CanturkDaSilva33
Yasaklanmış
Radyoda DJ olmaya adayım hocam alım varsa 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Burdan konu açmadan bir şey sormak istiyorum.
Sadece bendemi oluyor bilmiyorum ama şöyle bir sorunum var.
Forumda yazı yazarken bir harf basmama, atlama durumları oluyor.
Acayip can sıkıcı bir şey bunu da yazana kadar canım çıktı zaten.
Diğer herhangi bir platformda böyle bir sorun yok pc den kaynaklanmadığına eminim yani.
arkadaşlar radyomuzu yayına başlattık.şu anlık demo durumdayız eksiklerimiz hatalarımız olabilir şimdiden kusurabakmayın.radyonun başında sürekli ben varım canlı yayınada girebilirim her an.istekleriniz dilekleriniz varsa şimdilik bu konu altından yazabilirsiniz.
Radyomuzu dinlemek için http://www.ytpara.com/radyo/index.html adresinden dinleyebilirsiniz.
şuanki dj kim allah aşkına şarkıya bak begendim ama![]()
kafana göre takıl.zaten ne çalsan %10 dışında memnun kalmayacak...bu arada yaşlılar dedin alındım
valla üyeler ne tür dinliyor ağırlıklı olarak bilmiyorum ki hiç![]()
benim tarzım değil şu an çalanlar, ama şimdi yaşlılarda var aramızda.. onların kafalarını şişirmeyelim diye türkçe slow pop karışık gidiyoruz...![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.