Reklam Görünmeme Problemi (TEK BAŞLIK)

seventeen network'ünde kanalım var garip bir şekilde gülde 3-4 dolar para kazandırıyor ama reklam hiçbir şekilde çıkmıyor. 20 k izlemeye 4 dolar bırakıyor.Sizce sorun ne olabilir

Daha önce bilmiyordum eger farkedildiyse kusra bakmayın ama ben dun gece farkettim,28 dklık dizi koydugumda hep 7 lık aralıklarla koyardım videolarımı 00:05,07:05 gibi. Ama dun daha az aralıklarla koyunca bile oldugunu farkettim.Ben de 4 dklık aralıklarla koydum.Ama bu seferde ilk 3 saatte 25 bin olan goruntulenme sayısı sonraki 7 saatte sadede 8 bin arttı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı reklam koyma aralıgıyla ilgili olarak

edit:
Özür dilerim adblock kullanıyorum sonradan fark ettim:)
reklamlar sorunsuz görünüyor :)

Aynı durum bende de var bazı videolarda reklam var bazılarında yok. Gayet iyi bi kalan izlenimi falan güzel abonesi güzel ama bazılarında reklam yok (sarı çizgi de yok) fakat kaynağı görüntüle dediğimde pub'u aratıyorum 6 tane sonuç buluyo reklam olan sayfada da 6 tane pub çıkıyor. Yani aslında reklam kodu sayfada var ama reklam yok. Enteresan bi durum.

Videoyu yüklüyorum.Sarı çizgi görünüyor ama reklam çıkmıyor.Neden acaba.?

video ortası reklamlarımda 10 reklamın rahat 5 i gene videolu reklam :) sorun genel degil .

� $;598084' Alıntı:
video ortası reklamlarımda 10 reklamın rahat 5 i gene videolu reklam :) sorun genel degil .

10 video ortasindan nasil 5 tanesinin video reklam cikmasini sagliyorsunuz hocam?:)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba arkadaşlar

yüklediğim videoların süre kısımları dümdüz sarı çizgi olarak görünüyor bunun hakkında bir bilgisi olan varmı? nasıl düzeltebilirim? para kazanma konusunda sıkıntı çıkartırmı? bir yardımcı olabilir misiniz

merhaba arkadaşlar

yüklediğim videoların süre kısımları dümdüz sarı çizgi olarak görünüyor bunun hakkında bir bilgisi olan varmı? nasıl düzeltebilirim? para kazanma konusunda sıkıntı çıkartırmı? bir yardımcı olabilir misiniz

Uzun videolar ise video ortasına koydugunuz reklamların süresi ile alakalı diye biliyorum.

Videolarım da para kazanma açık olmasına rağmen ne Türkiye de ne yabancı ip ile girdiğimde reklamlar görünmüyor. Sizde denk geldiniz mi? En önemlisi çözümü var mıdır ?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

7:00,14:00,21:00...
10:00,20:00....
video ortası reklamı böyle girmeyi dene.

kanalımdaki videoların hiç birinde ne reklam var nede sarı çizgi.ama para kazanma yeşil ve dolar görünüyor.yani herşey normal bir reklam çıkmıyor kanalda bilen lütfen cevap ,çare yazsın

kanalımdaki videoların hiç birinde ne reklam var nede sarı çizgi.ama para kazanma yeşil ve dolar görünüyor.yani herşey normal bir reklam çıkmıyor kanalda bilen lütfen cevap ,çare yazsın

İnternet explorer'den oturum açmadan girip bakarmısın video'na.

Chrome dan oturum açıp girince gözükmüyor fakat explorer den oturum açmadan girince gözüküyor

Sarı çizgi videonun en başında gözüküyor ama reklam açılmıyor bazı videolarda. Nasıl duzeltilir acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri