Saniye Anne Gelişmeler

• Kullanıcı imparator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Hiç bir şey yapamazsınız. Ama bir firma veya ism hakkı alırsanız bir şeyler yapılabilir sanırım. Ama ne derece onu bilmiyorum. Açıkcası weble'de uğraşan birisi olarak böyle tvlere çıkıp isim yapmış olsaydım domaini kaçırmazdım. Keşke aklımıza gelseydide sizi daha önce uyarsaydık bu konuda.. Gidip konuşmakta fayda var adamla.. En azından videolarınızı kullandırmayabilirsiniz.

Forumdan Olduğu Kesin Hocam İnşallah bana ulaşır Ulaşmazsa Ben ona ulaşacağım ve ben ulaşırsam burdan ifşa edeceğim.O ulaşırsa söz verdim kesinlikle ifşa yok kapanacak PM bekliyorum

---------- Spam Engelliyici 20:30 ---------- Önceki Mesaj 20:29 ----------

biz dedik twit face in yanına web i koy diye.
bak adam hemen dinlemiş,almış...
marka ,isim hakkı olmadıkça alamazsın
r10da bunla ilgili son konu lcwaikiki avukatları adamın elsivayikiki.com lu mu ne adresi istemişlerdi...

Teşekkür ederim Hocamm

Bence konuyu fazla uzatmadan yasal yollara başvurun,domain alan şahıs sizin içerikleri kullanmış bu bile dava konusudur... com.tr uzantıyı almayı unutmayın kolay gelsin...

Hocam Ressimleri kaldırmış şimdi bide com tr yi almamızın nasıl karı olacak saniye anne org saniye anne net vs çok çıkar

Bir acigini daha yakalarsaniz, ss falan alin adsense e sikayet edin (ya da etmekle tehdit edin). Telife giirebilecek herseyi arastirin hocam....

Burdaysa arkadaş adsense hesabınında zan altında oldugunun farkındadır umarım...

Türkiye'de bu tarz bir şey yazdıktan sonra, sizin yapabileceğiniz tek şey o mailden iletişime geçip 1 hafta beklemek maalesef kaldırılması için. Domain konusunda da maalesef yapabileceğiniz bir şey yok, isim hakkı vs. tarzı bir sistem bulunmamakta. .com uzantısı için yapılabilecek bir şey bulunmamakta yani. .com.tr alabilirsiniz ;)

"Saniyeanne.com yemek tarifleri sayfasıdır.Hiçbir kişi veya kurumla alakası olmayıp yemek tarifleri sitesi olarak kurulmuştur.Sitemizde size ait olduğunu düşündüğünüz görsel/yazı bulunması halinde [email protected] adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.İletmiş olduğunuz şikayetler incelendikten sonra en geç 1 hafta içerisinde kaldırılacaktır.Sitemizde bulunan paylaşımlar internette herkese açık olarak paylaşılan içeriklerdir site ve site yöneticileri kesinlikle sorumlu tutulamaz."
Anladım sayın admin kardeşim ama forumdan biri olduğu kesin

Hocam 3-4 tane daha var ama onlar benim youtube linkinden vermişler parası bana geldiği için seslenmedim hit çekiyo

---------- Spam Engelliyici 19:58 ---------- Önceki Mesaj 19:56 ----------

hocam satın almayla başedermi bunu alsam saniyeanne net çıkacak
org çıkacak
isim hakkını alsak önleyebilirmiyiz acaba

Hocam tüm uzantıları alıp tek uzantıya yönlendireceksiniz uğraşacak bir şey yok yani bunda ama şuna eminim arkadaş bu forumda ve şuanda bu konuyu takip ediyor.Arkadaşa ulaş aldığı fiyata devretsin sana.

Şuan mahkemeye versen içeriğini kaldırtabilirsin domaini alamazsın, eğer domaini almak istiyorsan marka tescili yaptırman lazım.Aksi durumda hak iddia edemezsin.Bu süreçlerde haliyle çok uzun sürer kısa sürede netice alamazsın.[/
Teşekkürler hocam.

---------- Spam Engelliyici 20:39 ---------- Önceki Mesaj 20:36 ----------

Abi önce bir youtube kanalına yogunlas bu domain olayı hallolur. Youtube kanalında videolarının açıklamalarına sen kendi linkini koy tamamdır. Dediğim gibi youtube kanalına yogunlas şimdi bununla dava felan uğraşma bence zaman kaybı. Kanaldan da sitemiz videomuzun açıklama kısmındadır de tamamdır. Kanal zaten videolar ile tutuldu sitedeki yazılar ile değil o yüzden bence pek önemseme orayı.

Ama eğer uğraşacak vaktin varsa git üstüne al o alan adını ondan. Ama dediğim gibi üreten kişi sensin. O adam senin kanal ile ilgili orada resim felan birşey paylaşsa direk telife giriyor o zaman yaparsın yapacağını. Yoksa alan adını almıs diye uğraşma boşuna bence.

Tamam Zekicim Haklısın Galiba Resimleride çekmiş Ama bundan sonra Takibinde olacağım o sitenin zaten son videolarda sol üstte site adresi video boyunca gözüküyo.zaman kaybı bencede o an görür görmez çok sinirlenmiştim

---------- Spam Engelliyici 20:40 ---------- Önceki Mesaj 20:39 ----------

Sizinle ilgili bir içerik varsa DMCA şikayetinde bulunarak size ait resimleri ve videoları google aramasından kaldırtabilirsiniz. Ayrıca yine size ait resim ve videoların paylaşımının yapılmasını istemiyorsanız suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bunun dışında isim hakkıyla ilgili bir şey yapamazsınız. Resmi olarak "com.tr" uzantılı domaine sahip olabilirsiniz.

DMCA şikayeti için;

https://support.google.com/legal/answer/3110420?hl=tr&rd=1

Teşekürler hocamm:o

Usta, mahkemeye verince ne olursa olsun kimin sitesi olduğunu öğrenebilirsin. Haksız da olsan öğrenebilirsin yani. Bu sayede forumdaki arkadaşa (forumdansa) cezasını hemen veririz. O nedenle site sahibi arkadaşa seslenelim, lütfen domaini aldığınız fiyattan verin arkadaşa, acımasız olmayın lütfen bu kadar.

domain icin hicbisey yapilamaz hocam
ama gorsellerinizi her turlu kaldirtabilirsiniz.. en dogal hakkiniz.. ayrica videolarinizida sadece youtubeden yayinlanacak sekilde ayarlayin.. son olarakta siteyi takip edin, sizinle ilgili paylasimlarda bos birakmayin direk uyarin yada farkli yaptirim yollarini deneyin

вαттυѕαу;712725' Alıntı:
Hangi karaktersiz bu , Şuan bu konuyuda okuyor ,

Saniye Anne – Saniye Anne

Şu linkteki Saniye Annenin fotografını kaldırmış , E be kardeşim sana bu sitenin ne faydası var , Bu kadar mı acizsin?

Aynen Admin kardeşim denecek bişey yok artık

---------- Spam Engelliyici 20:55 ---------- Önceki Mesaj 20:54 ----------

foruma günde hiç girmiyorsam 20 sefer giriyorum ama saniye anne olayını bilmiyorum. Geçenlerde de bir başlık vardı zahide yetiş e çıkmış diye. Biri saniye anne hakkında özet geçebilir mi?

Yemek kanalımız var çeşitli tv ve net gazetelere çıktık zahide yetişede yarın çıkıcaz kendisi annemdir :)

Hocam CNZ'nin dediği gibi web sitesi işinin en büyük kaynağı google'dır.Eğer google banlarsa site ölü demektir.Bizde kimse tarayıcıya adres yazıp girmez.

Ben çok uzun yıllar eğitim ve teknoloji içerikli bloglar yazdım.Bir yazıyı hazırlamak için 1.5 saat uğraşırdım sonra bir bakardım yazılar çeşitli sitelerce çalınmış.Birgün bunlardan birine hemen mail attım yazıyı kaldırmazsan seni google amcaya banlatırım dedim.2 dakika sonra yazı kalkmıştı ve bana genelde kaynak belirtirdim ama aceleye gelmiş unutmuşum gibi bir cevap vermiş.

Eğer google amcaya banlatabilirsen, bu site ölü doğmuş olur.Videoların ham kayıtlarını, capsları google amcaya gönderirseniz bence kısa sürede banlanır.

En azından domain onda kalsa bile para kazanamaz.

Ek olarak adsense de banlar çalıntı içeriği büyük darbe olur.

вαттυѕαу;712737' Alıntı:
O arkadaş fotografı kaldırınca , siteye o fotografın konuldugunun buluncagını sanmıyor heralde , Bırak vakit kaybı felan ama böyle tiplerle mahkemede ugraşcaksın , Ver mahkemeye gitsin :)

Sayın Admin Kardeşim burdan Duyuruyorum O zaman Ben forum açmadan ekran görüntülerini aldım O arkadaş bana ulaşmazsa [email protected] dan olabilir forumdanda ulaşmasın işin peşini bırakıcam aksi takdirde savcılığa gidiyorum yyarın çekimlerden sonra

arkadaşlar site sahibi hakkınbdaki bilgi vereceğim sorgulamada var daha site açılalı 2 gün olmuş.....domain alınalı yani arkadaş istanbuldanmış ...vb tüm bilgiler var buyrun :

Whois

buradan domaini yazıp aratın tüm bilgiler çıkıyor...

şu bilgilerde site sahibin adres bilgileri:

tech-organization:Whois Privacy Protection Service.

tech-name:NicProxy

tech-lname:Customer

tech-street:Elif Sok. No 4

tech-city:Istanbul

tech-state:Sisli

tech-zip:34394

tech-country:Turkiye

tech-phone:+90.2122132963

tech-fax:+90.2122132963

tech-email:[email protected]

Bu yüzsüzü forumdanda banlıyacaksın dava da açıcaksın o siteyi elinden alıcaksın ama kullanmayacaksın .com.trliği alıcaksın .comdan yönlendirme yollayacaksın oh mis herkes akıllı olsun bir kerede çakallık yapmasalar olmaz.

Ne güzel konuştun hocam valla ağzına sağlık uğraşıcaz inşallah

---------- Spam Engelliyici 21:00 ---------- Önceki Mesaj 20:59 ----------

yeni doman almaya gerek yok. o kişiden domaini kesinlikle almalısınız. ekstre bir domain sizin için kötü olur.

şahıs iletişime geçerse alıcaz çaresi yok

---------- Spam Engelliyici 21:00 ---------- Önceki Mesaj 21:00 ----------

+ olarak ALASTYR.COM adresinden hizmet almışlar belki yardımcı olurlar orada size görüşün.

Görüştüm şirkette bilgileri açıksa görebilirsiniz dediler bakmadım

Merhabalar
Ben nazarca.com sitesinin sahibi aynı zamanda Süleyman beyin Saniyeanneyemekleri.com sitesinin admin ve ortağı Dilek.
Az önce Avukatım ile konuştum kişi bilgilerine çalıştığı host şirketi ve ip no ile ulaşılarak hakkında işlem başlatılacaktır. Avukatımızın önerisi hiç bir şekilde bu Çakal ile pazarlık yapmamamız yönündedir. Bu sitenin Saniye Annenin resimlerini kullandığı tarafımızca belgelenmiş tüm bilgiler Avukatımıza gönderilmiştir. Bu kişi hakkında edindiğimiz bir bilgi de bu forumda üye olduğudur. Unutmayalım ki Kopyalar aslını yaşatır bu kişide yasalar karşısında hesap verecektir eğer 2 gün içinde site deaktive edilmezse
Bizleri destekleyen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun

çok iyi araştır gerekirse bir avukat bul görüş

Hocam Avukatla görüştüm tanıdık var şimdi Mutlaka Satmalı gerekeni yaparız dedi benle irtibata geçmesini bekliyorum

---------- Spam Engelliyici 21:04 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

Merhabalar
Ben nazarca.com sitesinin sahibi aynı zamanda Süleyman beyin Saniyeanneyemekleri.com sitesinin admin ve ortağı Dilek.
Az önce Avukatım ile konuştum kişi bilgilerine çalıştığı host şirketi ve ip no ile ulaşılarak hakkında işlem başlatılacaktır. Avukatımızın önerisi hiç bir şekilde bu Çakal ile pazarlık yapmamamız yönündedir. Bu sitenin Saniye Annenin resimlerini kullandığı tarafımızca belgelenmiş tüm bilgiler Avukatımıza gönderilmiştir. Bu kişi hakkında edindiğimiz bir bilgi de bu forumda üye olduğudur. Unutmayalım ki Kopyalar aslını yaşatır bu kişide yasalar karşısında hesap verecektir eğer 2 gün içinde site deaktive edilmezse
Bizleri destekleyen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun

Dilek hanım son sözü söylemiştir arkadaşlar beklemedeyiz

---------- Spam Engelliyici 21:05 ---------- Önceki Mesaj 21:04 ----------

arkadaşlar site sahibi hakkınbdaki bilgi vereceğim sorgulamada var daha site açılalı 2 gün olmuş.....domain alınalı yani arkadaş istanbuldanmış ...vb tüm bilgiler var buyrun :

Whois

buradan domaini yazıp aratın tüm bilgiler çıkıyor...

şu bilgilerde site sahibin adres bilgileri:

tech-organization:Whois Privacy Protection Service.

tech-name:NicProxy

tech-lname:Customer

tech-street:Elif Sok. No 4

tech-city:Istanbul

tech-state:Sisli

tech-zip:34394

tech-country:Turkiye

tech-phone:+90.2122132963

tech-fax:+90.2122132963

tech-email:[email protected]

2 Gün Şahsın adresi devri için bekliyoruz saygılarımızla

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:05 ----------

Hocam CNZ'nin dediği gibi web sitesi işinin en büyük kaynağı google'dır.Eğer google banlarsa site ölü demektir.Bizde kimse tarayıcıya adres yazıp girmez.

Ben çok uzun yıllar eğitim ve teknoloji içerikli bloglar yazdım.Bir yazıyı hazırlamak için 1.5 saat uğraşırdım sonra bir bakardım yazılar çeşitli sitelerce çalınmış.Birgün bunlardan birine hemen mail attım yazıyı kaldırmazsan seni google amcaya banlatırım dedim.2 dakika sonra yazı kalkmıştı ve bana genelde kaynak belirtirdim ama aceleye gelmiş unutmuşum gibi bir cevap vermiş.

Eğer google amcaya banlatabilirsen, bu site ölü doğmuş olur.Videoların ham kayıtlarını, capsları google amcaya gönderirseniz bence kısa sürede banlanır.

En azından domain onda kalsa bile para kazanamaz.

Ek olarak adsense de banlar çalıntı içeriği büyük darbe olur.

Teşekkür ederim 2gün iletişim için bekleme kararı aldık

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:07 ----------

domain icin hicbisey yapilamaz hocam
ama gorsellerinizi her turlu kaldirtabilirsiniz.. en dogal hakkiniz.. ayrica videolarinizida sadece youtubeden yayinlanacak sekilde ayarlayin.. son olarakta siteyi takip edin, sizinle ilgili paylasimlarda bos birakmayin direk uyarin yada farkli yaptirim yollarini deneyin

Teşekkür edrim hocam

---------- Spam Engelliyici 21:09 ---------- Önceki Mesaj 21:07 ----------

Usta, mahkemeye verince ne olursa olsun kimin sitesi olduğunu öğrenebilirsin. Haksız da olsan öğrenebilirsin yani. Bu sayede forumdaki arkadaşa (forumdansa) cezasını hemen veririz. O nedenle site sahibi arkadaşa seslenelim, lütfen domaini aldığınız fiyattan verin arkadaşa, acımasız olmayın lütfen bu kadar.

Evet Sayın adminim 2 gün bekleme kararı aldık

---------- Spam Engelliyici 21:21 ---------- Önceki Mesaj 21:09 ----------

Arkadaşlar hepinizin destekleri için Allah sizden razı olsun. Avukatımız Perşembe sabah saat 11 de işlem başlatacaktır. O güne kadar gerekli adımları atmayan sahte site sahibi hakkında yasal olarak gereken tüm işlemler ve yaptırımlar yapılacaktır‏

Hocam Ressimleri kaldırmış şimdi bide com tr yi almamızın nasıl karı olacak saniye anne org saniye anne net vs çok çıkar

com.tr ile isminiz tescillenmiş olur,diğer uzantılara göre pahalıdır fakat kalıcı çözümdür,google gözünde her zaman +1 önde olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri