Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ilk odememi alacam yt isinde 5.70 dolar subattan kalan para vardi 5.70 dolari gonderirlermi odeme alt miktarini kurtariyormu
ocak ayınınkini bu ay, şubatınkini de gelecek ay ödeyecekler.arkadaşlar bi kapanan kanalım vardı burada,panele girdimde kafama takılan bişey var şimdi.kanal 5 şubatta kapandı...panelde january ayına baktıgımda kazancın 30.03.2015de ödenecegi yazıyor.kanal 5 şubatta kapandıgı için şubat ayına ait 3-5$ daha var tabi ve february sekmesine bakıncada 29.04.2015de ödenecek yazıyor.şimdi bunlar bu ay 30.03 de ocak kazancını,gelecek ay da şubattan kalan parayı mı göndericek yoksa hepsini mi gelecek aya bırakacak anlamadım.
sonradan değiştirirsin bağla gitsin.arkadaşlar şimdi kanal bağlayacaktım fakat banka ödemesi seçeneği yok nasıl olacak ? bankaya ödeme almak istiyorum
sonradan değiştirirsin bağla gitsin.
https://join.quizgroup.com'a girince join'e tıkla sonra "Have you already signed up with quizgroup?" kısmına hayır diyerek dener misin?Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.
böyle hata veriyor bu seferde anlamadım, partner cahiliyim
https://join.quizgroup.com'a girince join'e tıkla sonra "Have you already signed up with quizgroup?" kısmına hayır diyerek dener misin?
ordan yapıyorum form çıkıyo dolduruyorum , This Payment Account has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please login to your dashboard with any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program and click on the "Add a new channel" tab or enter another Payment Account while signing up.
bu geliyo giriş yap diyo anlamadım
ha tamam şimdi çaktım davayı.ordan yapıyorum form çıkıyo dolduruyorum , This Payment Account has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please login to your dashboard with any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program and click on the "Add a new channel" tab or enter another Payment Account while signing up.
bu geliyo giriş yap diyo anlamadım
ha tamam şimdi çaktım davayı.
paypal adresi giriyorsun büyük ihtimalle ödeme yöntemi olarak. o paypal adresi de farklı bir dashboard'ta zaten ekli o yüzden öyle oluyor. paypal adresini farklı bir adres olarak yaz. yani yine sana ait olan bir mail adresi yaz ama quiz'de kayıtlı olmasın o mail. sonra dashboard'tan ödeme yöntemini değiştirrisin.
ya da memurvadisi'nin söylediği şekilde dashboard'a yeni kanal ekle.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.