Sahte Telif Atmak İçin Ofis Açmak :)

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle giderse bu fotoğraflar lazım olacak doktorların seni eski sıfatına döndürmesi için .

1545811_10154568426230494_7356677422744455393_n.jpg

YT keşke şu sahte teliflere direk inanıp, kanalları sorgusul sualsiz kapatmasa. Ozaman bunlar gibilerin nesli tükenirdi. Bukadar kişide boşuna günaha girmezdi.

Tamam sana telif atana atarsinda hem kategoriyi videoyu cal hem telif at yuh diyorum

Bunların beynini kuşa taksalar uçamaz. 2 sağlam adamım olsa neler yaparım diye düşünürken adamlar 7 kişi olmuş yaptıkları icraata bak, hey Allah'ım. :)

Bu Fotorafı Gören bunu Yolda görüp dövmesinler Sonra :D Ana habarlerde çıkar Sonra :D
Düşünemiyorum Sonra :D burda ana Haberlere çıktı Haberi Patlar

Bakkal'dan aldığım kalemi paylaşmış açıklamaya da ne yazmış dersiniz :D
Teşekkürler Youtube
1902071_10154642794180494_3349937470156070977_n.jpg

@mNote @Serk@nYT @Incubus Kaysersoze
ALLAH RIZASI İÇİN ŞU ÜYELİKLERİ 300 TL YAPIN. BAKALM "20 TL VERİP YİNE SÖVERİM DİYEBİLECEKLER Mİ.." ÜYELİĞİ 300 TL YAPTIKDAN SONRA AKTİF ÜYELERİNDE ÜYELİKLERİ DÜŞSÜN. BEN DAHİL HERKES ÜYELİĞİNİ AKTİF EDEBİLMEK İÇİN 300 TL ÖDESİN. ŞU ERGENLERDEN KURTULALIM ARTIK.

dedigin yalnıs bence şöyle dusun ben şimdi 300 tl verebilcek biri degilim ama forumda butun gun f5 yapan bi temiz uyeyim forumda konuları takip ediyorum bişeler ogreniyorum benım gibi cok kişide var eğer bundan sonrası için davetiye sistemi gelirse en mantıklısı olur sonucda biliyoruzki 20 tl uyelik ucreti ile adminler bişe kazanmıor yani olesine bi para o Davetiye sistemini getirseler eminim hersey duzelir ama aktif uyeler giderse benım ve bnim gibiler tekrar nasıl uye olacak parasız pulsuz zararsız uyeler bişeler ogrenenler coluk cocuk veya buyuk fark etmez. lutfen birazda herkezi dusunerek bi fikir koyalım Davetiye diyenlerin hiç birine karsı degilim mesala.

dün online oyunlarda karakter çalanlar bugün bu işe girdi şu konuya zerre şaşırmadım daha sabah birinin kanalı çalınmıştı bottaki virüs yüzünden

Adamlar heykır böylelerinden ben hayatta çok korkuyorum.
:D :D

Asi Style dinleyip kafayı bulan tipler.
:D

Kardeşim bu adamlar seni mahkemeye verirse, 2 yıla kadar hapiste yatabilirsin. Karşı tarafın bilgisi olmadan ses kaydı alamazsın.

şuna bak bebeye tipe bak yaaa .......... salağı , [MENTION=9224]mNote[/MENTION] abi sen naptın ya adam bi adres alır sonra toplaşır giderdik bi topluluk atardıkk şunlara sonra ........... görürdüler

YouTube'de AdSense, Facebook'ta CEO & Founder ve Twitter'de Software Engineer

kendimden utandım yav :D

Arkadaşlar tüm teliflerin maiillerini araştırın araştırma sonuçsuz ise karşı bildirimde bulunun eğer mail adresi gerçek ise bişey yapmayın.. yakınlarımda sağlam avukatlar var bu mayası bozukların donlarına kadar almak farz oldu

bu çocukların ofisi nerede, içeriye esrar saklayıp polise şikayet edelim bunları :)

[MENTION=22071]@SedatAydin[/MENTION] https://www.facebook.com/YunusAydin334/photos bu sensen geçmiş olsun kardeş sana, çoluk çocuksun belli benide skypeden tehdit etti bundan sonra benden de sahte telif yiyeceksiniz sabaha kadar atacam diyor.
SKYPE KONUŞMASINDA BAKIN.BEN BU ADAMI BULACAM ARKADAŞ

Facebook'taki videolarına bakın,aldığı arabayla bi de trafikte terör estiriyor. Birine çarpması ve masum birinin canına kast etmesi an meselesi. Böyle itlerde ölmüyor işte arkadaş, adamın nefes alması bile zarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri