kanal : açık
dashboarda : girmiyor
partnerden : atıldı
şirket : life
"HAVA" olmasın?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"HAVA" olmasın?
Telefondan bakmistim ama supeye dustum simdi isten eve gidince tekrar bakarim. Yanlis bilgi verdiysem af ola.
Telefondan bakmistim ama supeye dustum simdi isten eve gidince tekrar bakarim. Yanlis bilgi verdiysem af ola.
---------- Spam Engelliyici 16:54 ---------- Önceki Mesaj 16:53 ----------
18:30 gibi guncellerim
ödemeler 20-27 arasında olacakmış .net bilgi!![]()
ödemeler 20-27 arasında olacakmış .net bilgi!(The payments for July will be sent on 20-27th of August.)
Beyler quizden az önce su sekilde bir mail geldi ama suan kafam cok karisti. 2 tane kanal ismimi girmisler fakat bu kanallar belki 5-6 ay önce kapandi. (tam hatirlamiyorum) Bu yolladiklari mail adresi ne bicim birsey böyle ilk defa böyle gördüm. Onun haricinde yazan miktar da bir garip 777 mi? (garip oldugundan gizlemedim). Daha da garip olan böyle bir ödeme almadim
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.