Dün aldım hocam
tesekkür ederim, acaba sıraylamı ödeme yapıyorlar anlamadım, bekleyelim bakalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dün aldım hocam
arkadaşlar birşey sorucam kapanan kanalıma ilk 30.03.2015 yazdılardı şimdide 30.04.2015 neden kapanalı 2 ay geçti tekrar niisana atmış
Sorma hocam. Her ay eziyet cekiyoruz ödeme almak icin.Her ay aynı terane of off. Hala banka ödemesi gönderecek bunlar. İlla mail bombardımanına tut diyorlar.![]()
arkadaşlar birşey sorucam kapanan kanalıma ilk 30.03.2015 yazdılardı şimdide 30.04.2015 neden kapanalı 2 ay geçti tekrar niisana atmış
Her ay aynı terane of off. Hala banka ödemesi gönderecek bunlar. İlla mail bombardımanına tut diyorlar.![]()
benım dashboard öyle bir corba oldu kı bunlar bana neye göre para yatırıyor ne zaman ne yatıracak vs hıc gırmıyorum cunku gırsem kendım cıkamayacagım![]()
Quiz panelde bugün ödemiş gözüküyor ama bankaya gelen giden yok hesaba ne kadar zamanda düşüyor bilen var mı?
Benimkide de ziraat odendi yaziyor artık aksama hesapta olur paracıklarMart ayı kısmına düşmüş ödendi ibaresi ve iban numaram banka adı filan gozukuyor.
dashboardın tam oalrak neresinde yazıyor hocam goremedım benBenimkide de ziraat odendi yaziyor artık aksama hesapta olur paracıklar
Giriste kazanca tikladiginda mart ayi altinda yaziyorBenimkide de ziraat odendi yaziyor artık aksama hesapta olur paracıklar
dashboardın tam oalrak neresinde yazıyor hocam goremedım ben
Giriste kazanca tikladiginda mart ayi altinda yaziyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.