Satılık yüksek gelirli adsense kanal

S
  • Kullanıcı SedatAydin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
hayırlı satıslar ama dün üye olmussunuz bugun satıs konusu acmıssınız inş müsterisi cıkar

teklif usulu kanal satısıda yasak diye biliyorum ben [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Satis fiyati olmadan kanal satmak yasak diye biliyordum (Belkide yaniliyorumdur)

Yeni üyelerin kanal satması ne kadar doğru sizce?

Katılıyorum, bence satış yapmak için belirli mesaj ve üyelik tarihi zorunluluğu olması lazım, biliyorsunuzki dolandırıcı çok bu konu ile ilgili. nerden bilelim üçkağıt yapmıyacağını

Bu başlık acayip saçma diye yazıcam, konu baltalıyorsun diyecekler.
Nerden baksan tutarsızlık, Nerden baksan tutarsızlık, Nerden baksan tutarsızlık. . .
:cool:

Bu Arada Hem Adsenseye Bağlı Hem Türkiyeye Nasıl Gizli? Bunu Bir Açıklar mısın Arkadaşım?
Nasıl mı ? Yoksa Öğrenmek mi istiyorsun nasıl yapıldıgını ? rica edersen öğretirim adsensede nasıl gizlendiğini türkiyeye ?

---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 17:27 ----------

Gereksiz hiçbir yoruma cevap yazmıyorum

---------- Spam Engelliyici 17:29 ---------- Önceki Mesaj 17:28 ----------

Katılıyorum, bence satış yapmak için belirli mesaj ve üyelik tarihi zorunluluğu olması lazım, biliyorsunuzki dolandırıcı çok bu konu ile ilgili. nerden bilelim üçkağıt yapmıyacağını
Haklısın dostum keşke öyle bir mesaj limiti olsa konu açamamamız için engellense ama aklınızda takılan soru işaretlerini gösterebilirim sıkıntı yok içinizi rahatlatabilirim

Kanal Adi : (Satış Sonrası)
Kanal Kategorisi : (Dizi)
Kanal Dili : (İngilizce)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 13 Eki 2014
Abone Sayisi : 749
izlenim Sayisi : 130k
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanal Satis Fiyatiniz : 5000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :Türkiyeye Gizli ve Resmi Kanalı Olmayan Dizi.

KONU BALTALAMAYIN LÜTFEN

Neden mi Yeni Üyeyim ? Eski Nick'im Ulusa Onaylı Hesap Yapıcaktım dün kısmet oldu mailini unutunca dedim yeni üyelik açıyım öyle onaylı yapıyım

NEDEN SATIŞ OLMASIN YENİ ÜYE DİYE ? ALMAK İSTEYEN CİDDİ ALICI KONU BALTALAMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLARLA HER TÜRLÜ SATIŞ OLUR GEREKİRSE SİTE YÖNETİCİSİNE TESLİM EDERİM KANALI BU KADAR NET ?

995z4o.png

qml0YB.png
MPyQEk.png
Q4l5Av.png
XDoGv0.png

3250 tl veririm...

Kanal Adi : (Satış Sonrası)
Kanal Kategorisi : (Dizi)
Kanal Dili : (İngilizce)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 13 Eki 2014
Abone Sayisi : 749
izlenim Sayisi : 130k
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanal Satis Fiyatiniz : 5000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :Türkiyeye Gizli ve Resmi Kanalı Olmayan Dizi.

KONU BALTALAMAYIN LÜTFEN

Neden mi Yeni Üyeyim ? Eski Nick'im Ulusa Onaylı Hesap Yapıcaktım dün kısmet oldu mailini unutunca dedim yeni üyelik açıyım öyle onaylı yapıyım

NEDEN SATIŞ OLMASIN YENİ ÜYE DİYE ? ALMAK İSTEYEN CİDDİ ALICI KONU BALTALAMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLARLA HER TÜRLÜ SATIŞ OLUR GEREKİRSE SİTE YÖNETİCİSİNE TESLİM EDERİM KANALI BU KADAR NET ?

995z4o.png

qml0YB.png
MPyQEk.png
Q4l5Av.png
XDoGv0.png

En son 3850 tl verebilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri