Ruhi Çenetin Kanalı Kapanmış

• Kullanıcı Ahmetzone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Biz kapana kapana kopya içerik kalmayınca belki durur kapanmalar diye beklerken milyonluk özgün kanallar kapanaya başladı.

Bu adamlar hala anlamadı bu algoritmanın bariz şekilde hatalı olduğunu, ne var ne yok kapatıyor, kriterin ne olduğu belli değil.

2 hafta önce hayrettin'in kanalı bile kapanmıştı.

Bırakın Onu da Ruhi Çenet Düşünsün.

Diyelim ki ben tatile gittim 1 ayligina ve internetim yok. Kanalim kapaniyor dönüyom bir bakiyom 1 aydir kanalim kapali. Eee benim 1 aylik kazancim ne olucak bu nedir böyle sacmalik.

iyi yapmış başkalarının telifli resimleriyle özgün videomsular yapıp haksız kazanç elde etti. youtube geç bile kalşmış
Önce insan kendine bakacak :)

Merhaba arkadaşlar aklımda iyi bir fikir var ve hayata geçirebilmek için bilmem gereken birşey var. Sahte telifleri bertaraf edecem ama gerçek bir telif geldiğinde itiraz ettiğimde ve sahte kanıtlar gösterdiğimde mahkemelik olma şansım nedir? Nasıl işliyor bu süreç?

Edit: yapacağım videolar amatör kişilere ait mahkemeye vermeye tenezzül edilmeyecek türden şeyler ama yinede sürecin nasıl işlediğini bilmek iyi olur...

Ahlak bekçisi dürüstlük emsali bugüne kadar midesine haram lokma sokmamış mübarek arkadaşımızdan fevkalede güzel bir yorum geldi.Önce bir kendine ak derler adama.Ruhi çenet yine özgün sayılır senin yaptıklarına bir bak ? ülke bu insanlar yüzünden gelişmiyor anca kıskançlık çekememezlik...

http://www.ytpara.com/telif-sikayet-konulari/88263-telife-itiraz-etsek-mahkemelik-olurmuyuz.html
İyi yakalamışsın hocam :) bir daha düşünüp konuşur

iyi yapmış başkalarının telifli resimleriyle özgün videomsular yapıp haksız kazanç elde etti. youtube geç bile kalşmış

bu ne çekememezlik durumu arkadaş?
Kendisini şahsen tanımam etmem.
Adil kullanım hakkı denilen bir şey var.

inan kapanan kanal senin olsaydı basmıştın yaygarayı.

Diyelim ki ben tatile gittim 1 ayligina ve internetim yok. Kanalim kapaniyor dönüyom bir bakiyom 1 aydir kanalim kapali. Eee benim 1 aylik kazancim ne olucak bu nedir böyle sacmalik.

Eğer ABD'de yaşıyor olsan yada Türkiye'de resmi YouTube ofisi olmuş olsa elbette dava açabilir yt yi de pişman edebilirsin yediği halta.. Ama şu durumda ülkemizde öyle bir şans yok maalesef..

Ahlak bekçisi dürüstlük emsali bugüne kadar midesine haram lokma sokmamış mübarek arkadaşımızdan fevkalede güzel bir yorum geldi.Önce bir kendine ak derler adama.Ruhi çenet yine özgün sayılır senin yaptıklarına bir bak ? ülke bu insanlar yüzünden gelişmiyor anca kıskançlık çekememezlik...

http://www.ytpara.com/telif-sikayet-konulari/88263-telife-itiraz-etsek-mahkemelik-olurmuyuz.html
Mcn kurmakta kolay abi "2 dk lik amerikada olsak" :):)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benimde yüksek aboneli özgün kanalım kapandı partner biz mail attık sizde surdan itiraz edin diye mail yolladı ( standart yer ) 2 gündür oto cevap geldikçe mail atıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri