Radyomuz yayına başlamıştır.

Burdan konu açmadan bir şey sormak istiyorum.
Sadece bendemi oluyor bilmiyorum ama şöyle bir sorunum var.
Forumda yazı yazarken bir harf basmama, atlama durumları oluyor.
Acayip can sıkıcı bir şey bunu da yazana kadar canım çıktı zaten.
Diğer herhangi bir platformda böyle bir sorun yok pc den kaynaklanmadığına eminim yani.

Altta kalmış.
Var mı arkadaşlar benden başka bu sorunla karşılaşan.?

Dj [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] hahahhaaaaaa :):):):):)

arkadaşlar radyomuzu yayına başlattık.şu anlık demo durumdayız eksiklerimiz hatalarımız olabilir şimdiden kusurabakmayın.radyonun başında sürekli ben varım canlı yayınada girebilirim her an.istekleriniz dilekleriniz varsa şimdilik bu konu altından yazabilirsiniz.

Radyomuzu dinlemek için http://www.ytpara.com/radyo/index.html adresinden dinleyebilirsiniz.

haftada herhangi bir gün 00:00 02:00 saatleri arasında djlik yapabilirim :D Düşünürsen abi haber ver daha iyi bi mic alıyım

Sağlam mic var sam2 vb. diğer programlardan anlarım Hafta içi herhangi bir gün DJlik yapabilirim daha önceden deneyimlerim bulunmakta bu arada Hayırlı Olsun :D:D

bende hiç ses seda yok dinleyim dedim işyerinde ama hevesim kursağımda kaldı...

hayırlı uğurlu olsun boş vaktim olsa bende radyoda yayın yapmak isterdim.. şöyle blues-jazz karışımı sakin güzel bi yayın iyi olurdu :D

DJ olarak başvurmak isteyen tüm arkadaşlarımız http://www.ytpara.com/site-hakkinda/29451-radyomuza-dj-arkadaslar-ariyoruz.html buraya yazarsa seviniriz. =) Şimdiye kadarki yapılan başvurulardan uygun gördüklerimize deneme yapmaları için radyo dj'lik yetkisi verdik. Sık sık forumda sağ alt köşeye bakın radyomuz her an aktif olabilir DJlerimizin deneme yayınlarıyla :) Yakında programlı ve eğlenceli yayınlar ile sizlerle olacağız.

hocam dj olabilirim 4-5 senedir death metal black metal gibi tarzlar dinlerim metal türü yani dubstep filanda cok dinlerim dj olamam ama bu tür şarkıları çalarsanız tadından dinlenmez :D

şuanki dj kim allah aşkına şarkıya bak begendim ama :)

:cool:

valla üyeler ne tür dinliyor ağırlıklı olarak bilmiyorum ki hiç :)
benim tarzım değil şu an çalanlar, ama şimdi yaşlılarda var aramızda.. onların kafalarını şişirmeyelim diye türkçe slow pop karışık gidiyoruz... ;)
[MENTION=4347]daralll[/MENTION], yayını yaparken aynı zamanda winamptan açtım takip ediyorum yayını kesilmeler oluyormu diye. bende şu an daha bir sorun olmadı.

Winamp ile dinlemeyi dene, kullanılan scriptte de sorun olabilir.

Winamp ile dinlemek için > TIK

:cool:

valla üyeler ne tür dinliyor ağırlıklı olarak bilmiyorum ki hiç :)
benim tarzım değil şu an çalanlar, ama şimdi yaşlılarda var aramızda.. onların kafalarını şişirmeyelim diye türkçe slow pop karışık gidiyoruz... ;)
kafana göre takıl.zaten ne çalsan %10 dışında memnun kalmayacak...bu arada yaşlılar dedin alındım:D
bir de yayının nasıl yapıldıgı konusunda bilgilendirme pm si atarsan sevinirim.

hayırlı olsun dana güzel etkinliklerle birlikte olmak dileğiyle

Yabancı slow ve rock bekliyoruz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri