Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu telif atma bürosu kuran tipler calismalara baslamislar anlasilan
Arkadaşlar 2 tane kanalımı ayın 28 felan ekledim. Bazılarınınsa ayın 2'sinde felan. Bunun için bir ödeme alabilirmiyim? Daha ödeme almadım Quizden.
Ayın 14ünce partnere eklenen kanallar için google partnere ödeme yapar mı?
Aylık kanalın kazancını bir sonraki ay ödüyor hocam . ayın 2 sinde bagladıgınız kanalların ödemesini şubat da alırsınız geçen ayın 28inde bağladıgınız kanalın 3 günlük kazancınıda 5$ ı geçtiyse öderler
Eyvallah kardeşim sağolasın bir sorum daha olacak.
Adsenseye bağlı olan kanalı ay ortasında yani 15'inde partnere sokarsak, Önceki günlerin kazancını alabiliyormuyuz yoksa adsenseye mi yatırıyorlar.
ben en az 20 tane mail atmışımdır bloke koyulduğu günden beri. üşenmeden her gün atıyorum. bi tane maile bugün cevap verdiler. "sorunu çözmeye çalışıyoruz. bir kaç gün sürebilir. " demişler.
ama hakaret ettim bu sefer. kaç tane mail yazdım niye cevap vermiyorsunuz utanmıyor musunuz. ekim ayının kazancını ödemediniz. aralık ödemeleri geldi 3 ay geçti dedim. ağır fırça kaydım cevap verdiler.
Dostum bu ay para bloke diye mail falan geldimi
kanalı partnere bagladıgın an kanal verileri sıfırlanır hocam . O ana kadarki kazancı adsense öder
aralıkta 1 tane kanal kapandı. henüz bir mail yok. ama kesinleşme olmadı daha. ödeme günlerinde atıyorlar o maili. 27 şubatta ödeyeceğiz diye atarlar muhtemelen.
27 şubat gelince de google ödemedi diyebilirler.) ama rakam düşük artık... 1000-1200 dolara kadar ödüyor.. üstünü ödemedi kapanan kanallarda. istatistik bu şu an.
Adamlar geçen aylarla ilgili ödeme v.s ve ya teknik bi soru sorun cevap veriyorlar içinde blok olan ve bu ayın ödemesiyle ilgili bir şeyle mesaj attınız mı cevap vermiyorlar
ağır bi ifade olacak ama götü başı ayrı oynuyor bunların. gitmiş bana geçen ay paypal hesabıma yatan miktarı söylüyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.