Saniye Anne Gelişmeler

• Kullanıcı imparator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bu kişi arkadaşınız mı ?

Siteemin ortağı ve nazarcam.com un sahibi Burdan tekrar duyuruyorum Şahsın Tüm bilgileri Elimizde 2 gün içinde bizimle irtibata geçmezse [email protected] dan Tüm Cezai işlem uygulanacak ve Tü hesaplarını Sizlere İfşa edeceğim gerekeni yaparsınız

Hocam bu kişi arkadaşınız mı ?
Hayır efendim ben Süleyman beyin saniyeanneyemekleri.com sitesinin admini ve ortağıyım aynı zamnda nazarca.com sitesinin sahibiyim. Avukatımın bana mail ile gönderdiği bilgiler bunlar Adının İbrağim Doğan olduğunu teyid etmek zereyiz

вαттυѕαу;712883' Alıntı:
Siteyi vermek için neyi bekliyor acaba :D

---------- Spam Engelliyici 21:49 ---------- Önceki Mesaj 21:49 ----------

Ip Varsa elinizden ulaştırır mısınız , Ip sorgulayıp üyeligini bulalım

Var admin kardeşim ama söz verdim 2 gün süre içinde ulaşmazsa vereceğim

Hayır efendim ben Süleyman beyin saniyeanneyemekleri.com sitesinin admini ve ortağıyım aynı zamnda nazarca.com sitesinin sahibiyim. Avukatımın bana mail ile gönderdiği bilgiler bunlar Adının İbrağim Doğan olduğunu teyid etmek zereyiz

tamamdır teşekkürler. :)

Merhabalar
Ben nazarca.com sitesinin sahibi aynı zamanda Süleyman beyin Saniyeanneyemekleri.com sitesinin admin ve ortağı Dilek.
Az önce Avukatım ile konuştum kişi bilgilerine çalıştığı host şirketi ve ip no ile ulaşılarak hakkında işlem başlatılacaktır. Avukatımızın önerisi hiç bir şekilde bu Çakal ile pazarlık yapmamamız yönündedir. Bu sitenin Saniye Annenin resimlerini kullandığı tarafımızca belgelenmiş tüm bilgiler Avukatımıza gönderilmiştir. Bu kişi hakkında edindiğimiz bir bilgi de bu forumda üye olduğudur. Unutmayalım ki Kopyalar aslını yaşatır bu kişide yasalar karşısında hesap verecektir eğer 2 gün içinde site deaktive edilmezse
Bizleri destekleyen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun

Hocam içerik ile ilgili olarak takip yapabilirsiniz,isim hakkını aldığı için davacı olmanız Türkiye'de zorlar,alabiliyorsanız buyrun alın çok iyi olur,örnek veriyorum oktayustayemekleri,oktayustatarifleri adı altında bir çok site vardır,siz kendi domaininize sahip çıkamazsanız domain ilk kapanın olur,görsel ve işitsel olarak tamamen içerik haricinde sizin ya da saniye anne kimliğine bürünüyorsa ve bu isim tescillenmiş ise gayet tabi tüm yasal yolları deneyebilirsiniz,şu an için sadece saniye anne ile ilgili içerikler kaldırılabilir site yemek tarifi vermeye devam eder kolay gelsin...

Sanki hırsızlık veya dolandırıcılık var adamın cep numaraları da dahil olmak üzere fotoğrafına kadar her bilgi dökülmüş ortaya, konuşup anlaşmayı deneseydiniz keşke.

Böyle şeylerin altından hepte böyle masum görünümlü tipler çıkıyor hayret ediyorum

Tüm yazılan yazıları okudum ve imparator arkadaşın verdiği adrese defalarca mail atmama rağmen geri dönüş sağlamadı.Site adresinde iletişim bilgileri mevcuttu oradan iletişime geçilebilirdi.Domain ismine gelicek olursa yemek tarifleri paylaşılmak için kuruldu size ait olduğunu düşündüğünüz içerik varsa iletişime geçin kaldıralım.Bunun haricinde buradaki herkes alıntı çalıntı yapıp milletin emeğini almıyormu?%90ı spamcı kopyacı değilmi buranın?siz ne hakla bilgilerimi paylaşıyorsunuz buyrun mahkemeye verin görüşlim hesabımda banlansın lütfen kesinlikle buraya girmeyeceğim imparator arkadaşa iletişmi adresimi ilettim.Bilgilerimin kaldırılmadığı durumda zaten gerekenide ben yapacağım.

Konuyu okuduğu halde bir şey yapmıyorsa Sorun var demektir.

Bu size adamı ifşa etme hakkını vermez. Domainde marka tescili olmadığı zaman domain hakkı her zaman ilk tescilleyendedir normal bir şeyi dolandırıcılık gibi gösterip ismi karalamanız hoş olmamış. Yanlış anlaşılmasın o arkadaşla uzaktan yakından alakam yok ama bende domainleri takip ediyorum işime gelen varsa regliyorum ortada bir suç yok. Ha içerikten yana sıkıntınız varsa gidip mail atıp kaldırmasını aksi takdirde yasal yollara başvuracağınızı söylersiniz olay biter. Ama sırf domaini regledi diye adamı suçlu duruma düşüremezsiniz.

Bu size adamı ifşa etme hakkını vermez. Domainde marka tescili olmadığı zaman domain hakkı her zaman ilk tescilleyendedir normal bir şeyi dolandırıcılık gibi gösterip ismi karalamanız hoş olmamış. Yanlış anlaşılmasın o arkadaşla uzaktan yakından alakam yok ama bende domainleri takip ediyorum işime gelen varsa regliyorum ortada bir suç yok. Ha içerikten yana sıkıntınız varsa gidip mail atıp kaldırmasını aksi takdirde yasal yollara başvuracağınızı söylersiniz olay biter. Ama sırf domaini regledi diye adamı suçlu duruma düşüremezsiniz.

Bende domain regliyorum. En alttaki yazıyı okuyun isterseniz.
+
Arkadaşlar Canlı yayınımız Yarına Kaldı Yetiştiremediler birde

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...=LW_7MoR3W3JgDxylhBLnQw&bvm=bv.80642063,d.d24

Saniyeanne .com Sitesini alan bir şahıs yemek ve resimlerimizi kullanmış ne yapabiliriz.Bilen varmı

Bu site işleride pis bişi arkadaş adam domaini kapsın sende onu kovalamak zorunda kal.. hocam sende niye tüm domainleri toplamadın ki o kadar reklamı döndü Annemizin. belliydi bi pislik yapan v.s çıkacağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri