Satlık kanal

• Kullanıcı mayk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mayk

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (verilmeyecek)
Kanal Kategorisi : spor araba
Kanal Dili : ingilizce
Abone Sayisi : 369 + günde 10 abone
izlenim Sayisi : 361.056
Kanalinizda UYARI Varmi : 1 adet uyarı var toplluk ihtarı
Kanalinizin Gunluk Kazanci :9 dolar
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
nm1hp.png

Kanal Satis Fiyatiniz : 1000 dolar pazarlıksız ihtiyaçtan
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : kanalda sadece 5 video vardır ve bi tanesi günde ortalama 9k hit digeride ortalama 1k hit almaktadır gelip geçici güncelligini kaybedecek videolar degildir videolar yüklenildigi tarihten bu yana günde ortalama aynı hiti alıyor ve patlama yapma ihtimali yüksek sürekli paylaşım alan videolardır alan kişi ekstra hiç bir video yüklemese hiç bir çalışma yapmasa bile maksimum 3 ayda kanal kendini amorti edecektir

nm11c.png

bence 1000dolar imkansız etmez.şahsen 200 dolardan fazla vermem böyle bir kanala.yinede hayırlı satışlar

neye göre 200 dolar :D

neye göre 1000 dolar etmez :)

sadece gülüyorum :D

Bence sadece 5 video olduğu için 1000 usd etmez, videoların trendi geçebilir güvenilmez, bu yüzden bence maximum 200 usd eder. Amacım konunu baltalamak değil, sorduğun için yazıyorum. İyi satışlar.

şimdi 300 500 videodan aylık 300 dolar kazansa x3 katı ederdi yani :)

tamam arkadaşlar ben yanlış biliyormuşum bu işi demekki

Fikrini belirten arkadaşları terslemişsin ama 9 aydan beri 15den fazla kanal alımım oldu ,, kanalının uyarısıda mevcutmuş maksimum değeri 300 dolardır , hayırlı satışlar

nn2xb.png

elim bolaldı kanalı satmama gerek kalmadı

ama konu kitlenmese benim için daha iyi olur
kanala hiç video falan eklemeden 3 ay bekliyecek bu kanal 3 ay sonra da ss leri paylaşıcam :)

o5.06.2013 kanala hiç video eklenmedi bir yerde paylaşım imleme vs yapılmadı
ntn1w.png

09.06.2013
ny2p6.png

hala aynı 5 video izlettirme amaclı hiç bir şey yapılmıyor videolarım belirli aramalarda 4. sıradaydı 3. sıraya yükselmiş
konuyu gördükce kanaldan ss alıp atasım geliyor :P

Almiyacaklar Boşa Tantana Yapmasin Fiyat Belli ..Siz bi mağazaya gidip bu telefonun ederi bukadar yok şukadar diyormusunuz Size Zorla Satmiyor Adam ..Konuyu Kirletmeyin.

Almiyacaklar Boşa Tantana Yapmasin Fiyat Belli ..Siz bi mağazaya gidip bu telefonun ederi bukadar yok şukadar diyormusunuz Size Zorla Satmiyor Adam ..Konuyu Kirletmeyin.

mesele öyle degil karalasınlar altının üstüne camur atsalarda degerini sarraf bilir

bana izlenimlerini aramalardan alan ve bu kadar stabil düzenli alan satılık bir kanal gösteremez kimse ...

Bunun ederi bu kadar etmez demiyoruz tabiki hocam ama neden bu kadar pahalı diyoruz bu telefon. ne gibi bir özelliği varda bu kadar pahalı ? burada da sebep arıyor insanlar. mantıklı ve ikna edici bulmuyorlar sanırım kanalı ve acıklamayı. hayırlı satışlar diliyorum arkadaşa da.

Bunun ederi bu kadar etmez demiyoruz tabiki hocam ama neden bu kadar pahalı diyoruz bu telefon. ne gibi bir özelliği varda bu kadar pahalı ? burada da sebep arıyor insanlar. mantıklı ve ikna edici bulmuyorlar sanırım kanalı ve acıklamayı. hayırlı satışlar diliyorum arkadaşa da.

mantıklı bulmama konusunda haklılar niye haklılar paylaşım olmus trend olmuş vs bir videodan hit almıs olarak görüyorlar
bende kendimi ifade edemiyorum desemki xxxx kelimeyi googlede ve youtubede ara kanalımı yerleştirdigim noktayı gör bu seferde kanal ortaya cıkacak art niyetli arkadaşların kurbanı olacak

dünya genelinde bir kelimede aramalarda ilk 4 te cıkıyor videolarım hitte ordan geliyor benim hala kanal istatistiklerini paylaşmam kanalı satmaya calısmamdan dolayı degil bir nevi bazı algıları degiştirebilmek amaçlı

Dostum Adam Fiyatı Koymuş Bizede Saygı Göstermek Düşer..
Benim bildigim tek birşey var kanalin aylik kazanci x3

kanal günlük 9 dolar kazaniyor aylik 270 dolar yapar
buda 810$ bundan bi 60 dolari uyari için çıksa kanal en az 700$ eder.

hocam ben bu kanal bu kadar etmez demiyorum. edebilir veya etmez bilemem. ama almayı düşünen adam buna 1000$ verecek. irdelemek, sormak, soruşturmak, eleştiri yapmak hakkı. baltalama yapanlar olabilir normaldir. Sen ilgilenme boşver :) Kimine göre fazla kimine göre normal gelebilir fiyat. Bu normal. Tekrar hayırlı satışlar diliyorum.

p614v.png

hala aynı 5 video kanala video eklemedim çalışma yapmadım ...

q92gu.png

hafiften düşüş var artık inadı bırakıp bu kanalla ilgilenecem sanırım :p

kanalı normalde almayı düşünüyordum. olumsuz yorumlar yüzünden vazgeçmiştim. olumsuz yorum yapanları mahkemeye vermeyi düşünüyorum, sürüm sürüm süründürecem sizi :)
şaka bir tarafa ibreti alem için bu bölümde böyle bir konunun sürekli up-lanması saçma değil mi? satıyorsanız hala hiç değilse fiyatını belirtin satıp satmadığınızı söyleyin.
- satmıyorsanız konu kilit...-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri