Quizgroup sorunu düzeldi mi ? (Yeni Gelişme Var !!)

Daha ortada belli bisey yok halen yorum yapiyosunuz neden sartlar verilmeden kafadan yorum yapiliyor anlam veremoyorum bu gune kadar sapa saglam sorunsuz odeme yapan bir partneri simdi kotuluyosunuz ya hic olmasaydi diye dusunmuyosunz

Dün bazı kanalları partnerden atılan arkadasa su mail gelmiş, benzer bir mail olabilir.

Thank you for partnering with QuizGroup. We regret to inform you that your channel has been unlinked from the QuizGroup Partner Program due to YouTube rules violation. Reasons are as follows: making of invalid queries, invalid impressions, or invalid clicks on ads, generated by any person, bot, automated program or similar device, including, without limitation, through any clicks or impressions: (a) originating from your IP addresses or computers under your control; or (solicited by payment of money, false representation or request for end users to click on ads.

The payment to you will not be made.
Reason: Google disqualified your views and didn't pay for ads which were displayed in these views.
If you have any questions or need assistance, our customer service team is here to help. Please send us your queries at*[email protected].

anladığım kadarıyla sahte tıklamadan bahsetmişler (izlenimde olabilir) ve bundan dolayı ödeme yapılmayacakmış.

Quiz piyasadaki en omurgalı partnerdir. Ne yapar ne eder kolaylık sağlarlar bize :). O yüzden içim rahat bekliyorum.
Ödemelere gelirsek eğer Quiz, Google'dan kanalların parasını aldıysa yarın kesinleşmeleri bitirip ertesi gün ödemelere başlar.

Quiz piyasadaki en omurgalı partnerdir. Ne yapar ne eder kolaylık sağlarlar bize :). O yüzden içim rahat bekliyorum.
Ödemelere gelirsek eğer Quiz, Google'dan kanalların parasını aldıysa yarın kesinleşmeleri bitirip ertesi gün ödemelere başlar.

ben gecen ayın parasını alamadım ınsallah bu ay ıkısını bırden verır :(

---------- Spam Engelliyici 21:45 ---------- Önceki Mesaj 21:45 ----------

Dün bazı kanalları partnerden atılan arkadasa su mail gelmiş, benzer bir mail olabilir.

Thank you for partnering with QuizGroup. We regret to inform you that your channel has been unlinked from the QuizGroup Partner Program due to YouTube rules violation. Reasons are as follows: making of invalid queries, invalid impressions, or invalid clicks on ads, generated by any person, bot, automated program or similar device, including, without limitation, through any clicks or impressions: (a) originating from your IP addresses or computers under your control; or (solicited by payment of money, false representation or request for end users to click on ads.

The payment to you will not be made.
Reason: Google disqualified your views and didn't pay for ads which were displayed in these views.
If you have any questions or need assistance, our customer service team is here to help. Please send us your queries at*[email protected].

acaba bu mesaj alan arkadaslar ızlenımmı satın almıslar

Ne diyor bunlar yahu :) videoda her türlü soruyu cevaplamış sanırım önemli olan kapananı ödüyormu varmı bununla ilgili birşey dillerinden anlayan hayrına bi söylesin

sen neden bahsediyorsun hocam ben gidip yarın rusça kursuna yazılacam sırf bunun için :D quize super alternatif olur bu

Gizza vizyonunu değiştirip quizin yerini alabilir aslında %20-25 kesinti ve düzgün kriterlerle. Tabi kanal satışı kesinlikle yasak olmalı...

mükemmel olur hemded onlar uçar resmen :). Yada sınır koyacaklar ayda 1000 kanal veya 1 üyeden su kadar kanal alıyoruz listenizi bize gönderin gibi.

Zvulgpg.png

Arkadaslar bu quiz benim nisanda kapanan kanal vardı onu ödemeyecekmi şimdi

1 dakika önce girdim dashboard sorun yok kanal baglarken bilemicem

Telefondan gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri