QuizGroup Temmuz Kazançları Ağustos Ödemeleri

su an anladıgım kucuk odemelerden başlamışlar, kucukler buyuge dogru gelmekte. Şablona uymam mumkun degıl kanal durumlarını bilmiyorum. Tek soyleybilecegim aynı paneller her kanal ayrı ayrı geliyor

16 dolarlarda şuan şimdiye kadar 40 tane quiz aldım asıl ödemeler yarın başlar bence

su an anladıgım kucuk odemelerden başlamışlar, kucukler buyuge dogru gelmekte. Şablona uymam mumkun degıl kanal durumlarını bilmiyorum. Tek soyleybilecegim aynı paneller her kanal ayrı ayrı geliyor

Benim açık kanallar fakat ödeme yok panel olarak yolluyor olmasın ?

şimdiye kadar gördüğümüz,büyük bir istatistikle resmen hiç aksatmadan küçük haneden büyük haneye gidiyorlar ödemelerde...2 hane de olan dashboarduna girilmeyen ama kesinleşmesi varken bu sorun oluşan kanalımın ödemesini çok merak ediyorum,bakalım ne olacak...sizde bu durumda olan kanalları kaçırmayın aradan arkadaşlar,birine bile ödeme gelse diğerleride gelecek demektir bu...

Bugün wm'leri bitirirler yarında paypal ertesi günde banka havaleleri gibi gider diye tahmin ediyorum.

Arkadaşlar artık boş hayallere dalmaya gerek yok haziran ve temmuz kapananları ödemeyeceği kesin. Farklı kişilerde 100 defa atılan maile de aynı dönüşü yaptılar size para mara yok.

30 dolar ödeme geldi an itibariyle
Atılmayan açık kanal.giriş yapılabilir durumda

24 doalr daha geldi

8 farklı 1 dolar ödeme almışım :D Kısa günün kârı.

17:48 üst üste 20 dolar civarı 4 ödeme geldi saat 6 da mı biytiyor bunların mesai

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri