyorum.

Birisi kanalimi baglayamiyorum diye yazmis. Bu cevabi vermisler.
"Suan kimseyi baglayamiyorum. Güncelleme icin 1 hafta bekleyin yazmislar."

Birisi kanalimi baglayamiyorum diye yazmis. Bu cevabi vermisler.
"Suan kimseyi baglayamiyorum. Güncelleme icin 1 hafta bekleyin yazmislar."

Baglayanlar var, cok yuksek miktarda abone ve izlenime sahip olanlar onlarda. Ayrica orada baglayamiyorum dememis, sen yanlis anlamissin.

LIFE Lets wait for a week to check if we have any new info about this update. Sorry, nothing i can add now.

Bunun anlami su oluyor, "1 hafta bekleyelim ve elimize bu konu hakkinda baska bilgi gececekmi bakalim, uzgunum simdilik ekleyebilecegim bisey yok"

kimse kusura bakmasın ama yok 500k izlenim 15k abone olan kanalı bağladım diyenlerin gerçekten bağladığına inanmıyorum ben.

Eminmisin izlenim yansimasindan? Eger izlenimler yansidiysa kesinlesmede yakindir

evet ben de ona şaşırdım. 2 aylık kanal zaten, geçen ayın izlenimleri bu ayın yarısı kadar ancak. youtube dashboard da çıkan görüntülenmeyle quizdeki aynı. youtube daki yansıyor quize ertesi gün yansıyor .eğer quiz geçen ayın ödemesini tek yaparsa . ben nasıl ayır edecem quizden bu ay kaç görüntlenme yansımış diye . youtube analytics gibi de değil hani.

an itibariyle

5417incic7114372.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri