Sahte telif canimiza yetirdi.

• Kullanıcı france-1453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
bende ilk telifimi yedim ama benim ki gerçekti facebooktan mail adresini bir arattım direk spam yaptığım şirketin elemanı çıktı ..... medya menecmınt mı ne yazıyordu :D

Selamun aleykum

Boyle konu actigim icin ozur dilerim.

1 haftada bu gmail den 8 farkli kanalima telif yedim.

[email protected]

yetkili kisilerden bu kisiyi cezalandirmalarini istiyorum attigi butun kanallarin telif fotosunu isteginiz uzerine veririm..

SORU GÖNDER BIRAYA
ordan youtube kanal yetkili kişilerle iletişime geçip dönüş sağlanacaktır size

[email protected]
bu dallamanın telif atması için başlığın japonca olması yeterli herhalde
viacom un japon çakması galiba her önüne gelene telif basıyor.
bu kadar telife de ayakta kalıyorsa gerçek mi acaba diye düşündürüyor.

Gerçek olması imkansız bu sabah banada attı filmim çizği filmdi..şuan işteyim akşam resim atarım isterseniz

Son düzenleme:
(주)그레버티 bu sahtemi vay be 2 ay önce telif attı üç kağıtçı bana ilk sıradaki günlük 300k izlenmeli videom uçtu hemen itiraz edeyim sahteyse konuyu google dan buldum acayip şaşırdım mail bu [email protected]

Son düzenleme:
Banada telif atmış ve kesinlikle türk. Bu nedenle attığı telifleri geri çevirmekle birlikte gece gündüz karşı dava açmak için yt yi mail bombardımanına tutacam. Eğer telifse telif davaysa dava gelsin görüşelim adana adliyesinde sülalesini ne hale sokuyom.

beni de buldu bu ş....... karşı bildirim atıyoruz bi faydası olmuyo Allah aşkına şu çocuğa birisi cezasını versin

Sahte telif atıp flag atanın Allah belasını versin bunları yapann.Millet davetiye falan istiyor kardeşim sonra vermiycem davetiye kurunun yanında yaş yansın.Yapcak birşey yok böyle flag grupları telif grupları varmış.Bunları tespit edip site olarak en ağır cezaları vermek lazım.

yalnız elemanın mail adresi "condemn" yani ingilizcede "cezalandırmak" anlamına geliyor. Adam demek ki and içmiş, millete ekmek yedirmemenin peşinde. Ayrıca Türk olmadığını tahmin ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri