Sahte Telif Atmak İçin Ofis Açmak :)

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bu ne arkadaş şu adamı da banlayın küfür etmeye yer arıyorsunuz ahlaktan yoksun olduktan sonra ha sahte telif ofisi açmışsın ha böyle ulu orta yerde küfürler etmişsin ne farkı var
Adam ekmegimize göz koymuş küfür etmek icin bundan haklı sebep olamaz dostum

Tapatalktan yollandı.

az önce karakoldan geldim suç duyurusunda bulundum ' tehdit ölüm, namusa dil uzatma '

gerçekleriyle karşı karşı olunca hayatta bunlar insana koymuyor

Paranın köpeği olmuş insanlar her yerinizde olabilir bizimkiler akraba herkes le yiyin için sıçın ama iş yapmayın

bunlara bir şey demeye gerek yok daha çevremizde ki leri adam edemiyorken bunlara ne yapabiliriz ki malesef insanlarımızının coğunun kanı bozuk şu genç yaşımda 3 - 4 yıllık deneyim bana hayat için tonla ders bıraktı.

ha bi de böyle adalet olmaz olsun

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve [MENTION=11620]era[/MENTION] sizede kızmıyor değilim açıkçası yapın şu üyeliği davetli bakın nasıl azalıyor bu tipler.. Dolandırıcısı çarı çakalı kalmaz hocam

way bea Youtube'nin ortaklarımı toplandı :D herkez işine baksın boşuna para harcamayın yatırım yapın ofis vs ne ya

Numara diye böyle yirmi babanın dölünün karışımından oluşan bir çocuk verse verse anasının numarasını verir.Bide boş boş konuşuyor.Kaça vurduruyor mothercığın la söyle.Ederiniz ne kadar toplayıp tüm forum 1 günümüzü seni tuvalet yerine başka yere s.çanla geçirelim.İstediğin bu olmasa böyle ötmezdin.Neyse veled-i zina seni doğuran anayın o anaya takan babanın ve hepinizin 7 soyunu sopunu züküm.
yavaş git bilader yavaş ne olursa olsun kimse kimsenin anasını ağzına alamaz elemanla bi derdin varsa hallet ortaya ana bacı girdimi namus davasına döner

terbiyesiz haysiyetsiz it çoluğu çocuğu doldurdunuz 3-5 lira kazanıp gold üyelik aldılar bi halt sandılar kendilerini. forumun geldiği son nokta işte, adap edep hiçbir şey kalmamış saçma sapan insanlarla muhattap kalıyoruz.
derdin ne senin ? hayırdır sanadamı laf gelmiş oluyor ? Yırtın dondan çıkan çük gibi zıplama sağa sola sen.

terbiyesiz haysiyetsiz it çoluğu çocuğu doldurdunuz 3-5 lira kazanıp gold üyelik aldılar bi halt sandılar kendilerini. forumun geldiği son nokta işte, adap edep hiçbir şey kalmamış saçma sapan insanlarla muhattap kalıyoruz.

lan at kafası daha dün gelmişsin konuşuyorsun sen kimsin büyük ihtimal sende o namussuz ********lerden birisn bu kadar zoruna gittiğine göre

O flag atanların kulağını çok çınlatıyorum, demek yabancıya gitmiyormuş dediğim sözler, Allah akıl fikir versin.

Bakalım bu konu kaç kişiye ban sebebi olucak...

Gerek yokmuydu acaba?

allah büyük bu iş ile geçinenler var. yani yaptığımız işin legalliği boyutu tartışılır ancak göz göre göre birinin rızkıyla oynamak gerçekten çok büyük günah. bunu yapanların bunun acısı kendilerinde değilse bile ilerde çocuklarından çıkar buradan uyarayım....

beyler kımse kımsenın ekmeyı ıle oynamasın,burdan kazandıgı para ıle ailesının gecımını saglayan var,

karakter yoksunu,zavallilar.birakin kumlarinda oynasinlar.onlarin beyni bu kadar hükmediyor.

gecenin konusu yakınen takipteyim agzımı bozmayacagım daha yeni ban yedim :D
siz anladınız ahali :D

Buralar değerlenir.

akp-kurmaylar%C4%B1n%C4%B1n-birbirine-d%C3%BC%C5%9Fmesi_550021.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri