Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam bu kişi arkadaşınız mı ?
Hayır efendim ben Süleyman beyin saniyeanneyemekleri.com sitesinin admini ve ortağıyım aynı zamnda nazarca.com sitesinin sahibiyim. Avukatımın bana mail ile gönderdiği bilgiler bunlar Adının İbrağim Doğan olduğunu teyid etmek zereyizHocam bu kişi arkadaşınız mı ?
вαттυѕαу;712883' Alıntı:Siteyi vermek için neyi bekliyor acaba
---------- Spam Engelliyici 21:49 ---------- Önceki Mesaj 21:49 ----------
Ip Varsa elinizden ulaştırır mısınız , Ip sorgulayıp üyeligini bulalım
Hayır efendim ben Süleyman beyin saniyeanneyemekleri.com sitesinin admini ve ortağıyım aynı zamnda nazarca.com sitesinin sahibiyim. Avukatımın bana mail ile gönderdiği bilgiler bunlar Adının İbrağim Doğan olduğunu teyid etmek zereyiz
tamamdır teşekkürler.![]()
Merhabalar
Ben nazarca.com sitesinin sahibi aynı zamanda Süleyman beyin Saniyeanneyemekleri.com sitesinin admin ve ortağı Dilek.
Az önce Avukatım ile konuştum kişi bilgilerine çalıştığı host şirketi ve ip no ile ulaşılarak hakkında işlem başlatılacaktır. Avukatımızın önerisi hiç bir şekilde bu Çakal ile pazarlık yapmamamız yönündedir. Bu sitenin Saniye Annenin resimlerini kullandığı tarafımızca belgelenmiş tüm bilgiler Avukatımıza gönderilmiştir. Bu kişi hakkında edindiğimiz bir bilgi de bu forumda üye olduğudur. Unutmayalım ki Kopyalar aslını yaşatır bu kişide yasalar karşısında hesap verecektir eğer 2 gün içinde site deaktive edilmezse
Bizleri destekleyen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun
Sanki hırsızlık veya dolandırıcılık var adamın cep numaraları da dahil olmak üzere fotoğrafına kadar her bilgi dökülmüş ortaya, konuşup anlaşmayı deneseydiniz keşke.
Hocam Resimdeki yer Kocaeli - Sekapark olması lazım çok benziyor
Konuyu okuduğu halde bir şey yapmıyorsa Sorun var demektir.
Bu size adamı ifşa etme hakkını vermez. Domainde marka tescili olmadığı zaman domain hakkı her zaman ilk tescilleyendedir normal bir şeyi dolandırıcılık gibi gösterip ismi karalamanız hoş olmamış. Yanlış anlaşılmasın o arkadaşla uzaktan yakından alakam yok ama bende domainleri takip ediyorum işime gelen varsa regliyorum ortada bir suç yok. Ha içerikten yana sıkıntınız varsa gidip mail atıp kaldırmasını aksi takdirde yasal yollara başvuracağınızı söylersiniz olay biter. Ama sırf domaini regledi diye adamı suçlu duruma düşüremezsiniz.
Arkadaşlar Canlı yayınımız Yarına Kaldı Yetiştiremediler birde
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...=LW_7MoR3W3JgDxylhBLnQw&bvm=bv.80642063,d.d24
Saniyeanne .com Sitesini alan bir şahıs yemek ve resimlerimizi kullanmış ne yapabiliriz.Bilen varmı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.