Sayfa To : Kafayı Yiyecem

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Battal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dünün raporu sayfa to yu ve tıklama sayısına dikkat edin.

Ya gün geçtikçe azalıyor.Ne yaptıysam artmıyor artık kafayı yiycem.Denemediğim yol kalmadı.Bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim.

dostum benım to 5 6 dan asagı dusmezdı su sıralar 2.5 un ustune cıkmıyor ne ıs bende anlamadım snn tbm ıyı yınede benım tbm de 4 e dusdu :)

Biraz yüklediğin kategorinin izleyicisi ilede alakası var tıklamanın.
Mesela benim haber videolarına tıklayanların oranı her zaman eğlence kanalımdan fazladır.

Google o kadar cimrilik yapiyorki bu konuda gecen hafta iyiydi günlük 45 euro veriyordu. Bugün ise verdigi tiklama basina 1 cent. Yaziklar olsun koskocaman googleda elini korkak alistiriyor ya sözün bittigi yerdeyim. :D

Tbm yuksek sayfa to yuksek olsa ne olacak,tbm dusecek vs ondan sonra tbm dusuk diyceksin.

Ne mi olacak abi?Şu olacak.Ortalama sayfa to %2,5 olsa 10 katı sayfa to yu yakalamış olucam.Sonra tık sayısı 10*28=280 tbm de ortalama 0,06 olsa ne olur 280*0,06=17 (yaklaşık) anlatabildim mi abi?
Tbm yuksek sayfa to yuksek olsa ne olacak,tbm dusecek vs ondan sonra tbm dusuk diyceksin.

Ne mi olacak abi?Şu olacak.Ortalama sayfa to %2,5 olsa 10 katı sayfa to yu yakalamış olucam.Sonra tık sayısı 10*28=280 tbm de ortalama 0,06 olsa ne olur 280*0,06=17 (yaklaşık) anlatabildim mi abi?
Hic alakasi yok,hemde hic.Tamam sayfa to nun kazanca etkisi var ve iyide ancak hic bu mantikla dusunme.Tbm Yuksek olsun,sayfa to dusuk olsun,benim her zaman istedigim sey bu.Belki ben yanlisim ancak,her zaman sayfa to dusuk olsun istiyorum ben cunki dusuk olunca daha iyi kazandiriyor bana.

İşte abi mesele sen - ben. Yani senin yöntemlerin farklı az tıktan yüksek tbm alabiliyorsun.Ben ise normal tbm alıyorum.Yine de sağol cevabın için
Hic alakasi yok,hemde hic.Tamam sayfa to nun kazanca etkisi var ve iyide ancak hic bu mantikla dusunme.Tbm Yuksek olsun,sayfa to dusuk olsun,benim her zaman istedigim sey bu.Belki ben yanlisim ancak,her zaman sayfa to dusuk olsun istiyorum ben cunki dusuk olunca daha iyi kazandiriyor bana.

Bence TrueView'ı aç, en azından sürümden kar edersin

Sağol cevabın için.2 gün evvel denemek icin kapamıstım truview baya bi düstü sonra actım hala can cekisiyor galiba :D
Ben de aynı şekilde yapmıştım fakat niche içerik olmadığı için pek fayda etmedi bende, tbm oranlarım hala düşük. Yani yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal :)

durum bendede aynı kanallarda video öncesi reklamı kaldırdım tbm biraz yükseldi fakat tıklama azaldı 300-350 arası aldığım tık sayısı son üç günde 140 civarına kadar indi

Arkadaşlar dünün raporu sayfa to yu ve tıklama sayısına dikkat edin.

Ya gün geçtikçe azalıyor.Ne yaptıysam artmıyor artık kafayı yiycem.Denemediğim yol kalmadı.Bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim.

Battal to ve tbm ne bakarak iceriklerin arasinda +16 birsey olabilir gibime geliyor..Varsa eger ondan oluyor, basima geldi benimde aynisi sonra o kanal banlaninca to düzeldi..

Yok trader hiç +16 yok.Birde ben 2 gün evvel truview ayarlarıyla oynadım düşüşü anladım.Fakat normal para kazanma ayarlarıyla en yüksek olduğu zaman da to %70 i geçmiyor.
Battal to ve tbm ne bakarak iceriklerin arasinda +16 birsey olabilir gibime geliyor..Varsa eger ondan oluyor, basima geldi benimde aynisi sonra o kanal banlaninca to düzeldi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri