Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sayfa to bugun 1.57 dustu suan nedir bu ya!!
O konudakileri yapıp iki-üç gün analiz etmeyi deneyin. Kaybedecek bir şeyiniz yok. Ben faydasını gördüm.
Forum standartın üzerinde ama illegal bir durum yoksa sıkıntı çıkmayacaktık.
aynı sorun sende de varmışsonra güncelleneciğini sanmıyorum bu bayki tbnin anasını ağlatacak yani bu ay 200 bin tıktan 230 dolar alacakken bu tonun düşmesi 180e düşürebilir bu ay ki öngörüm o genelde tbm 1.45 dolar civarı id bu ay tl 1.45e düşücek heralde
![]()
hocam takip ediyorumda 2nci ss i aldım 15 dk da
görüntüler bunlar
200 izlenime 30 tık düşüyor sizce yüksek dimi arkadaşlar ?
hocam vallaha cok yuksek ben oyle sayfa to gorsem
20000 gosterime ben o kadar tık alamıyorum
bu olay adsenseye birşey yaparmı acaba ? gümleme filan
organık ise bişey olmaz
illegal birşey yaptıysan ban yakındır
Şöyle bir şeyde var Youtube Analiticsden baktı
ayın 9 unda
1.kanal ayın 9 unda= 1780 izlenmiş
2.kanal ayın 9 unda =3280 izlenmiş
Toplamda adsensede = 7844 izlenim diyor
normalde 5060 olması gerekiyorken 7844 olmuş inşallah bu tıklarda günccellenir ama...
Sorma ya 30.000 Gösterim var 400 tık olmuş !
herkes de var galiba to dususu .S
Ben bu işte hiç bayram yaşamadım.Normalde bayramlarda bi değişme oluyor mu tbm olsun to olsun gösterim olsun.
Gün gün, saat saat bile değiştiği oluyor. Hitap ettiğiniz kişilerin günlük hayatlarına göre değişiyor veriler. Okul çağındaki çocuklara hitap ediyorsanız akşam beşten sonra veriler artar. Bayramda da birçok kişi sağa sola gittiği için düşmesi gayet normal ama kesinlikle nedeni budur diyemeyiz.
hocam soyle birsey var sıkıntı surda
lütfen buraya dıkkat edin..
İZLENME VAR ama tık yok..
29,984 izlenmem var demekki videolarımı ızlıyorlar ama tıklanmıyor. bu cok acayip ya :S bence yt yıne bırseyler karıstırıyor kanallarda ve bu 2 gundur bana geldi zamanla diğer forumdaki arkadaslarada gelecek gibi bu olay
hocam soyle birsey var sıkıntı surda
lütfen buraya dıkkat edin..
İZLENME VAR ama tık yok..
29,984 izlenmem var demekki videolarımı ızlıyorlar ama tıklanmıyor. bu cok acayip ya :S bence yt yıne bırseyler karıstırıyor kanallarda ve bu 2 gundur bana geldi zamanla diğer forumdaki arkadaslarada gelecek gibi bu olay
Performans raporlarına tıkladığınızda herhangi bir uyarı var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.