Satış : Taşınabilir Limitsiz İnternet

Olay şu hocam.Aslında senin telefonunda kontor yada internet vs paketi olmadığı haldede aslında internet bağlantısı var.Operatörler sadece hakkı olmayan kullanıcılara limit koyuyorlar.Akk gibi düşünün.(Aslında sizin hattınıza 8 mbit hız geliyor.Ama şirket bunu bir şekilde kısıyor).Bu openvpnde operatörün ücretsiz sundugu bir proxyi port üzerinde başka bir vpn+proxyi aracılığıyla konumu farklı gösteriyor ve sizin bu engeliniz bu sekilde kalkıyor.Umarım dogru anlatmısımdır.

Bu konuyu bende bayağı arastırıyorum.TürkTelekom dış proxyilere kapalı oldugu için net hızı yavaş.Ama turkcellde böyle bir olay yok ve Türkiyede en iyi ceken hat oldugu için net hızıda yüksek oluyor.Sırf bu iş için turkcelle geçicem yakında :D

peki diyelim bu sistemi aldık kurdurduk arkadaşa,
ay içerisinde TL yüklemesi yapınca veri kullanımında bakiyeden düşmez mi ?

şu kullanan arkadaşlar bi konuya yazsa :)

peki diyelim bu sistemi aldık kurdurduk arkadaşa,
ay içerisinde TL yüklemesi yapınca veri kullanımında bakiyeden düşmez mi ?

şu kullanan arkadaşlar bi konuya yazsa :)

Düşmez hocam.Zaten bunu yapmak için (arkadaşta yazmıs zaten) telefonunda tl,paket yada faturalı hat olmayacak.Bunlardan biri varsa onlardan kesilir.Ha yoksa bu sistemi kullanırsın.3-4 ayda birde 20-25 tl kontör yüklersin hattın kapanmaması için.

çok şükür net ihtiyacım yok ama çok merak ediyorum nasıl oldugunu bulana yapana helal olsun :)

burdanda soruyım beli bilen vardır htc cihazına root yapmak istiyorum fakat ilk önce bootloader kilidini kaldırmam lazım fakat kaldırmak için gerekli kodu yazınca cmd de waiting for device yazıyor öyle kalıyor bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ?

burdanda soruyım beli bilen vardır htc cihazına root yapmak istiyorum fakat ilk önce bootloader kilidini kaldırmam lazım fakat kaldırmak için gerekli kodu yazınca cmd de waiting for device yazıyor öyle kalıyor bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ?

usb kablonuzdan kaynaklanıyor olabilir.

htc eski bi cihaz var android 4 üzeri henüz rootlu değil, türk telekom kontörlü hattıda mevcut.
hangisi iyiyse onu deneyelim hocam 1 ay kullanayım sorun çıkarmazsa ref olarak istemiştim ama ücretini ödeyeceğim. skype ekledim.
htc desire serisindenmi abi benim desire sv var fakat root atmak için ilk önce bootloader kilidini açmak lazım malesef onu yapmak içinde bazı yapman gerekenler var desire sv de waiting for device hatası alıyorkem m8 cıhazımda hata almıyorum sen root atabıldınmı kod gelıyormu ekrana ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri