Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,Bu foruma ilk olarak recstudıo networknu ben getirdğim için bu konuda bi açıklama yapmak istiyorum.benden sonra 4-5 tane rec hub konusu açıldı onlarada bana söylenen şeyler söylendi.Kapanan kanaları ödüyoruz diye.Nitekim 1 tane kanalın parası ödendi 17 dolar [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocamın dediği gibi,acaba bu 17 doları güven kazanmak için mi ödedi orasını bilmiyorum.İlk başlarda kimsenin şüphesi olmasın hepsini ödeyecem diyen rec sahibine dün akşam bu sözünü hatırlattım,suan benim networde 700 den fazla kanal var,her ne kadar ilk ay deneyelim 1er 2 ser kanal ile desemde günde 15-20 hatta 40-50 tane kanal başvurusu geliyor.Dün akşam bu konudaki endişemi dile getirdim 700 den fazla kanal üzerimde bi baskı var bu kanaların söz verdiğiniz gibi ödenmesi lazım dedim,bana youtube ödediği tüm kanalları bizde ödeyecez dedi,ilk başta hepsini öderiz diyordu şimdi youtube öderse diyor,gecen ayki ödemlerle ilgli bi resim attı hiç bloke gözümükyordu bu ayki ödemleri bekleyin dedi.Mn de aynısını yaptı bloke olmaz dedi oldu crativede olmaz dedi oldu forelada oldu zoominde oldu,sırf bunlarda oldu recdede olacak demiyorum ama yüksek bi ihtimal gözüküyor ama yinede kesin yargıyı 8-10 ocakda ödemeler yapılırken verebiliriz.Aslında dün geceki konusmaya kadar güveniyordum öder diyodum çünkü cok net kesin konuyordu,ama youtube öderse bizde öderiz cümlesinin altında bloke kokusu alıyorum ,ama yine dediğim gibi çalışmak isteyen varsa en fazla 1-2 kanal ile çalışssın 8-10 ocakda herşey belli olacak.
edit:8-10 ocağı beklemeye gerek yok ödemler kesinleşmiş bazı kanallarda bloke varmış kendi hubumu henüz kontrol etmedim ama ondada vardır herhalde
---------- Spam Engelliyici 17:08 ---------- Önceki Mesaj 16:51 ----------
Hocam benimde forelada 5 haneli bi kazançıma bloke konuldu mart ayında tam 1 sene olacak bakalım ödeyecez dediler bende beklemedeyim açıkçası hiç inanmıyordum 1 bloke konuldğuna. ocak ayında itibaren crativde parası kalan cok oldu forumda onlara ödenirse bizede ödenir herhalde görecez hocam inş öderler