R10 Davetiye İsteği Konuları Yasaklanmıştır.

Strider

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar,

Forumda açılan R10 davetiye istekleriyle alakalı konular yasaklanmıştır.

R10 davetiye istemek için açılan konular altında istisnasız olarak tartışmalar yaşanıyor. Bu sebeple "r10 davetiye ihtiyacım var" içerikli konuları bundan böyle açmayın.

R10 davetiyesi vermek isteyen gönüllüler olursa onlar "r10 davetiyesi veriyorum" şeklinde konu açabilirler. Bunun disinda diger sekilde konulara kesinlikle izin verilmeyecektir.

Saygilarimla.

Aynen öyle. Çünkü siz öyle konu açınca kimse tanımadıgı birine davetiye vermez. Ama gönüllü vermek isteyen kişi yazar isteyenle konusur anlaşırsa verir. İyi forumlar herkese

Isabetli bi karar olmus,her seferinde tartisma cikiyordu.Daha oncede soyledim dolandiricilar artik forumlarda hesap,davetiye ariyolar(kimseyi kastetmiyorum genel konusuyorum).Sahsen uyelik acik olan diger genel ve webmaster forumlarinda(dh,ws,wmaraci,websultan,gibi) davetiye isteyen cok var ama r10da ticaret yapan kimsede risk almak istemez.Sonucta orada yuksek miktarlarda paralar donuyor.Daha cok degil 1 hafta sure kadar once 2 kisi toplamda 7-8 bin kadar para kaptirdilar birine.

Kimse davetiye gonderilmiyor diye sitem etmesin o yuzden.Konu acmak istiyosaniz rica edersiniz uyeligi olan birinden acarlar,okumak istediginiz bisey varsa forum zaten herkese acik.Ben surekli ticaret yapicam diyosanizda 100 kusur lira para odemek koymasin size,fazlasini cok rahat kazanirsiniz zaten.

Ya kim tanımadığı adama Davetiye verir ki. Şahsen ben tanıdığım dahi olsa güvenilir olmadıktan sonra ona bile vermem ne kadar tanıdığım olursa olsun. Akıl var mantık var bu konuyu açanlarda hiç düşünmüyorlar mı bu durumu ben şahsen utanıp konu açmam ya. Millet aksini söyleyecek diye.

şer ? sana hayırdır ?

önüne gelen kimse davetiye vermez diyor,sana fikrini soran mı oldu ? sen herkesin adına nasıl konuşabiliyosun diyen yok ?

hayırdır birader ?

---------- Mesaj saat 21:40:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:39:13 civarında gönderildi. ----------

Bu arkadas tanimadigi kisilere davetiye gondermiste onu savunuyor.R10da bi aktivitesi yok,ticaret yapmiyor sonrada ben davetiye gonderdim genclerin onu acilsin diyor.Hesap adamin umrunda degil ki,o yuzden boyle rahat konusuyor.

ayneeeen öyle,tanımadığım kişilere davetiye göndermeyi savunmak nasıl oluyor ? ben insanların genel geçer konuşmalarına ayar oluyorum,adamın bir umudu varsa onuda kırıyorlar,belki ordan bi ekmek kapısı edinecek adam ? ne diye girip konuya kimse vermez diyor ?

şer ? sana hayırdır ?

önüne gelen kimse davetiye vermez diyor,sana fikrini soran mı oldu ? sen herkesin adına nasıl konuşabiliyosun diyen yok ?

hayırdır birader ?

---------- Mesaj saat 21:40:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:39:13 civarında gönderildi. ----------

ayneeeen öyle,tanımadığım kişilere davetiye göndermeyi savunmak nasıl oluyor ? ben insanların genel geçer konuşmalarına ayar oluyorum,adamın bir umudu varsa onuda kırıyorlar,belki ordan bi ekmek kapısı edinecek adam ? ne diye girip konuya kimse vermez diyor ?

Biz size davetiye verme mi dedik ? vermek istiyorsan konu aç diyoruz. Adam almak için konu açıyor herkes oraya yazıyor sonra bir kargaşa sonra o bana saygısızlık yaptı küfür etti vs. bunların önüne geçmek için bunlar yapılıyor. [MENTION=2373]TbmMaster[/MENTION] konuşmalarınıza dikkat edin

şer ? sana hayırdır ?

hayırdır birader ?

Olmayacak bir şeyin avukatlığını yapma dostum boşuna. Kimse kimsenin şevkini falan kırdığı da yok olmayacak bir şey millette görüşünü bildiriyor. O adam nasıl o konuyu açmaya özgürse bende o yorumu yapmaya özgürüm ki oda en doğal haklarıdır burada ki kullanıcıların olmayacak bir şeyin olmayacağını söylemesi tabi sen şimdi bunu nasıl anlarsın bilmiyorum + paket gerekirse video anlatım da yaparım ben. Bende böyle senin gibilere ayar oluyorum.

Biz size davetiye verme mi dedik ? vermek istiyorsan konu aç diyoruz. Adam almak için konu açıyor herkes oraya yazıyor sonra bir kargaşa sonra o bana saygısızlık yaptı küfür etti vs. bunların önüne geçmek için bunlar yapılıyor. [MENTION=2373]TbmMaster[/MENTION] konuşmalarınıza dikkat edin

Ben davetiye konularının altına atılan "kimse vermez" yorumlarına kızıyorum arkadaşım sizde yorumlarınıza dikkat ediceksiniz,saygısızlığın lüzumu yok,forumun admini gelmiş hayırdır çekiyor olaya bakarmısın,açtım konuyu dağıtıyorum..

Ben size davetiye istek konularını neden yasakladınız mı diyorum ? yoo,iyi yaptınız

şer ? sana hayırdır ?

hayırdır birader ?

Bak simdi hukuk ogrencisi,diyelim ki senin davet ettigin birileri forumda birilerini carpip kacti.Bunun sorumlulugunu alacak misin? Tabii ki,hayir.Hesabin banlanacak en fazla oda umrunda degil.Ben 7,8 bin dolandirilan adamlardan bahsediyorum,sen ekmek kapisi,sevkten bahsediyosun.Dedim ki eger biri ticaret yapmak istiyorsa kiysin biraz parasina versin 100 lirayi alsin hesabini,bu cok zor olamaz.Su forumda herkes en kotu onlarca dolar kazaniyor.O davet isteyenler ne kadar kazaniyodur bilmem ama 1-2 ay bekleyip davetiye alacak kadar parayi cikartabilirler.

Olmayacak bir şeyin avukatlığını yapma dostum boşuna. Kimse kimsenin şevkini falan kırdığı da yok olmayacak bir şey millette görüşünü bildiriyor. O adam nasıl o konuyu açmaya özgürse bende o yorumu yapmaya özgürüm ki oda en doğal haklarıdır burada ki kullanıcıların olmayacak bir şeyin olmayacağını söylemesi tabi sen şimdi bunu nasıl anlarsın bilmiyorum + paket gerekirse video anlatım da yaparım ben. Bende böyle senin gibilere ayar oluyorum.
lazımsa mesaj at ;) insiyatifime göre dağıtıyorum

şer ? sana hayırdır ?

hayırdır birader ?

?

Kimse vermez niye versin ? Sen konunu açarsın sana özel mesaj atar ordan seçersin kim daha düzgün sorun çıkmaz ilerde ona verirsin. Şuan oraya para ile üye olan var kimse gidip biri için kolay kolay 130 150 tl sini yemez. Biz size açamayın diye birşey demedik ama siz gitmişsiniz
Verilmiyor diyenlere inat
yazmışsınız. Biz size verilmiyor demedik siz seçin siz verin dedik. Kargaşa çıkmaması adına bir saygısızlığımız yok üyelere karşı. İyi forumlar

Bak simdi hukuk ogrencisi,diyelim ki senin davet ettigin birileri forumda birilerini carpip kacti.Bunun sorumlulugunu alacak misin? Tabii ki,hayir.Hesabin banlanacak en fazla oda umrunda degil.Ben 7,8 bin dolandirilan adamlardan bahsediyorum,sen ekmek kapisi,sevkten bahsediyosun.Dedim ki eger biri ticaret yapmak istiyorsa kiysin biraz parasina versin 100 lirayi alsin hesabini,bu cok zor olamaz.Su forumda herkes en kotu onlarca dolar kazaniyor.O davet isteyenler ne kadar kazaniyodur bilmem ama 1-2 ay bekleyip davetiye alacak kadar parayi cikartabilirler.

Bunun sorumluluğunu alacakmısın derken ? hesap banlanması mı ? alıyorum,kime ne...ben veriyorum davetiye arkadaş,kimse vermiyor denilmesin tek sorun bu.herkes işine gücüne baksın,vazifesi olmayan şeylere karışmasın

?

Kimse vermez niye versin ? Sen konunu açarsın sana özel mesaj atar ordan seçersin kim daha düzgün sorun çıkmaz ilerde ona verirsin. Şuan oraya para ile üye olan var kimse gidip biri için kolay kolay 130 150 tl sini yemez. Biz size açamayın diye birşey demedik ama siz gitmişsiniz yazmışsınız. Biz size verilmiyor demedik siz seçin siz verin dedik. Kargaşa çıkmaması adına bir saygısızlığımız yok üyelere karşı. İyi forumlar

Bizimde forum yetkililerine karşı saygısızlık yapmak gibi bi lüksümüz yok,forumda alınan kararlara saygı duyarız.Ben aldığınız kararı yargılamıyorum.Evet açtığım konuyada aynen yazdım "Verilmez,kimse vermez diyenlere inaaat ben veriyorum(sizinde olurunuzla)"..siz kimse vermez demediğiniz için,ve diyenleri savunmadığınız için alınacak bi durumunuz yok.Daha fazla sözede gerek yok.İyi forumlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri