Sehidimizin Emaneti'nin Kanali Lütfen Abone Olun

• Kullanıcı mm1650
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Kapak fotoğrafını forumdan biri mi yaptı ? Boyutunu tam ayarlayamamış burdaysa bir daha bakarsa iyi olur.

Kapak fotoğrafı tasarladım kardeşimize, Elimde oldugunca kardeşimizin kendi kullandıgı oyunlardan resimler kullanmaya çalıştım.

İletişime geçecek kişi iletirse sevinirim,
http://image.prntscr.com/image/3fb2ac3b682d47d18a969cb58534a4ea.png

Edit:

PSD'sini de paylaşayım içerisinde ki sosyal medya hesaplarını bilmedigimden dolayı düzenleyemedim, online olamıyorum çok verecek kişi onları öğrenip düzeltirse iki dk.da iyi olur.
http://s9.dosya.tc/server/c3wwae/tahanazillikapak.psd.html

Son düzenleme:
Bi Hediye oluşturarak video çekmesine yardımcı olacak ekipman gönderemezmiyiz ?

Ya geçende bi kız kardeşimiz şişman diye dalga geçmişlerdi sonradan ona destek oldular 100k abonesı oldu abi kardeşimizede destek olsalar valla yazık ya dün 2k dı bugun 4k anca olmuş gerçekden çok üzücü .

Kanala abone olundu ve attıgı her yeni videoyu yorum atıp beğenecegim elimden geleni yapmaya gayret gösterecem. İnşAllah iyi biyerlere gelir.

Kapak fotoğrafı tasarladım kardeşimize, Elimde oldugunca kardeşimizin kendi kullandıgı oyunlardan resimler kullanmaya çalıştım.

İletişime geçecek kişi iletirse sevinirim,
http://image.prntscr.com/image/3fb2ac3b682d47d18a969cb58534a4ea.png

Edit:

PSD'sini de paylaşayım içerisinde ki sosyal medya hesaplarını bilmedigimden dolayı düzenleyemedim, online olamıyorum çok verecek kişi onları öğrenip düzeltirse iki dk.da iyi olur.
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Gerçekten Çok iyi Olmuş :)

---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

Birde Sadece şunu merak ediyorum bu kadar abonenin geldiğini görüpte nasıl heyecanla bir video çekicek aceba :D

Allah hepinizden razı olsun gereken ne ise her türlü destek vermeye hazırım. Allah Şehitlerimizin ruhlarını şâd eylesin.

yazıldı mı bilmiyorum da Ekşi'de hesabı olan yok mu?orada destek amaçlı paylaşılsa çılgın atar kanalı.

hangi ******** yaptı acaba ya

yanlış anlamadım demi ya biri f... yıp +15 i mi götürmüş kanalın ?

Bir sekilde +15 gitmis :) Ama safligi ve temizligi görüyorsunuz, Kim yaptiysa geri acsin diyor..:)

---------- Spam Engelliyici 00:59 ---------- Önceki Mesaj 00:58 ----------

yazıldı mı bilmiyorum da Ekşi'de hesabı olan yok mu?orada destek amaçlı paylaşılsa çılgın atar kanalı.

R10 da da konu actim aksam ama kimse iplemedi malesef, Eksi de hesabim yok,Olan birisi varsa acabilir.

Merhabalar 100 bin takipçili Tumblr hesaplarımda paylaştım. Elimden gelen desteği sonuna kadar yapıcam tumblrda bu çocuğu bilmeyen kalmayacak.

konu niye 97bin görüntülenme 230 cevap gözüküyor ?

Hocam ne kadar cahilsin kusura bakmada.

Hani anneler, babalar çoluk çocuğuna örnek olmak ister de yemeğe başlamadan önce ben Bismillah dedim, siz dediniz mi diye sorduğunda çocuklarına, genelde ne olur cevap "ben içimden dedim" zaten.

Sen bakma 230 cevaba. 124128 tane içinden cevap veren var formda görmüyormusun?

Abone olmuştum zaten videolarına destek vereceğiz elimizden geldikçe

AYRICA, [MENTION=21030]mm1650[/MENTION] Bizimde çorbada tuzumuz bulunsun tasarım desteği verebilirim bilginiz olsun. İletişim skype olur başka bir yöntem olur farketmez.

Herşeyin bir bedeli var. Bu Ülke de 80 milyon insan var ama 10 milyon insan terorist partisine oy verdi. Onlar her yerde , içimizde . Bu işin eksilerinide düşünmek lazım. Yapıcak birşey yok , belki ileride çocugun kanalını şikayet edip kapattırabilirler bile

Hocam ne kadar cahilsin kusura bakmada.

Hani anneler, babalar çoluk çocuğuna örnek olmak ister de yemeğe başlamadan önce ben Bismillah dedim, siz dediniz mi diye sorduğunda çocuklarına, genelde ne olur cevap "ben içimden dedim" zaten.

Sen bakma 230 cevaba. 124128 tane içinden cevap veren var formda görmüyormusun?

şakamısın kardeşim sen , derdin ne senin ?

Ekşiye konu açmayın , kanalı filan kapattırırlar . Biliyorsunuz oranın malum zihniyetini.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri