Saniye Anne Gelişmeler

• Kullanıcı imparator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ilk önce site ile ilgili ekran görüntülerini alın bir kenarda dursun. Annenizin görüntülerini kullanarak bu işe kalkıştığı için mahkemeye vererek domain'i alma ihtimaliniz var. r10 üzerinde benzer konular vardı diye hatırlıyorum. Bulabilirsem link gönderirim.

.com alan adlarında ilk gelen alır kimseye de vermez dönemi çoktan kapandı. Uygun kanıtları sunduktan sonra domaini alabilirsiniz.

Usta siteyi tam incelemedim de, görüntü varsa uğraşılabilir; aksi takdirde saniyeanne.com diye siteyi açtıysa ve yemek tarifi yayınladıysa hiçbir şekilde alınamaz o domain mahkeme ile. Beni uğraştırmışlardı uluslararası bir firma Türkiye'de temsilciliği bulunan, eğer o firmayla ilgili bir şey değil apayrı bir şey yaparsanız o domaini alamıyorlar .com'da :) Konu için sanırım resimler falan varmış sitede, ben bulamadım da o belgelerle gidip denenebilir, mahkemeye vermek her zaman için mantıklı zaten hakkı aramak için ama bir yere varmaz bence :(

Sizinle ilgili bir içerik varsa DMCA şikayetinde bulunarak size ait resimleri ve videoları google aramasından kaldırtabilirsiniz. Ayrıca yine size ait resim ve videoların paylaşımının yapılmasını istemiyorsanız suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bunun dışında isim hakkıyla ilgili bir şey yapamazsınız. Resmi olarak "com.tr" uzantılı domaine sahip olabilirsiniz.

DMCA şikayeti için;

https://support.google.com/legal/answer/3110420?hl=tr&rd=1

Bence bu işin peşini bırakmayın ama .com.tr domainide kaçırmayın derim yoksa daha büyük sıkıntı olacak şimdi alabiliyorsanız alın.

al o zaman acunılıcalı.com u acunılıcalı ile ilgili haber yap sonra acun senden o domaini alamasın.
ne farklı var ha acun ha saniye anne. araştırın çok dava var böyle.
zamanında r10da ttnet bir tane üyenin ttnetle hiç alakası olmayan domainini aldı.

O zaman Yapacak bişey Yok Yani Arkadaşlar Durum onu gösteriyo..

al o zaman acunılıcalı.com u acunılıcalı ile ilgili haber yap sonra acun senden o domaini alamasın.
ne farklı var ha acun ha saniye anne. araştırın çok dava var böyle.
zamanında r10da ttnet bir tane üyenin ttnetle hiç alakası olmayan domainini aldı.

Ah kardeşim benim sen şimdi kendini acunla kıyaslıya bilirmisin acun kim biz kimiz acun milyonlarla oynayan insan alir tabiki hiç adliyeye gittinmi bilmem adliyede Adalet Mülkün Temeli Yazar yani paran varsa adalette senindir diyor anlatabilmişimdir umarim.

imparator nickli arkadaşın annesi yemek yaparken video çekiyor youtubeye atıyor farklı kanalların ana haber bültenine çıktı :)

Ooo o zaman benden arkadaşa tam destek,

Saniye anne
Saniye anne izle
Saniye anne hd
Saniye anne hd izle
Saniye anne yemek
Saniye anne yemek yapiyor
Saniye anne youtube
Saniye anne full
Saniye anne full izle
Saniye anne full hd izle

:) :) :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

foruma günde hiç girmiyorsam 20 sefer giriyorum ama saniye anne olayını bilmiyorum. Geçenlerde de bir başlık vardı zahide yetiş e çıkmış diye. Biri saniye anne hakkında özet geçebilir mi?

Usta siteyi tam incelemedim de, görüntü varsa uğraşılabilir; aksi takdirde saniyeanne.com diye siteyi açtıysa ve yemek tarifi yayınladıysa hiçbir şekilde alınamaz o domain mahkeme ile. Beni uğraştırmışlardı uluslararası bir firma Türkiye'de temsilciliği bulunan, eğer o firmayla ilgili bir şey değil apayrı bir şey yaparsanız o domaini alamıyorlar .com'da :) Konu için sanırım resimler falan varmış sitede, ben bulamadım da o belgelerle gidip denenebilir, mahkemeye vermek her zaman için mantıklı zaten hakkı aramak için ama bir yere varmaz bence :(

Açıkçası ben de siteyi incelemeden yazdım. Dediğiniz gibi aynı sektörde iş yapması ve isminin kullanılmasından fayda sağlaması lazım. kanald-com var mesela almak için çok uğraştılar ama alamadılar bir türlü. saniyeanne diye bir marka alınırsa daha rahat uğraşılır.

вαттυѕαу;712723' Alıntı:
Saniye Anne – Saniye Anne

Az önce bu linkte Saniye annenin fotografı vardı kaldırmış arkadaş ve başlıgı degiştirmiş..

Ahahahahah Sayın Forumdaki Arkadaş Sana Bişey demiyorum artık ama bana pm yoluyla ulaş ve domaini devret Kesinlikle İfşa etmeyeceğime Söz veriyorum
Ama İş o Noktaya Geldi ki Aksi Halde Seninle Uğraşıcam

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:21 ----------

Ah kardeşim benim sen şimdi kendini acunla kıyaslıya bilirmisin acun kim biz kimiz acun milyonlarla oynayan insan alir tabiki hiç adliyeye gittinmi bilmem adliyede Adalet Mülkün Temeli Yazar yani paran varsa adalette senindir diyor anlatabilmişimdir umarim.

Belkide Kanunlar Parayla Endeksli Olabilir :9

Ahahahahah Sayın Forumdaki Arkadaş Sana Bişey demiyorum artık ama bana pm yoluyla ulaş ve domaini devret Kesinlikle İfşa etmeyeceğime Söz veriyorum
Ama İş o Noktaya Geldi ki Aksi Halde Seninle Uğraşıcam

O arkadaş fotografı kaldırınca , siteye o fotografın konuldugunun buluncagını sanmıyor heralde , Bırak vakit kaybı felan ama böyle tiplerle mahkemede ugraşcaksın , Ver mahkemeye gitsin :)

Ooo o zaman benden arkadaşa tam destek,

Saniye anne
Saniye anne izle
Saniye anne hd
Saniye anne hd izle
Saniye anne yemek
Saniye anne yemek yapiyor
Saniye anne youtube
Saniye anne full
Saniye anne full izle
Saniye anne full hd izle

:) :) :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Yeni Domain İsimlerimi :9 Alamam Hepsini O kadar param yok

---------- Spam Engelliyici 20:24 ---------- Önceki Mesaj 20:23 ----------

вαттυѕαу;712723' Alıntı:
Saniye Anne – Saniye Anne

Az önce bu linkte Saniye annenin fotografı vardı kaldırmış arkadaş ve başlıgı degiştirmiş..

Aynen Baktım Hocam Forumdan Malesef

Bu yüzsüzü forumdanda banlıyacaksın dava da açıcaksın o siteyi elinden alıcaksın ama kullanmayacaksın .com.trliği alıcaksın .comdan yönlendirme yollayacaksın oh mis herkes akıllı olsun bir kerede çakallık yapmasalar olmaz.

Hocam bence yani mantıken bir yolu vardır öyle saçmalık mı olur sonuçta telif hakkı denilen birşey var saniye anne veya siz suç duyursunda bulunun bu sitede benden izinsiz görüntülerim var diye .. Zamanında ünlüler nasıl +16 +18 görüntüleri kaldırttılar netten toplattılar aynı hesap.

Arkadaş az önce görüntüleri kaldırdı :9

---------- Spam Engelliyici 20:27 ---------- Önceki Mesaj 20:26 ----------

hocam o domainleri sen satın al bence zaten çok pahalı birşey değil

Bilmiyorum Ki Hocam Karar veremedim valla

---------- Spam Engelliyici 20:27 ---------- Önceki Mesaj 20:27 ----------

Saniye annenin fotograflari (haberler disinda) kullaniliyorsa telife girer.

Bilginiz olsun.

Şimdi Kaldırmış Hocam Takipteyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri