domaini regleyen arkadaşın yaptığı kanunlara vs uygun sadece etik ve ahlaki açıdan tartışılabilir... ama burda çarşaf çarşaf kişinin bilgilerinin yayınlanması ilerde karşı tarafdan açılacak bir davada delil olarak kullanılır haberiniz olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tüm yazılan yazıları okudum ve imparator arkadaşın verdiği adrese defalarca mail atmama rağmen geri dönüş sağlamadı.Site adresinde iletişim bilgileri mevcuttu oradan iletişime geçilebilirdi.Domain ismine gelicek olursa yemek tarifleri paylaşılmak için kuruldu size ait olduğunu düşündüğünüz içerik varsa iletişime geçin kaldıralım.Bunun haricinde buradaki herkes alıntı çalıntı yapıp milletin emeğini almıyormu?%90ı spamcı kopyacı değilmi buranın?siz ne hakla bilgilerimi paylaşıyorsunuz buyrun mahkemeye verin görüşlim hesabımda banlansın lütfen kesinlikle buraya girmeyeceğim imparator arkadaşa iletişmi adresimi ilettim.Bilgilerimin kaldırılmadığı durumda zaten gerekenide ben yapacağım.
вαттυѕαу;713019' Alıntı:Özel Mesaj Yolu İle Uzlaşılmaya Gidilcegi Söylenmiş , Kişinin Özel Bilgileri Konudan Silinmiştir.
Tüm yazılan yazıları okudum ve imparator arkadaşın verdiği adrese defalarca mail atmama rağmen geri dönüş sağlamadı.Site adresinde iletişim bilgileri mevcuttu oradan iletişime geçilebilirdi.Domain ismine gelicek olursa yemek tarifleri paylaşılmak için kuruldu size ait olduğunu düşündüğünüz içerik varsa iletişime geçin kaldıralım.Bunun haricinde buradaki herkes alıntı çalıntı yapıp milletin emeğini almıyormu?%90ı spamcı kopyacı değilmi buranın?siz ne hakla bilgilerimi paylaşıyorsunuz buyrun mahkemeye verin görüşlim hesabımda banlansın lütfen kesinlikle buraya girmeyeceğim imparator arkadaşa iletişmi adresimi ilettim.Bilgilerimin kaldırılmadığı durumda zaten gerekenide ben yapacağım.
Bende domain regliyorum. En alttaki yazıyı okuyun isterseniz.
+
Takdirinizi Forumdaki bu kadar tartışan kişinin yorumuna bırakıyorum
doğru olan buydu bence siz buna karşı olurken nasıl olurda bir kişinin özel bilgilerini foruma yazabiliyorsunuz gerçekten enterasan:S
Bende domain regliyorum. En alttaki yazıyı okuyun isterseniz.
+
Bu size adamı ifşa etme hakkını vermez. Domainde marka tescili olmadığı zaman domain hakkı her zaman ilk tescilleyendedir normal bir şeyi dolandırıcılık gibi gösterip ismi karalamanız hoş olmamış. Yanlış anlaşılmasın o arkadaşla uzaktan yakından alakam yok ama bende domainleri takip ediyorum işime gelen varsa regliyorum ortada bir suç yok. Ha içerikten yana sıkıntınız varsa gidip mail atıp kaldırmasını aksi takdirde yasal yollara başvuracağınızı söylersiniz olay biter. Ama sırf domaini regledi diye adamı suçlu duruma düşüremezsiniz.
İnternet aleminde önce uyarı yapılır sonra yasal işleme başvurulur. Ligtv bile yayınlarını yayınlayan sitelere dava açmadan önce mail atıp kaldırmasını istiyor. Gidip mail atıp kaldırmasını söyleyebilirdiniz sizde. Birileri bu şekilde beni karalayacak tarzda şeyler yapsaydı, kimlik bilgilerimi,özel bilgilerimi böyle ulu orta yerde paylassaydı gider davamı açardım kimse kusura bakmasın her şeyin bi usulü var.
Adam tum icerigi kopyalasin, sonra ustune ustluk aciklama olarak da internette acik bilgiler diye not dussun, o kadar yazilip cizilsin hakkinda ve bu icerikleri silmeye baslasin, ismi ortaya cikinca da buraya gelip laf yapsin... Valla hani bi laf var "yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis" diye, cok dogru soylemisler.. Mahkemeye verin goruselim demis bir de, yazik valla yazik...
вαттυѕαу;713032' Alıntı:Sizlere şu konudan hak veriyorum , domaini reglemiş , ister verir ister vermez , ama burda ytpara.com ailesi olarak aramızdan birinin aramızdan birinin sırtından vurması sizce ne kadar dogru ? her zaman özgünün arkasındayız . Sabahtan beri konuyu okuyup 1 mesaj bile yazmamasından dolayı kendisini ifşa etmek zorunda kaldık ..
вαттυѕαу;713032' Alıntı:Sizlere şu konudan hak veriyorum , domaini reglemiş , ister verir ister vermez , ama burda ytpara.com ailesi olarak aramızdan birinin aramızdan birinin sırtından vurması sizce ne kadar dogru ? her zaman özgünün arkasındayız . Sabahtan beri konuyu okuyup 1 mesaj bile yazmamasından dolayı kendisini ifşa etmek zorunda kaldık ..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.