Sayfa to/tıklamalar düştü, çıktı, arttı, azaldı TEK KONU

• Kullanıcı Kürşad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Son günlerde tıkların sonradan toplu bir şekilde güncellenmesi söz konusu. Ticari kullanım uyarısı veren videoları silip yeniden yüklemenizi öneririm.

son üç günlük sayfa t.o

2.11
1.90
1.34 (Bugün)

TBM'lerde de artış yok, ne olacak sonumuz.

Cevap: Sayfa to, tıklamalar düştü, çıktı, arttı, azaldı TEK KONU

sayfa to bugun 1.57 dustu suan nedir bu ya!!

aynı sorun sende de varmış :( sonra güncelleneciğini sanmıyorum bu bayki tbnin anasını ağlatacak yani bu ay 200 bin tıktan 230 dolar alacakken bu tonun düşmesi 180e düşürebilir bu ay ki öngörüm o genelde tbm 1.45 dolar civarı id bu ay tl 1.45e düşücek heralde :(

O konudakileri yapıp iki-üç gün analiz etmeyi deneyin. Kaybedecek bir şeyiniz yok. Ben faydasını gördüm.

Forum standartın üzerinde ama illegal bir durum yoksa sıkıntı çıkmayacaktık.

hocam takip ediyorumda 2nci ss i aldım 15 dk da

görüntüler bunlar

200 izlenime 30 tık düşüyor sizce yüksek dimi arkadaşlar ?

aynı sorun sende de varmış :( sonra güncelleneciğini sanmıyorum bu bayki tbnin anasını ağlatacak yani bu ay 200 bin tıktan 230 dolar alacakken bu tonun düşmesi 180e düşürebilir bu ay ki öngörüm o genelde tbm 1.45 dolar civarı id bu ay tl 1.45e düşücek heralde :(

yok kafayı yedircek bana durduk yere neler oluyor ya :S

hocam takip ediyorumda 2nci ss i aldım 15 dk da

görüntüler bunlar

200 izlenime 30 tık düşüyor sizce yüksek dimi arkadaşlar ?

hocam vallaha cok yuksek ben oyle sayfa to gorsem
20000 gosterime ben o kadar tık alamıyorum

bu olay adsenseye birşey yaparmı acaba ? gümleme filan

Şöyle bir şeyde var Youtube Analiticsden baktı
ayın 9 unda
1.kanal ayın 9 unda= 1780 izlenmiş
2.kanal ayın 9 unda =3280 izlenmiş
Toplamda adsensede = 7844 izlenim diyor
normalde 5060 olması gerekiyorken 7844 olmuş inşallah bu tıklarda günccellenir ama :(...

Şöyle bir şeyde var Youtube Analiticsden baktı
ayın 9 unda
1.kanal ayın 9 unda= 1780 izlenmiş
2.kanal ayın 9 unda =3280 izlenmiş
Toplamda adsensede = 7844 izlenim diyor
normalde 5060 olması gerekiyorken 7844 olmuş inşallah bu tıklarda günccellenir ama :(...

aynen dediğin gibi bende bakıyorum ama daha güncellenmemiş

Ben bu işte hiç bayram yaşamadım.Normalde bayramlarda bi değişme oluyor mu tbm olsun to olsun gösterim olsun.

Gün gün, saat saat bile değiştiği oluyor. Hitap ettiğiniz kişilerin günlük hayatlarına göre değişiyor veriler. Okul çağındaki çocuklara hitap ediyorsanız akşam beşten sonra veriler artar. Bayramda da birçok kişi sağa sola gittiği için düşmesi gayet normal ama kesinlikle nedeni budur diyemeyiz.

Gün gün, saat saat bile değiştiği oluyor. Hitap ettiğiniz kişilerin günlük hayatlarına göre değişiyor veriler. Okul çağındaki çocuklara hitap ediyorsanız akşam beşten sonra veriler artar. Bayramda da birçok kişi sağa sola gittiği için düşmesi gayet normal ama kesinlikle nedeni budur diyemeyiz.

hocam soyle birsey var sıkıntı surda
lütfen buraya dıkkat edin..

İZLENME VAR ama tık yok..
29,984 izlenmem var demekki videolarımı ızlıyorlar ama tıklanmıyor. bu cok acayip ya :S bence yt yıne bırseyler karıstırıyor kanallarda ve bu 2 gundur bana geldi zamanla diğer forumdaki arkadaslarada gelecek gibi bu olay

29,984 izlenmem var demekki videolarımı ızlıyorlar ama tıklanmıyor. bu cok acayip ya :S bence yt yıne bırseyler karıstırıyor kanallarda ve bu 2 gundur bana geldi zamanla diğer forumdaki arkadaslarada gelecek gibi bu olay

Performans raporlarına tıkladığınızda herhangi bir uyarı var mı?

aynısı ben de de var 30k izlenim var tık 400 :S

---------- Mesaj saat 00:12:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:11:39 civarında gönderildi. ----------

Performans raporlarına tıkladığınızda herhangi bir uyarı var mı?

ne yani? şimdi ben raporlara tıklayınca ödemler askıda adresini doğrula felan diyor.Pin yola çıktı ya onun uyarısı bu.Bununla benim reklamların bı ilgisi olabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri