Sehidimizin Emaneti'nin Kanali Lütfen Abone Olun

• Kullanıcı mm1650
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
bu kardeşimizin kanalını emekli özel harekatçılar derneğinin sayfasında gördüm hemen abone olmuştum. herkes abone olsun arkadaşlar taha kardeşimizin kanalına

Sitede abone kasan arkadaşlar destek yaparsa seviniriz.

Herkese cok tesekkür ederim öncelikle,,,,

Kardesimize mesaj yazdim ve dönüsünü bekliyorum,Bana ulasirsa, Foruma davet edip buradan gelismeleri ve Youtube tekniklerini ögrenmesini saglayalim.

Organik olmayan abone,izlenim vs.. sadece kisa süreli sevindirir,Bizim daha fazlasini yapmamiz lazim.

Koskoca YTPARA bu kanali bir yere getiremesse ben bir sey bilmiyorum.Bu forum da ne Abileri var onu ucuracak......

Abone oldum tabi forumda sorun var sanırım Taha yorum atmıs görünüyor

Forumda sorun yok binevi reklam biçimi konunun önde durması için admin tarafından yapılan bişiy.

ilgili kardeşimizin videolarında reklam yok ? bendemi görulmuyor ?

kendi kullandığım hesabımdan üye oldum arkadaşlar sadece abone olmayalım yt de kendi abone kanallarımızı izlerken kenarda izleyelim talha kardeşimizin videolarını çok zor değil...

Heyecanını paylaşmamak elde değil
İnşAllah yüzü gibi güzel olur hayatı
Elimizden gelen desteği yapmak borcumuz.

abone olundu.

Allah kimseye bu acıyı yaşamasın inş. Umarım bundan sonraki yaşantısında başarılı bir evlat olur.

3800 abone olmus ha bire bakıyorum kendi kanallarımı bıraktım :) Konu sahibi r10 dada açabilirse iyi olur bence yada ben açabilirim.

cvp

elımde sıstem olsa cocuga hıt aldırırırm ama yok.. elımdekı kanalalrn bı kısmını abone yapıym

başka ne yapabılırz ben elımden ne gelırse yapabılırım kanal ve gmaıl vs saglayabılırım

başka ne yapabılırz ben elımden ne gelırse yapabılırım kanal ve gmaıl vs saglayabılırım

bence birlikten güç doğar diyelim oyun- mause - klavye - camera gibi ekipman alımı yapıp ulaştıralım ytpara ailesi olarak
daha kaliteli işler çıkartmasına vesile oluruz böylece

ya ben mi göremiyorum videolarında reklem açıkık değil kanalın

bence birlikten güç doğar diyelim oyun- mause - klavye - camera gibi ekipman alımı yapıp ulaştıralım ytpara ailesi olarak
daha kaliteli işler çıkartmasına vesile oluruz böylece

adminin biri öncü olup bu ekipmanlara fiyat cıkarsa ve bizlerde ödeme yapsak alıp gönderse ekipmanları güzel olur bencede.pc,kamera,mikrofon,oyun,koltuk.Bunların bedelini babası ödemiş zaten bizede göndermek düşer.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri