Saçları dokulen youtuberlar?

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] :D

Yok bir sorun Bizde dökülme olmaz sülale raat, beyazlıyor sadece.
:D

İyi hatırlattın, koruma amaçlı minoxil kullanıyorum gece seansını unuttum :D

21134.jpg

Dökülen döküldü zaten artık çok kasmıyorum. Alıştım bu duruma. Özgüven olduktan sonra kellik bile prim yapabiliyor. :) Çok şeyler denedim zamanında dökülmeyi engellemek için ama öyle yada böyle gitti saçlar. Ektirmek bazen aklıma gelmiyor değil ama saçlı olmaya alışabilcem mi onu düşünüyorum. :D

O değilde şu konuşmalardan çıkardığım tek sonuç;
tüm forum kel. :D

%5 Stemoxydine içeren serumlar dökülmeyi durduruyo, hatta yeni saçlar çıkartıyo. Ama kullanmayı bırakınca tekrar dökülmeye başlıyo. Fiyatı pahalı gelirse Aminexil yada Minoxil içeren serumlarda baya iyi.

Nacizane tavsiyem. Dökülme sorunu bende yasıyordum her yıkamada elime dolu saç geliyordu. Bu şampuanı aldım 1 haftada etkisini gösterdi. BİM de felan bulabilirsiniz fakat farklı çeşitleri var aynı bundan olmasına dikkat edin

GK_marrakesh_shp_240x540_de.jpg

benim amcalar hep kel baba 60ı geçti saçlar hala gürül gürül bende ona çekmişim heralde kuzenler falan şimdiden kel

Size bisey soyleyim belki yarari olur. Bende etkisini gosterdi belki sizdede gosterir. Bu yontem saci uzun vadede cikartirmi bilmem ama bendeki dokulmeyi yuzde 80 oraninda durdurdu. Aktarlardan bulabilirsiniz corek otu yagi. Soguk pres olucak ama. Bunu banyo yapmadan once 3 gunde bir idealdir diye dusunuyorum saciniza yedirin masaj yapin. 30dk-2 saat arasi bekletin. Sonrada beyaz sabun yada zeytinyagli sabunla yikayin sacinizi. 2 haftaya kadar etkisini hissedeceksiniz. Bi zarari olmaz deneyin derim.

saçım olsun olmasın kafayı kazıtırım hafta da 2 defa. kafasına ustura değen bağımlısı olur isterse aslan yelesi gibi saçı olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri