Reklam Görünmeme Problemi (TEK BAŞLIK)

partner kanalda bile birkaç saat yoktu reklamlar ama geri geldi.

arkadaşlar bazı kanallarımda ışık yanıyor ama reklamlar cıkmıyor bunun nedeni nedir bilen lütfen yardım etsin.
arkadaşlar reklam cıkıyodur diceksiniz.
ama tıklamalarda cok acayip düştü . :S

arkadaşlar bazı kanallarımda ışık yanıyor ama reklamlar cıkmıyor bunun nedeni nedir bilen lütfen yardım etsin.
arkadaşlar reklam cıkıyodur diceksiniz.
ama tıklamalarda cok acayip düştü . :S

Reklam çıkmayan videoların kategorisi nedir?

bende suan cok daha acayip bir durum var :D para kazanılan videoalra tıklıyorum :D sonuk olanlar bıle para kazanıyor cıkıyor :D :D

Arkadaşlar merhaba, çok fazla yazan çizen birisi değilim çok fazla şikayette etmem bir sorunum olduğunda araştırırım. Demek istediğim öyle kolay kolay bu nedir yapamadım demem! Allaha çok şükür ingilizcem de ana dilim gibi amerikada yaşıyorum yabancı formlar şunlar bunlar videolar her türlü araştırırımö okurum ama bunun önünü alamadım! Sorunum cuma gününden itibaren özellikle en çok izlenen videolarım da reklam çıkmıyor. Hepsinde para kazanma aktif. 2 kanalım var tamamen organik çalışırım. Niche kelimelerle filan ugrasmam, kanallarım da ne bir uyarı ne bir telif sorunu var ışıklarım yem yeşil. Çok video yüklemem az ama öz video yüklerim. Ama başıma böyle bir bela geldi! Formda arkadaşların çözümlerini denedim en son [MENTION=725]yumi[/MENTION] arkadaşımın çözümünü de denedim daha neler denedim! Olmuyor!

Bu ilk kanalımın durumu 8 eylüle kadar gösteriyor! Durum vahim!
sl9l9.jpg

Bu adsense de ki durum! Son bir haftadır izlenimler her gün 50000-100000 arası adsense de 5000 izlenim 100 tık!
sl8jb.jpg

Bu da en çok izlenen videolarımdan birinin durumu! 6 ve 7sinde CPM cost per mile diye geçiyor türkçesi kısaca 1000 gösterim başına maliyet demektir. Oranlar tavan yapmış ama estimated monetized playback yani videoda reklam gösterilme yerlerde! Günlük 1 ve 2 o kadar ki bu video günde en az 25000 kez izleniyor.
sl8vz.jpg

Yalnız şunu da söylemeliyim ben bu yazıyı yazarken gördüm [MENTION=816]Battal[/MENTION] arkadaşım "Evet arkadaşlar sorun sadece Türkiye'de değil.Şuan yabancılarında birçok videosunda reklam çıkmıyor.Adsense izlenimlerinizden de bunu farkedebilirsiniz." demiş! Bazı yabancı form sitelerine de baktım bu konuda ki şiyayetler çoğalmış. Bilemiyorum belki de büyük bir problem vardır youtube da. Bilgisi olanlar bir fikri olanlar lüften paylaşsın. Benim anladığım bu sorun git gide büyüyor! Teşekkür ediyorum arkadaşlar.

walla bu sorunu bi türlü cozemedik
1 kanalım var 30k izlenim var kazandırdıgı para : 1 dolar :D
reklam cıkmıyor

yeni atılan videolarda cayır cayır ışıklar yanıyor ancak video içi reklam çıkmıyor şuan

Abi ben Fransa da yaşıyorum , bir kaç gündür reklam göremez oldum ..

bir kaç kanalımda reklam çıkmıyor ve dolar işareti açık olmasına rağmen dolar işaretine tıkladığında para kazanma seçeneği işaretli görünmüyor işaretleyip sayfayı yeniledikten sonra tekrar işaret kalkıyor fakat dolar işareti açıkk anlamadım bu işi.

Reklamlar çıkmayan arkadaşlar
qwyy.png

Videonun ortasında gösterilen reklamları ve Gösterim sonrası reklamları kapatsınlar . Youtubede bu genel bi sorun isterseniz deneyip görün , Eğer işaretliyse kaldırın bu dediklerimi reklam çıkcaktır .

İyi Forumlar.

Reklamları az önce devredışı bırakıp tekrar etkinleştirdim reklamlar çıkmaya başladı.

bir kaç kanalımda reklam çıkmıyor ve dolar işareti açık olmasına rağmen dolar işaretine tıkladığında para kazanma seçeneği işaretli görünmüyor işaretleyip sayfayı yeniledikten sonra tekrar işaret kalkıyor fakat dolar işareti açıkk anlamadım bu işi.

aynı problem bendede var... kanallar en fazl aızlanan videoalrda bu sorun var.. çözum hala net bulamadım... dun başladı bende bu durumda...

bence sıkıntı şu başk ayerlerde yazıyor, videoların hepsını seçim bir kerede tekkomut verdiğimiz için ortada yanıp sonen daire donen bir simge çıkıyor işlem devam edıyor diye fıldır fıldır donen bişe... işte onu kullandıgım kanallarda sorun bar, diğerlerinde sıkıntı yok... demekki sorun bu sistemi kullangıdım kanallar...
youtubede bunu kullananların kanalları sakata glemış oluyor.. kanal izlenıyor izlnene kanalda reklam gosterım yok... ama videonun kopyasını yapıyorum oluştur diyorum anında kopy aoluyor reklamda çıkıyor, yenı yuklenenlerdede rekam çıkıyor.. teknık sorun.... çözum beklıcez artık.. bide çıkan reklamlara bakıyorum genelde 7 çeşit reklam gordum ... eskiden fıldır fıldır değişikreklamlar çıkar dı

günlük ortalama 20$ a yakın kazanırken bu reklamların çıkmaması problemi yüzünden dün 3$ kazandım bugun de en ufak izlenim ve tıklamada artma yok.. nedir durum nasıl düzeltilecekkk?? :S

Benim ve arkdaşımın bütün kanallarında da durum aynı. Hatta sattığım kanalda da bu problem oluşmuş. Umarım kısa zamanda düzelir, müşterim ile sorun yaşayabilirdim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri