Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeş valla to 0.09 a kadar düştü bende de
Tbm yuksek sayfa to yuksek olsa ne olacak,tbm dusecek vs ondan sonra tbm dusuk diyceksin.
Hic alakasi yok,hemde hic.Tamam sayfa to nun kazanca etkisi var ve iyide ancak hic bu mantikla dusunme.Tbm Yuksek olsun,sayfa to dusuk olsun,benim her zaman istedigim sey bu.Belki ben yanlisim ancak,her zaman sayfa to dusuk olsun istiyorum ben cunki dusuk olunca daha iyi kazandiriyor bana.Ne mi olacak abi?Şu olacak.Ortalama sayfa to %2,5 olsa 10 katı sayfa to yu yakalamış olucam.Sonra tık sayısı 10*28=280 tbm de ortalama 0,06 olsa ne olur 280*0,06=17 (yaklaşık) anlatabildim mi abi?
Hic alakasi yok,hemde hic.Tamam sayfa to nun kazanca etkisi var ve iyide ancak hic bu mantikla dusunme.Tbm Yuksek olsun,sayfa to dusuk olsun,benim her zaman istedigim sey bu.Belki ben yanlisim ancak,her zaman sayfa to dusuk olsun istiyorum ben cunki dusuk olunca daha iyi kazandiriyor bana.
Bence TrueView'ı aç, en azından sürümden kar edersin
Ben de aynı şekilde yapmıştım fakat niche içerik olmadığı için pek fayda etmedi bende, tbm oranlarım hala düşük. Yani yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakalSağol cevabın için.2 gün evvel denemek icin kapamıstım truview baya bi düstü sonra actım hala can cekisiyor galiba![]()
1.50-2 arasıydı 3 gündür yerlerde 0.12 - 0.9 - 0.11 ne oldu anlamadım vallaNormalde kaçtı to?
Genelde arkadaşların to %2,5 altında değil
Battal to ve tbm ne bakarak iceriklerin arasinda +16 birsey olabilir gibime geliyor..Varsa eger ondan oluyor, basima geldi benimde aynisi sonra o kanal banlaninca to düzeldi..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.