QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk odememi alacam yt isinde 5.70 dolar subattan kalan para vardi 5.70 dolari gonderirlermi odeme alt miktarini kurtariyormu

Ben de giriş yaptım kesinleşme de olmuş.

giriş yapıldı, kanal bağlandı, kesinleşenler görüldü.

Bu konu şu an için daha güncel o yüzden buradan soruyorum. Dashboard'a an itibariyle erişebiliyorum ama kanal bağlama da onay veriyor. Kanala girdiğimde partnerlik teklifini göremiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mıdır?

sonunda girebildim partnere :) bloke yemiş çoğu kanal kapandıgı icin :) İnşallah nisan 29da öderler :)

arkadaşlar bi kapanan kanalım vardı burada,panele girdimde kafama takılan bişey var şimdi.kanal 5 şubatta kapandı...panelde january ayına baktıgımda kazancın 30.03.2015de ödenecegi yazıyor.kanal 5 şubatta kapandıgı için şubat ayına ait 3-5$ daha var tabi ve february sekmesine bakıncada 29.04.2015de ödenecek yazıyor.şimdi bunlar bu ay 30.03 de ocak kazancını,gelecek ay da şubattan kalan parayı mı göndericek yoksa hepsini mi gelecek aya bırakacak anlamadım.

arkadaşlar şimdi kanal bağlayacaktım fakat banka ödemesi seçeneği yok nasıl olacak ? bankaya ödeme almak istiyorum

arkadaşlar bi kapanan kanalım vardı burada,panele girdimde kafama takılan bişey var şimdi.kanal 5 şubatta kapandı...panelde january ayına baktıgımda kazancın 30.03.2015de ödenecegi yazıyor.kanal 5 şubatta kapandıgı için şubat ayına ait 3-5$ daha var tabi ve february sekmesine bakıncada 29.04.2015de ödenecek yazıyor.şimdi bunlar bu ay 30.03 de ocak kazancını,gelecek ay da şubattan kalan parayı mı göndericek yoksa hepsini mi gelecek aya bırakacak anlamadım.
ocak ayınınkini bu ay, şubatınkini de gelecek ay ödeyecekler.

2 3 gündür kanalları birleştiremiyorum link gelmiyor bu sorunu yaşayan var mı ? yoksa bu ayda ödeme alamayacam :/

sonradan değiştirirsin bağla gitsin.

Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

böyle hata veriyor bu seferde anlamadım, partner cahiliyim

Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

böyle hata veriyor bu seferde anlamadım, partner cahiliyim
https://join.quizgroup.com'a girince join'e tıkla sonra "Have you already signed up with quizgroup?" kısmına hayır diyerek dener misin?

https://join.quizgroup.com'a girince join'e tıkla sonra "Have you already signed up with quizgroup?" kısmına hayır diyerek dener misin?

ordan yapıyorum form çıkıyo dolduruyorum , This Payment Account has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please login to your dashboard with any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program and click on the "Add a new channel" tab or enter another Payment Account while signing up.

bu geliyo giriş yap diyo anlamadım

ordan yapıyorum form çıkıyo dolduruyorum , This Payment Account has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please login to your dashboard with any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program and click on the "Add a new channel" tab or enter another Payment Account while signing up.

şimdi 2 tür var biri partner kanalının yanına kanal ekleme aynı dashboard onu yapmak için bağlı bir kanala gir add channel de oradan EVET seç.
sonra kanala giriş yap kanalın kontrol penceresinde sağda partnere sokma yeri gelir oradan okeyle gir 5 dkda bağlanıyor. Login diyince anlarsın.
ikincide farklı dashboard onun içinde join de isim felan bunları gir oradan paypal veya wm doldur sonra içerden değişirsin ;)

ha tamam şimdi çaktım davayı. :D

paypal adresi giriyorsun büyük ihtimalle ödeme yöntemi olarak. o paypal adresi de farklı bir dashboard'ta zaten ekli o yüzden öyle oluyor. paypal adresini farklı bir adres olarak yaz. yani yine sana ait olan bir mail adresi yaz ama quiz'de kayıtlı olmasın o mail. sonra dashboard'tan ödeme yöntemini değiştirrisin.

ya da memurvadisi'nin söylediği şekilde dashboard'a yeni kanal ekle.

ha tamam şimdi çaktım davayı. :D

paypal adresi giriyorsun büyük ihtimalle ödeme yöntemi olarak. o paypal adresi de farklı bir dashboard'ta zaten ekli o yüzden öyle oluyor. paypal adresini farklı bir adres olarak yaz. yani yine sana ait olan bir mail adresi yaz ama quiz'de kayıtlı olmasın o mail. sonra dashboard'tan ödeme yöntemini değiştirrisin.

ya da memurvadisi'nin söylediği şekilde dashboard'a yeni kanal ekle.

valla oldu bak :D saolasın 40 yılın başı 1 tane partner kanalım olsun istedim uğraştırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri