Saniye Anne Gelişmeler

• Kullanıcı imparator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sence düşündüğünde sana yazdıgın mantıklı geliyormu ? Haber sitelerini yasal yollarla alalim ozaman benim haberimi paylaşti diye.İsteyen istediği domaini alir hiç kimse buna müdahele edemez. Sadece içerik ile ilgili sıkıntı yaratılabilir.

Adnan oktar istediği içeriği kaldırtmıyor mu? :D

Hocam 3-4 tane daha var ama onlar benim youtube linkinden vermişler parası bana geldiği için seslenmedim hit çekiyo

---------- Spam Engelliyici 19:58 ---------- Önceki Mesaj 19:56 ----------

hocam satın almayla başedermi bunu alsam saniyeanne net çıkacak
org çıkacak
isim hakkını alsak önleyebilirmiyiz acaba

aynen kardeş isim hakkını al ondan sonra çatur çutur alırsın domaini araştır gör internetde ne davalar dönüyor böyle.

Yav Hocam Vallahi ne bilim işte bunlar dahada çoğalacak tahminim şaşırdım kaldım bende

Hocam bence yani mantıken bir yolu vardır öyle saçmalık mı olur sonuçta telif hakkı denilen birşey var saniye anne veya siz suç duyursunda bulunun bu sitede benden izinsiz görüntülerim var diye .. Zamanında ünlüler nasıl +16 +18 görüntüleri kaldırttılar netten toplattılar aynı hesap.

yapcak birşey yok sen de başka domain alıp kanal dan duyurursun

edit alan şahıs değil sanırım burdaki host şirketi almış (tam emin olmamakla birlikte) https://www.nicproxy.com/iletisim.asp

O zaman Yatırım Yapmak İçin almıştır değerlenmesini beklicek heralde :9
saniyeanneyemekleri ni aldık biz duyuruyozda zaten ama bilmeyenler saniye anne diye oraya gidecek :)

Hocam 3-4 tane daha var ama onlar benim youtube linkinden vermişler parası bana geldiği için seslenmedim hit çekiyo

---------- Spam Engelliyici 19:58 ---------- Önceki Mesaj 19:56 ----------

hocam satın almayla başedermi bunu alsam saniyeanne net çıkacak
org çıkacak
isim hakkını alsak önleyebilirmiyiz acaba

hocam o domainleri sen satın al bence zaten çok pahalı birşey değil

Kesin forumdan birisidir :) Satarsa alirsin baska çözümü olmaz

Bende Forumdan Diye Tahmin ediyorum Yazık ya..

---------- Spam Engelliyici 20:02 ---------- Önceki Mesaj 20:01 ----------

Ben demiştim abi çakal çok tek domainle yetinmicektik
ama güç bizde :D ;)

Güç Bizde Kardeşim orası Öylede Ben İsim HAKLARINI aLMAYI DÜŞÜNÜYORUM
Bu şekilde bizim haberlerimizi yapamazlar en azından

adama ulaşmak istersen

owner-street:Elif Sok. No 4

owner-city:Istanbul

owner-state:Sisli

owner-zip:34394

owner-country:Turkiye

owner-phone:+90.2122132963

owner-fax:+90.2122132963

bende bunlara baktım da bu bilgiler domaini regleyen şirkete ait, bunlardan bilgi alınmaz

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 22:03 ----------

o değilde ilk konu açtığınızda size yazmıştım bu konuyla ilgili ama siz oralı olmamıştınız :)

yapcak bişi yok ki videolarınızı da paylaşsalar embed koduyla bişi yaapmazsın :)

Embled koduyla paylaşsalar keşke o zaman bişey dmem çünkü reklamlar benim çıkar
ama saniye anne resimleri ve basın haberlerini koymuş
yazılı tarifler vermiş kullanarak

---------- Spam Engelliyici 20:05 ---------- Önceki Mesaj 20:04 ----------

Hocam acil olarak .com.tr sini alın en kötü ihtimal keşke sizinle görüştüğümüz de alsaydınız o site çok iyi yerlere gelecektir.
Not: .net ve .org da duruyor hocam.

Biliyorum duruyoda onları alıp öööle boşta durduracazmı tek siteyi idare bile zorken

---------- Spam Engelliyici 20:06 ---------- Önceki Mesaj 20:05 ----------

domaini alan şahısla görüşmeye gitmelisin, satarsa satın alın hemen

Nasıl ulaşıcam bilmiyorum bakalım denemek lazım

Embled koduyla paylaşsalar keşke o zaman bişey dmem çünkü reklamlar benim çıkar
ama saniye anne resimleri ve basın haberlerini koymuş
yazılı tarifler vermiş kullanarak

Saniye annenin fotograflari (haberler disinda) kullaniliyorsa telife girer.

Bilginiz olsun.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Hiç bir şey yapamazsınız. Ama bir firma veya ism hakkı alırsanız bir şeyler yapılabilir sanırım. Ama ne derece onu bilmiyorum. Açıkcası weble'de uğraşan birisi olarak böyle tvlere çıkıp isim yapmış olsaydım domaini kaçırmazdım. Keşke aklımıza gelseydide sizi daha önce uyarsaydık bu konuda.. Gidip konuşmakta fayda var adamla.. En azından videolarınızı kullandırmayabilirsiniz.

hem domaini alacak hem sizin içeriğinizi paylaşacak.
yasal yollarla bence alabilirsiniz

içeriklerinizi paylaştığını şuan belgeleyin ekran görüntüleri felan alın. domainin ne zaman alındığını felan belgeleyin.
vsvs.

Teşekkür ederim En Mantıklısı Bu olacak Sanırım Ekran resimlerini Alıp Dava Açmak

---------- Spam Engelliyici 20:08 ---------- Önceki Mesaj 20:07 ----------

Aynen içeriklerde izmirli saniye anne şeklinde paylaşım yapmasını falan engelleyin hatta sitenin iletişim bölümünden savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı yazın.

Şimdi Yazacağım Hocam İlk Uyarı Mesajımı

biz dedik twit face in yanına web i koy diye.
bak adam hemen dinlemiş,almış...
marka ,isim hakkı olmadıkça alamazsın
r10da bunla ilgili son konu lcwaikiki avukatları adamın elsivayikiki.com lu mu ne adresi istemişlerdi...

Bence konuyu fazla uzatmadan yasal yollara başvurun,domain alan şahıs sizin içerikleri kullanmış bu bile dava konusudur... com.tr uzantıyı almayı unutmayın kolay gelsin...

Türkiye'de bu tarz bir şey yazdıktan sonra, sizin yapabileceğiniz tek şey o mailden iletişime geçip 1 hafta beklemek maalesef kaldırılması için. Domain konusunda da maalesef yapabileceğiniz bir şey yok, isim hakkı vs. tarzı bir sistem bulunmamakta. .com uzantısı için yapılabilecek bir şey bulunmamakta yani. .com.tr alabilirsiniz ;)

"Saniyeanne.com yemek tarifleri sayfasıdır.Hiçbir kişi veya kurumla alakası olmayıp yemek tarifleri sitesi olarak kurulmuştur.Sitemizde size ait olduğunu düşündüğünüz görsel/yazı bulunması halinde [email protected] adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.İletmiş olduğunuz şikayetler incelendikten sonra en geç 1 hafta içerisinde kaldırılacaktır.Sitemizde bulunan paylaşımlar internette herkese açık olarak paylaşılan içeriklerdir site ve site yöneticileri kesinlikle sorumlu tutulamaz."

Şuan mahkemeye versen içeriğini kaldırtabilirsin domaini alamazsın, eğer domaini almak istiyorsan marka tescili yaptırman lazım.Aksi durumda hak iddia edemezsin.Bu süreçlerde haliyle çok uzun sürer kısa sürede netice alamazsın.

Hocam ilk önce site ile ilgili ekran görüntülerini alın bir kenarda dursun. Annenizin görüntülerini kullanarak bu işe kalkıştığı için mahkemeye vererek domain'i alma ihtimaliniz var. r10 üzerinde benzer konular vardı diye hatırlıyorum. Bulabilirsem link gönderirim.

.com alan adlarında ilk gelen alır kimseye de vermez dönemi çoktan kapandı. Uygun kanıtları sunduktan sonra domaini alabilirsiniz.

Türkiye'de bu tarz bir şey yazdıktan sonra, sizin yapabileceğiniz tek şey o mailden iletişime geçip 1 hafta beklemek maalesef kaldırılması için. Domain konusunda da maalesef yapabileceğiniz bir şey yok, isim hakkı vs. tarzı bir sistem bulunmamakta. .com uzantısı için yapılabilecek bir şey bulunmamakta yani. .com.tr alabilirsiniz ;)

"Saniyeanne.com yemek tarifleri sayfasıdır.Hiçbir kişi veya kurumla alakası olmayıp yemek tarifleri sitesi olarak kurulmuştur.Sitemizde size ait olduğunu düşündüğünüz görsel/yazı bulunması halinde [email protected] adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.İletmiş olduğunuz şikayetler incelendikten sonra en geç 1 hafta içerisinde kaldırılacaktır.Sitemizde bulunan paylaşımlar internette herkese açık olarak paylaşılan içeriklerdir site ve site yöneticileri kesinlikle sorumlu tutulamaz."

Iste bunlar hep icerigi korumamaktan oluyor. Internette herkese acik demis :) creative commons oldugunu ifade ediyor bu arkadas :)

Abi önce bir youtube kanalına yogunlas bu domain olayı hallolur. Youtube kanalında videolarının açıklamalarına sen kendi linkini koy tamamdır. Dediğim gibi youtube kanalına yogunlas şimdi bununla dava felan uğraşma bence zaman kaybı. Kanaldan da sitemiz videomuzun açıklama kısmındadır de tamamdır. Kanal zaten videolar ile tutuldu sitedeki yazılar ile değil o yüzden bence pek önemseme orayı.

Ama eğer uğraşacak vaktin varsa git üstüne al o alan adını ondan. Ama dediğim gibi üreten kişi sensin. O adam senin kanal ile ilgili orada resim felan birşey paylaşsa direk telife giriyor o zaman yaparsın yapacağını. Yoksa alan adını almıs diye uğraşma boşuna bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri