Sayfa to/tıklamalar düştü, çıktı, arttı, azaldı TEK KONU

• Kullanıcı Kürşad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
trrbn.jpg

Arkadaşlar kazancım normal mi , çok mu az sizce .

Benim de bu civarlarda ya. Nasıl arttırabilirim acaba şu TO'yu?

Uzun videolar ile arttırabilir miyim?

valla helal olsun usta ben bu tıkları 15-20k gösterimde alabiliyorum varsa bir formulun paylaşabilirsin :D:D

Doğrusu hocam önceki mesajlarımda dediğim gibi ekstra birşey yapmadım.Başkada birşey gelmiyor aklıma.
Dünkü gösterim: 5.9k
Tıklama: 423
To: %7.17

trrbn.jpg

Arkadaşlar kazancım normal mi , çok mu az sizce .

Hocam sen bize göresini ne yapıcaksın önemli olan sana göre nasıl olduğu ?
Bu meble ihtiyaçlarını karşılıyorsa tamamdır.Ama çok kazanan bir adam için bu mebla çok kötü az kazanan için çok iyi olabilir.Kimisi 10 günde 1000 lira kazanır kimin 100...

Benim to bu ay en fazla %0.35 olmuş :D Diğer günlerde %0.12 civarı seyrediyor

benimde normalde 3.5 - 4.5 arasındadydı to son 10 gündür 2-2.5 arası seyrediyo

Bi bende mi yüksek bu to ? :) Kendimi anormal gibi hissetmeye başladım. :D
Şu anda 500 gösterim 30 tık to:%5.72

Bi bende mi yüksek bu to ? :) Kendimi anormal gibi hissetmeye başladım. :D
Şu anda 500 gösterim 30 tık to:%5.72

ortalama günlük tıkım 500'den 180'e düştü...Ama her yayıncı yaşar bunu merak etme seninde izlenim artıkça to yerlere yapışır
şuan 5 bin izlenime 121 tık diyor :)

ortalama günlük tıkım 500'den 180'e düştü...Ama her yayıncı yaşar bunu merak etme seninde izlenim artıkça to yerlere yapışır
şuan 5 bin izlenime 121 tık diyor :)

Aynen hocam çok haklısınız.Aslında tırsmıyorda değilim hesaba birşey olacak diye.

yok hiç br şey olmaz ama izlenim sayın artıkça to düşer benim önceden oluşturduğum izlenimli kanalıma ilk reklam verdğim de herhalde akşama doğru yayıncılığa kabul edilmiş olmalı ki 100 izlenime 40 tık idi ama şimdi günlük 10 bin izlenime 200 tık..

Arkadaşlar bu ban olaylarından sonra kalan kanallara haddinde fazla reklam tıkı geliyor sizde ne durumda acaba. örnek 3 k izlenim 250 tık civarı

Arkadaşlar bu ban olaylarından sonra kalan kanallara haddinde fazla reklam tıkı geliyor sizde ne durumda acaba. örnek 3 k izlenim 250 tık civarı

Hiç kanalım banlanmadı hocam.
22 Ekim İstatistiğim:
Gösterim:7166
Tık:659
To:%9.20
TBM:0,12

To dustu ama tbm 25 den asagiya inmiyor benim 3-4 gundur. Ortalama tbm 4 den 11 e cikti. :) tbm benim icin daha onemli 6 klik bir videodan 7 dolar para kazandim. :)

sayfa to 0,3 e düştü :( anlatılan herşeyi yaptım. ama çözüm olmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri