Sahte Telif Atmak İçin Ofis Açmak :)

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Banada yazdı sahte telif atmayı biliyomusun diye, heralde dedim bi kanalı var şifresini falan unuttu diye, sonra cevap vermedi meğersem yakalanmış,

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] diğer 7 kişi kim müdür gözünü seveyim ya.... Onlarıda ifşa et

Bu adam 6 tane adsense olduğunu ayda xxxxxx hane kazandığını söylüyordu, çoluk çocuk [MENTION=9224]mNote[/MENTION] abi kapatın forumu artık [MENTION=11620]era[/MENTION] söz biz reklamlara her gün tik atarız, çoluk çocuk pislik doldu hep gözünü sevem. Üye alımına bi tane mod ekleyin camdan sıfatına baksın kimliğine baksın, ve de acımayın artık verin banı gitsin, yanlışmıyım, reklam gelirleri için site açıksa üyelerden 1 lira para alın her ay müdür, ne billeyim.

Harbiden ya yüz tarama sitemi olsa ya foruma giriş yaparken :D Bu yapılamaz mı acaba ( neden olmasın :) çokta güzel olur pekte güzel olur alem forum görür :D )

21 sayfaymış [MENTION=9224]mNote[/MENTION] un yazısı haricindekileri okumadım 7 kişi telif için uğraşıcağınıza spam için uğraşın hakkınızla para kazanın küfür yasak olduğu için cümlemi burda sonlandırıyorum.

üye olabilmek için 2 ay beklediğimi bilirim ben.son 1 yıldaki sistem forumu bu hale getirdi acı gerçek 20tl verip üyelik alan kendini kral sanıyo

[MENTION=25855]SedatAydin[/MENTION] şimdi öyle gülücüklü mesajlarla, sırıtarak vs. Vay efendim bunları yaptım yok efendim şunları kazandım diyerek bir de foruma küfrediyorsunya;

Allah sana ömür verirse daha çok yolun var. Ben inanıyorum ki bu dünyada hiçbir kötülük yapanın yanına kalmaz. Gün gelir bugün yaptıklarını hatırlarsın elbet.

bıldırki yediğin hurmalar gelir ***ünü tırmalar

[MENTION=25855]SedatAydin[/MENTION] bu adam kesin eminim çocuk , 13-15 yaşında koca adamlarla dalga geçiyor, ne kalıpsız sıfatsız dengesiz pislik bir insamışki hala konuşuyor sağa sola laf atıyor.

ilk sayfalarda face hesabı var bakabilirsin:)

Çocuk oyuncağı zannediyorlar bu işi . Gerçek telif sahibine bir çatarlar bigün ne olduğunu anlamazlar .Karatersiz insan dışı varlıklar.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] keşke grubun içine sızsaydın da hepsini ortaya çıkarırdın.Konu açmadan.
Allah belanızı versin @SedatAydin

7 kişi forumdan değil hocam.

Forumdan dır abi bu adam banada skypeden yazdı al bak

Keşke az daha devam etseydin mevzuya,başkalarınıda yazdı böyle onlarda forumdan dır emin ol izliyorlar onlarada sövün arkadaşlar adamsalar çıkarlar, ama zaten adam olsalar bu olaya girmezlerdi o ayrı

Yahu foruma üye oluyorlar yok bot alamadım param yok bilmem ne.
Butarz konularada yasak gelmeli.
Foruma üye olan adam para kazanmak için parada harcayacak.

Bu bir İŞ diyorum her seferinde bu bir İŞ, bir İşyeri açacakken nasılki sermaye koyuyorsun, bu işe başlarkende biraz para harcayacaksın.
Kaldıki işyeri açılmıyor, sonuçta çok Cüzi miktarlar bunlar.
Bu forumda bu İŞİ çocuk oyuncağı sananlar var.
İşte bunlar yüzünden forum bu halde.
Bu Yt İŞİDİR.
Çoluk çocuk oyuncağı değil.
Çoluk çocukları forumdan temizleyin herşey yoluna girer.

Simdi yazacaklarima kimse alinmasin..

Bunun gibi kisiligi olmayan, hayatinda cebine gunde 2 lira girince gidip 1 lirasiyla tek dal sigara alan adamlar, gun gelip de boyle bir isten yine hayatinda belki toplasan sulalesinin bir aylik geliri kadar aylik para kazaninca ne yapacagini sasiriyor.. Kimsenin tipiyle dalga gecmem ama az biraz arastirdim profilini, Fatih'te yasiyorsan gercekten ben seni cok kolay buldururum. Soyadinla ayni soyadini tasiyan cok tanidigim var orada. Buyuk ihtimalle ya Siirt'lisin ya da Batman'li.. Madem cok iddialisin millete iftira atmakta, madem bu kadar guveniyorsun kendine, sun kanitlarini biz de gorelim.Bu sekilde telif atmakla hic birsey elde edemezsin..

Dışarıda görsen insan demezsin, üç kuruş kazanınca adam olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri