Konu halledilmiştir. Rica üzerinde Editlenmiştir
LoonyTuneS
LoonyTuneS
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
önce konuşmayı öğreneceksin, sen kimsin ki milleti uyarıyorsun? bu foruma katılma amacımı baştan söylemiştim, buradan kim benim kanalımdan dolayı telif yediyse hepsinin telifini kaldıracağım demiştim bunu da daha önceki konuşmalarımızda muslera nın ne kadar olumlu bir insan olduğu için onun forumunada öncelik gösterdiğimi belirttim. ama sen ergenliğinin verdiği atarlanmalarla mesaj atıp tehdit edip telifi kaldırmamı söylüyorsun. baştada dediğim gibi öncelikle konuşmayı öğren ondan sonra hallolmayacak hiç bişey yok. şikayetini kime istiyorsan yap emin ol ki şikayet ettiğin insanlarda benimle aynı görüşte olacaktır.
Tehditmi mesaj dökümleri doruyor !
tamam bana gönderdiğin bütün mesajlarını ilk mesajdan itibaren koy bakalım
adsensini banlatırız sıkıntı yapma yumi kardeş
Çağlayandaki İstanbul Adalet Sarayına gir orda kime sorsan sana söyler ne yapacağını .Sadece bir dilekçeye bakar .Sonra karşı taraf uğraşsın dursun .
adsensini banlatırız sıkıntı yapma yumi kardeş
Arkadaslar bu konuyu gecen konusmustuk ve yorumumu yazmistim.Yani yazilacak o kadar cok sey varki su kimligimden siyrilip yazmak istiyorum acikcasi.
Lutfen bu sorununuzu ozelden halledin,iyi yada kotu anlasin yada anlasmayin ama ozelden halledin.
Deville arkadasin yaptigi is belli,bu forumda ve r10 da oldugu belli,hangi icerik calistigi belli.Bunu bile bile halen kanalindan somurmek bence yanlis.Madem yaptigi is iyi is,iyi izlenim getiren is,sizde kendiniz cekip,kendini logonuzu basarak sunum yapin.Niye halen kanalindan aliyorsunuz.Yani hazirci olmayin bu kadarda.Hadi kanal somurulur,eklenir ama bari su forumdaki r10daki dostlara karsi biraz sevgimiz saygimiz olsun.
Yumi yanlis anlama yazdiklarimdan.Deville arkadasi tanimam etmem.Ama bu tur konulari biraz iyi dusunmek lazim.Sonucta ayni cati altinda ayni isten ekmek yemek icin ugrasan kisilersiniz.En azindan bu yonden az birbirimize karsi durust ve saygili olmamiz lazim.Ben birsey demiyorum sana kesinlikle yanlis anlama,ama Deville konusun,duzgun bir uslupla oturup anlasin,teliflerini ceker ve sende bu kategoride calisacaksan kendin yaparsin videolarini kendin sunarsin.Bunada saygi gostermemiz lazim,sonucta kendi hazirladigi sirf uzerinde durdugu programin videolarini logolarini vs basarak sirf bu ise odaklanarak sunum yapiyor.
Simdi ayni programli sen kendin cekip,kendin yuklesen kanalina,Deville'in kanalindan almasan videolari ve sana telif atsa iste o zaman sonuna kadar arkandayim ve elimden geleni yaparim.Ama duru mcok cok farkli,lutfen bu konuyu son bir kez kendi aranizda konusun halledin.Ne forumdaki arkadaslari yanlis yonlendirin,nede bizleri.
saygilarimla.
mesajımı tekrar ileticem @DeviLLe ye umarım geri çeker yoksa artık forum dışında elimden ne geliyorsa yaparım.
Bak bu mesajinda guzel bir seyle basliyorsun son utehditle bitiyor.Yani niye bu tehdit aznlamiyorum.Yapacagin edecegin varsa icinde kalsin,yazmakla herkesin gormesi ile destekmi almak yada ne bileyim Egolarini tatminmi etmek istiyorsun.mesajımı tekrar ileticem @DeviLLe ye umarım geri çeker yoksa artık forum dışında elimden ne geliyorsa yaparım.
Bak bu mesajinda guzel bir seyle basliyorsun son utehditle bitiyor.Yani niye bu tehdit aznlamiyorum.Yapacagin edecegin varsa icinde kalsin,yazmakla herkesin gormesi ile destekmi almak yada ne bileyim Egolarini tatminmi etmek istiyorsun.
Bazen bu tur mesajlari vs gorunce kendimi takdir etmiyorum dersem yalan olur.Sizin karsilastiginzi sorunlarin 50 kati ile karsilasiyorum ve hic birinde tehditle baslayip tehditle bitirmedim cumlemi.Vallahi ne yapiyorsaniz yapin.
Tamamda ne yapacagini yazmana gerek yokki.Sonucta her ikinizde genc,kani damarinda hizla hareket eden gururlu kisilersiniz her insan gibi.Daha skain olmaniz daha iyi sonuclar almaniza sebeb olur.tehdit değil baştada belirttim gerekeni yapmazsa telifi geri çekmezse ne yapacağımı yazdım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.