1.5 saat oldu hocam ticket attım. vds dondu mavi ekranda. size burdan da msj attım. müşteri hizmetlerinizi de aradım açan olmadı. acil işim var vdste. müşteri panelinde vdsi resetleyebileceğim biryer var mıdır acaba? bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..
---------- Spam Engelliyici 13:31 ---------- Önceki Mesaj 13:09 ----------
hocam rezil durumdayım şu anda. kusura bakma imajına zarar vermek istemem ama bütün dosyalarım bu vdste. ulaşmam lazım acilen.....
---------- Spam Engelliyici 13:44 ---------- Önceki Mesaj 13:31 ----------
artık bak hocam yaaaaa. 7/24 telefon yazmıssınız hiç kimse yok. bu nasıl sorumsuzluk? kendi kendimi yiyorum burda. madem hizmet veremiceksiniz yazmayın 7/24 destek diye. günün ortasındayız. gece de değil..... :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
---------- Spam Engelliyici 13:31 ---------- Önceki Mesaj 13:09 ----------
hocam rezil durumdayım şu anda. kusura bakma imajına zarar vermek istemem ama bütün dosyalarım bu vdste. ulaşmam lazım acilen.....
---------- Spam Engelliyici 13:44 ---------- Önceki Mesaj 13:31 ----------
artık bak hocam yaaaaa. 7/24 telefon yazmıssınız hiç kimse yok. bu nasıl sorumsuzluk? kendi kendimi yiyorum burda. madem hizmet veremiceksiniz yazmayın 7/24 destek diye. günün ortasındayız. gece de değil..... :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS