bu çocugun kanalına abone olmakta bunu bi yere getirmekte bizim boynumuzun borcu gibi bişi aslında bu paylaşımı yapan @mm1650 Allah Razı Olsun ...
Cümlemizden kardesim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu çocugun kanalına abone olmakta bunu bi yere getirmekte bizim boynumuzun borcu gibi bişi aslında bu paylaşımı yapan @mm1650 Allah Razı Olsun ...
Gerçekten Çok iyi OlmuşKapak fotoğrafı tasarladım kardeşimize, Elimde oldugunca kardeşimizin kendi kullandıgı oyunlardan resimler kullanmaya çalıştım.
İletişime geçecek kişi iletirse sevinirim,
http://image.prntscr.com/image/3fb2ac3b682d47d18a969cb58534a4ea.png
Edit:
PSD'sini de paylaşayım içerisinde ki sosyal medya hesaplarını bilmedigimden dolayı düzenleyemedim, online olamıyorum çok verecek kişi onları öğrenip düzeltirse iki dk.da iyi olur.
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
hangi ******** yaptı acaba ya
yanlış anlamadım demi ya biri f... yıp +15 i mi götürmüş kanalın ?
hangi ******** yaptı acaba ya
yanlış anlamadım demi ya biri f... yıp +15 i mi götürmüş kanalın ?
yazıldı mı bilmiyorum da Ekşi'de hesabı olan yok mu?orada destek amaçlı paylaşılsa çılgın atar kanalı.
konu niye 97bin görüntülenme 230 cevap gözüküyor ?
Hocam ne kadar cahilsin kusura bakmada.
Hani anneler, babalar çoluk çocuğuna örnek olmak ister de yemeğe başlamadan önce ben Bismillah dedim, siz dediniz mi diye sorduğunda çocuklarına, genelde ne olur cevap "ben içimden dedim" zaten.
Sen bakma 230 cevaba. 124128 tane içinden cevap veren var formda görmüyormusun?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.