Radyomuz yayına başlamıştır.

şarkı tarzlarında bu kadar keskin dönüşler yapmayın yaw :D

aynen başkan az önce elimde mendil oynuyodum şu an sigara yaktım başım ellerimin arasında :D
ben burda sübliminal mesaj seziyorum :D yoksa bizi trans haline sokup başımıza olmadık işler mi açacaksınız reis :D

Bu gidişle ytpara dan intihar olayları çıkar :) Damar, jiletleri hazırlayın ;)

:D abi dj alımları varmı ..

bu arada sagopadan bişeyler çalarsan süper olr :)

hayırlı olsun [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] dj alım konusu kilitli daha önce dj lik yaptım sam2dj programnına hakimim dj ola bilirim

Arkadaşlar radyomuzu yayına başlattık.Şu anlık demo durumdayız eksiklerimiz hatalarımız olabilir şimdiden kusurabakmayın.Radyonun başında sürekli ben varım canlı yayınada girebilirim her an.İstekleriniz dilekleriniz varsa şimdilik bu konu altından yazabilirsiniz.

Radyomuzu dinlemek için http://www.ytpara.com/radyo/index.html adresinden dinleyebilirsiniz.
bu linke gitmek yerine forumun üst tarafında radyo barı çıksa isteyen durdursa isteyen dinlese daha güzel olmaz mı?

Hocam bu şarkılar gündüz gündüz gitmiyor.Mümkünse pop slow bari olsun.Açtıracan rakıyı gündüz gündüz cumaya gideceğim :D

Hocam aynısını bende diyecektim ama biliyorsunuz ki genelde kullanıcılar sayfa değiştiriyor sürekli sabit bir sayfada kalsalar dediğiniz olurdu sayfa bukadar büyük değilde örnek best fm gibi sağ üst köşede radyo dinle linki var ona tıklayınca ufak bir sayfa açılıyor örnek :

bu linke gitmek yerine forumun üst tarafında radyo barı çıksa isteyen durdursa isteyen dinlese daha güzel olmaz mı?

Arkadaslar mobilden dinleyen var mi ? Bende acilmadi da..

Hayırlı olsun,

Radoya reklam alımı var mı :) İlk reklamı benden olsun. Tabiki reklam müziğini ayarlamakda zor olur ama sıkıldıkça reklam müziğini geçersin. Birazda pop müziklerle yaparız. Damar müziklerin arasında etkili reklam olmuş olur.

Serkan abi sabah arşivi hazırlayabilirim sana. Geceleri damar felan gider ama sabahları insanlara enerji vermek gerekiyor. İstersen güzel bir şarkı arşivi yapıp atarım sana eklersin onları sırası ile :) Yabancı-türkçe karışık bir şekilde. İlerletirsek haftanın belli günleri sadece yabancı, sadece türkçede olabilir zamanla.

Hayırlı olsun , forumumuz her geçen gün daha da güzelleşiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri