Sayfa to/tıklamalar düştü, çıktı, arttı, azaldı TEK KONU

• Kullanıcı Kürşad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Cevap: Sayfa to, tıklamalar düştü, çıktı, arttı, azaldı TEK KONU

Performans raporlarına tıkladığınızda herhangi bir uyarı var mı?

uyarıda yok ben sorunu buldum aslında videolarda sarı cızgı de olsa reklam cıkmıyor cıksada reklamlar video bıtımınde cıkıyor suan buyuk bır sorun var benım kanallarda :S

---------- Mesaj saat 00:17:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:16:24 civarında gönderildi. ----------

aynısı ben de de var 30k izlenim var tık 400 :S

---------- Mesaj saat 00:12:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:11:39 civarında gönderildi. ----------

ne yani? şimdi ben raporlara tıklayınca ödemler askıda adresini doğrula felan diyor.Pin yola çıktı ya onun uyarısı bu.Bununla benim reklamların bı ilgisi olabilir mi?

mlsf öyle napacaz bılmıyorm

ne yani? şimdi ben raporlara tıklayınca ödemler askıda adresini doğrula felan diyor.Pin yola çıktı ya onun uyarısı bu.Bununla benim reklamların bı ilgisi olabilir mi?

Hayır. Bazen sayaçta sıkıntı olduğuna dair bir uyarı oluyor ki zaten o mesajım size değildi.

tbm artar varmi arkadaslar. gunluk 60 tik aliyorum geneld. suanki durum 1 saate 25 tik geldi fakat tbm cok dusuk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayır. Bazen sayaçta sıkıntı olduğuna dair bir uyarı oluyor ki zaten o mesajım size değildi.

4-5 gün önce Gün önce vardı hocam güncellenecek diyee akşam güncellendi ama bu gün 200*3 kayıp 600 tık var ay sonunu çine etti bugünden sonra artsada aritmetik algortma olamdığı için tüm aydan düşürecek yani tbm 3.10 tl olması gerekirken 1.80 olscsk malesef buda 200 000 izlenme 500 tl olması gerekirken 380 edecek bu üç gün farkını gelecek ayın 12 sinde göreceğiz malasef :(
ama açtığın to yükseltme konusuna baktım uyguladım düzeleceğinden ümitliyim
bu sayede tbm etki edeceğini düşünüyorum :)

uyarıda yok ben sorunu buldum aslında videolarda sarı cızgı de olsa reklam cıkmıyor cıksada reklamlar video bıtımınde cıkıyor suan buyuk bır sorun var benım kanallarda :S

---------- Mesaj saat 00:17:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:16:24 civarında gönderildi. ----------

mlsf öyle napacaz bılmıyorm

Bahsettiğim Bu idi...caz yapıyor kamil youtube

---------- Mesaj saat 12:44:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:43:54 civarında gönderildi. ----------

Gün gün, saat saat bile değiştiği oluyor. Hitap ettiğiniz kişilerin günlük hayatlarına göre değişiyor veriler. Okul çağındaki çocuklara hitap ediyorsanız akşam beşten sonra veriler artar. Bayramda da birçok kişi sağa sola gittiği için düşmesi gayet normal ama kesinlikle nedeni budur diyemeyiz.

Aylık T.O ortalamam 1.61'e kadar düştü ; bir çok şey uygulamama rağmen aynı hatta kötüye gidiyor.

işin komik yanı TBM de yükselmemeye devam ediyor.
Günlük ise 1.26'ya kadar düştük, sonumuz hayrola.

benim to % 0.10 yani 1000 de bir , reklam çıkmıyor

24 bin izlenim to %0.30 videoda reklamda çıkıyor anlamadım bu işi

Benim sayfa to deli gibi artıyor hiç 3.5un altına düştüğünü görmedim.Şu anda %8

Benim sayfa to deli gibi artıyor hiç 3.5un altına düştüğünü görmedim.Şu anda %8

Merhaba hocam bu to zamanlamı artıyor acaba yani önceleri düşükmüydü, benim to haftalardır hep 2.5-3 arası geziyor artarmı bu zamanla ?

34,741 izlenme
563 tık :S

Şu izlenimi bir türlü artıramıyorum.3k izlenme 250 tık

---------- Mesaj saat 23:44:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:40:27 civarında gönderildi. ----------

Merhaba hocam bu to zamanlamı artıyor acaba yani önceleri düşükmüydü, benim to haftalardır hep 2.5-3 arası geziyor artarmı bu zamanla ?

Hocam bence bu birazda şans işi, Eylül ayından beri youtube ile uğraşıyorum.Hiç 3,5un altına düştüğünü pek görmedim.700 800 izlenime 100 tık aldığım bile oldu.Ekstra hiçbirşeyde yapmadım.
Buda Ekim ayının oranları
tr9vu.jpg

ben bgbg 4.90 tl di bugün 0.97 oldu :( orjnal forex videosu da attım 10 tana ama boş yükselmyor :(

Şu izlenimi bir türlü artıramıyorum.3k izlenme 250 tık

---------- Mesaj saat 23:44:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:40:27 civarında gönderildi. ----------

Hocam bence bu birazda şans işi, Eylül ayından beri youtube ile uğraşıyorum.Hiç 3,5un altına düştüğünü pek görmedim.700 800 izlenime 100 tık aldığım bile oldu.Ekstra hiçbirşeyde yapmadım.
Buda Ekim ayının oranları
tr9vu.jpg

valla helal olsun usta ben bu tıkları 15-20k gösterimde alabiliyorum varsa bir formulun paylaşabilirsin :D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri