S
SedatAydin
Guest
Satıldı
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı satıslar ama dün üye olmussunuz bugun satıs konusu acmıssınız inş müsterisi cıkar
teklif usulu kanal satısıda yasak diye biliyorum ben [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
Yeni üyelerin kanal satması ne kadar doğru sizce?
Nasıl mı ? Yoksa Öğrenmek mi istiyorsun nasıl yapıldıgını ? rica edersen öğretirim adsensede nasıl gizlendiğini türkiyeye ?Bu Arada Hem Adsenseye Bağlı Hem Türkiyeye Nasıl Gizli? Bunu Bir Açıklar mısın Arkadaşım?
Haklısın dostum keşke öyle bir mesaj limiti olsa konu açamamamız için engellense ama aklınızda takılan soru işaretlerini gösterebilirim sıkıntı yok içinizi rahatlatabilirimKatılıyorum, bence satış yapmak için belirli mesaj ve üyelik tarihi zorunluluğu olması lazım, biliyorsunuzki dolandırıcı çok bu konu ile ilgili. nerden bilelim üçkağıt yapmıyacağını
Kanal Adi : (Satış Sonrası)
Kanal Kategorisi : (Dizi)
Kanal Dili : (İngilizce)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 13 Eki 2014
Abone Sayisi : 749
izlenim Sayisi : 130k
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanal Satis Fiyatiniz : 5000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :Türkiyeye Gizli ve Resmi Kanalı Olmayan Dizi.
KONU BALTALAMAYIN LÜTFEN
Neden mi Yeni Üyeyim ? Eski Nick'im Ulusa Onaylı Hesap Yapıcaktım dün kısmet oldu mailini unutunca dedim yeni üyelik açıyım öyle onaylı yapıyım
NEDEN SATIŞ OLMASIN YENİ ÜYE DİYE ? ALMAK İSTEYEN CİDDİ ALICI KONU BALTALAMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLARLA HER TÜRLÜ SATIŞ OLUR GEREKİRSE SİTE YÖNETİCİSİNE TESLİM EDERİM KANALI BU KADAR NET ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4500 Tl Teklif veren var dostum teşekkür ederim teklifin için3250 tl veririm...
Kanal Adi : (Satış Sonrası)
Kanal Kategorisi : (Dizi)
Kanal Dili : (İngilizce)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 13 Eki 2014
Abone Sayisi : 749
izlenim Sayisi : 130k
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanal Satis Fiyatiniz : 5000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :Türkiyeye Gizli ve Resmi Kanalı Olmayan Dizi.
KONU BALTALAMAYIN LÜTFEN
Neden mi Yeni Üyeyim ? Eski Nick'im Ulusa Onaylı Hesap Yapıcaktım dün kısmet oldu mailini unutunca dedim yeni üyelik açıyım öyle onaylı yapıyım
NEDEN SATIŞ OLMASIN YENİ ÜYE DİYE ? ALMAK İSTEYEN CİDDİ ALICI KONU BALTALAMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLARLA HER TÜRLÜ SATIŞ OLUR GEREKİRSE SİTE YÖNETİCİSİNE TESLİM EDERİM KANALI BU KADAR NET ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dostum teklif veren arkadaş 4500 verdi size nasıl veriyim bu fiyata ?En son 3850 tl verebilirim.
dostum teklif veren arkadaş 4500 verdi size nasıl veriyim bu fiyata ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.