Saniye Anne Gelişmeler

• Kullanıcı imparator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
domaini regleyen arkadaşın yaptığı kanunlara vs uygun sadece etik ve ahlaki açıdan tartışılabilir... ama burda çarşaf çarşaf kişinin bilgilerinin yayınlanması ilerde karşı tarafdan açılacak bir davada delil olarak kullanılır haberiniz olsun

madem arkadaşlar bunu dusunup zamanında davransaydı saniyeanne.com ismini regleseydi bir domain reglemek 20 tl.

Ben arkadasımızı haklı buluyorum unutmayın buda bir ticaret şekli dünyadaki büyük firmalar da bu ve benzeri durumlar ile karsı karsıya kalmıslar.

Hiçbir hak iddaa edemezsiniz konu sahibi arkadaşa sesleniyorum:)

Son düzenleme:
Tüm yazılan yazıları okudum ve imparator arkadaşın verdiği adrese defalarca mail atmama rağmen geri dönüş sağlamadı.Site adresinde iletişim bilgileri mevcuttu oradan iletişime geçilebilirdi.Domain ismine gelicek olursa yemek tarifleri paylaşılmak için kuruldu size ait olduğunu düşündüğünüz içerik varsa iletişime geçin kaldıralım.Bunun haricinde buradaki herkes alıntı çalıntı yapıp milletin emeğini almıyormu?%90ı spamcı kopyacı değilmi buranın?siz ne hakla bilgilerimi paylaşıyorsunuz buyrun mahkemeye verin görüşlim hesabımda banlansın lütfen kesinlikle buraya girmeyeceğim imparator arkadaşa iletişmi adresimi ilettim.Bilgilerimin kaldırılmadığı durumda zaten gerekenide ben yapacağım.

[MENTION=13132]imparator[/MENTION]

Arkadaslar konu yavas yavas tartişmalara dönüyo kimse karişmasin imparator arkadasla domain sahibi kendi aralarinda halletsinler.Domaini vermek arkadasin insafina kalmiş birşey bize bişe demek düşmez.

вαттυѕαу;713019' Alıntı:
Özel Mesaj Yolu İle Uzlaşılmaya Gidilcegi Söylenmiş , Kişinin Özel Bilgileri Konudan Silinmiştir.

doğru olan buydu bence siz buna karşı olurken nasıl olurda bir kişinin özel bilgilerini foruma yazabiliyorsunuz gerçekten enterasan:S

Tüm yazılan yazıları okudum ve imparator arkadaşın verdiği adrese defalarca mail atmama rağmen geri dönüş sağlamadı.Site adresinde iletişim bilgileri mevcuttu oradan iletişime geçilebilirdi.Domain ismine gelicek olursa yemek tarifleri paylaşılmak için kuruldu size ait olduğunu düşündüğünüz içerik varsa iletişime geçin kaldıralım.Bunun haricinde buradaki herkes alıntı çalıntı yapıp milletin emeğini almıyormu?%90ı spamcı kopyacı değilmi buranın?siz ne hakla bilgilerimi paylaşıyorsunuz buyrun mahkemeye verin görüşlim hesabımda banlansın lütfen kesinlikle buraya girmeyeceğim imparator arkadaşa iletişmi adresimi ilettim.Bilgilerimin kaldırılmadığı durumda zaten gerekenide ben yapacağım.

Bak hocam ne kadar sinirlisin farknıdayım bende pek dogru bulmadım özelden [MENTION=13132]imparator[/MENTION] arkaşımıza iletilebilirdi bilgiler ama kafamıza takılan soru şu yemek tarifi için açtınız peki neden adı saniye annemizin adı ?
neden bu degil
Örn ; yemektarifipaylas.com ?

adam haklı beyler. :D ama bu senin özgün ve bu işe yeni atılmış kişilerin emeğine göz dikmen tam bir y....lıktır. git dizilere saldır onları parası çok ne istersiniz böyle adamlardan
bayada tecrübeli ki hodrimeydan diyor :D :D

this is the YTPara

Takdirinizi Forumdaki bu kadar tartışan kişinin yorumuna bırakıyorum

ben olsam domaini vermem + saniye anne ile ilgili hiçbir materyal paylaşmam sitede bir işe girişiyorsanız eğerki bunu en başında düşünmeniz gerekirdi büyük firmalar bile bu sorunla karşı karşıya kalıyor zaman zaman :)

doğru olan buydu bence siz buna karşı olurken nasıl olurda bir kişinin özel bilgilerini foruma yazabiliyorsunuz gerçekten enterasan:S

Sizlere şu konudan hak veriyorum , domaini reglemiş , ister verir ister vermez , ama burda ytpara.com ailesi olarak aramızdan birinin aramızdan birinin sırtından vurması sizce ne kadar dogru ? her zaman özgünün arkasındayız . Sabahtan beri konuyu okuyup 1 mesaj bile yazmamasından dolayı kendisini ifşa etmek zorunda kaldık ..

Bende domain regliyorum. En alttaki yazıyı okuyun isterseniz.
+

İnternet aleminde önce uyarı yapılır sonra yasal işleme başvurulur. Ligtv bile yayınlarını yayınlayan sitelere dava açmadan önce mail atıp kaldırmasını istiyor. Gidip mail atıp kaldırmasını söyleyebilirdiniz sizde. Birileri bu şekilde beni karalayacak tarzda şeyler yapsaydı, kimlik bilgilerimi,özel bilgilerimi böyle ulu orta yerde paylassaydı gider davamı açardım kimse kusura bakmasın her şeyin bi usulü var.

Adam tum icerigi kopyalasin, sonra ustune ustluk aciklama olarak da internette acik bilgiler diye not dussun, o kadar yazilip cizilsin hakkinda ve bu icerikleri silmeye baslasin, ismi ortaya cikinca da buraya gelip laf yapsin... Valla hani bi laf var "yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis" diye, cok dogru soylemisler.. Mahkemeye verin goruselim demis bir de, yazik valla yazik...

Bu size adamı ifşa etme hakkını vermez. Domainde marka tescili olmadığı zaman domain hakkı her zaman ilk tescilleyendedir normal bir şeyi dolandırıcılık gibi gösterip ismi karalamanız hoş olmamış. Yanlış anlaşılmasın o arkadaşla uzaktan yakından alakam yok ama bende domainleri takip ediyorum işime gelen varsa regliyorum ortada bir suç yok. Ha içerikten yana sıkıntınız varsa gidip mail atıp kaldırmasını aksi takdirde yasal yollara başvuracağınızı söylersiniz olay biter. Ama sırf domaini regledi diye adamı suçlu duruma düşüremezsiniz.

yanlış var ** sadece domaini reglemegle kalmamış bunu herkes gördü burda eğer sen görmediysen boşuna adamı savunmaya çalışma adam saniye annenin resimlerini atmış buna ne diceksin? yemek tariflerinide geçiyorum artık

arkadaşın niyeti belli

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnternet aleminde önce uyarı yapılır sonra yasal işleme başvurulur. Ligtv bile yayınlarını yayınlayan sitelere dava açmadan önce mail atıp kaldırmasını istiyor. Gidip mail atıp kaldırmasını söyleyebilirdiniz sizde. Birileri bu şekilde beni karalayacak tarzda şeyler yapsaydı, kimlik bilgilerimi,özel bilgilerimi böyle ulu orta yerde paylassaydı gider davamı açardım kimse kusura bakmasın her şeyin bi usulü var.

Yav kardeşim bende sana diyorum ki adam konuyu okuyor ama ses yok anlamıyormusun? Bende biliyorum işlemlerin nasıl gerçekleşeceğini.

Sizce neden acun.com değilde acunn.com ? domain gitmiş alan şambrel satmadığı sürece alınamaz. Çözüm başka bir alan adı alıp yoluna devam edersin.

Adam tum icerigi kopyalasin, sonra ustune ustluk aciklama olarak da internette acik bilgiler diye not dussun, o kadar yazilip cizilsin hakkinda ve bu icerikleri silmeye baslasin, ismi ortaya cikinca da buraya gelip laf yapsin... Valla hani bi laf var "yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis" diye, cok dogru soylemisler.. Mahkemeye verin goruselim demis bir de, yazik valla yazik...

Aynen öyle , Konunun özeti :)

вαттυѕαу;713032' Alıntı:
Sizlere şu konudan hak veriyorum , domaini reglemiş , ister verir ister vermez , ama burda ytpara.com ailesi olarak aramızdan birinin aramızdan birinin sırtından vurması sizce ne kadar dogru ? her zaman özgünün arkasındayız . Sabahtan beri konuyu okuyup 1 mesaj bile yazmamasından dolayı kendisini ifşa etmek zorunda kaldık ..

Kaldı Ki ben en başından beri Geelişmeleri forumla paylaşıyorum bir aileyiz diyorum benim yaşım 40 beyler arkadaş daha genç tüm bu tartışmaları kenara bırakalım özelden yazdım cvp vermedi tüm forumun önünde domaini veriyorum yada vermiyorum desin şimdi herkes hata yapar. önemli olan burda bu cesareti göstermek o zaman ben alkışlarım evet ibrahim tek cvp

İletisim mailimi biraktim ve imparator nickli arkadasla iletisime gectim forum yoneticilerinin bilgilerimi paylasmasi beni cok yipratti benim yaptigim seyi herkes yapiyor tamam etik bir davranis degil fakat bilgilerin paylasilmasida ayip birsey bilgilerim kaldirilsin lutfen konuya yorum yapilmasin imparator nickli arkadas ile biz gorusur hallderiz

вαттυѕαу;713032' Alıntı:

tabiki o konuda yanlış yapmış olabilir birbirimize tabiri caiz ise kazık atmamamız gerekir.

konuyu een basından beri takip ediyor bende mudahil olmadım ama konuya girip girip çıktım sürekli ama bence bizlerin mudail olmaması gerekir artık herkes herşeyi biliyor sonuçta hatta konunun artık kapatılması gerekir diteye dahi düşünüyorum..

Alan kişi ile diğer arkadaş aralarında uzlaşsın ister versin ister satsın art niyetli bişey yok ortada bana kalırsa sadece firsatçılık var zaman zaman büyük firmalar bile bu tip durumlar ile karşı karşıya kalıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri