Sehidimizin Emaneti'nin Kanali Lütfen Abone Olun

• Kullanıcı mm1650
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz. Birine üzüldüğünüz için abone olmayın, sonuçları o kişiyi üzebilir. Engelli bir kişiye acıdığınız da nasıl hoşuna gitmiyorsa bu çocuğada babası şehit olmuş diye abone olursanız aynı sonuç orataya çıkar.

Olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz. Birine üzüldüğünüz için abone olmayın, sonuçları o kişiyi üzebilir. Engelli bir kişiye acıdığınız da nasıl hoşuna gitmiyorsa bu çocuğada babası şehit olmuş diye abone olursanız aynı sonuç orataya çıkar.

yok hocam sen olayı yanlış olaya sakat engelli açısından bakarsan üzülür
ama birinin babası şehit olduğu için yardım edersen bu vefayı gösterir, birliğin göstergesidir ve insan bununla gururlanıyor öyle sanıyorum ki benim gibi abone olan arkadaşlarda böyle düşünüyor...

haklılık payın var hocam, illaki insanımızdan acıyarak "zorunluluk" hissedip abone olanlar var. Ama sadece şehit oğlu olduğu için değil de, 10 yaşındaki çocuğun olgunluğuna şaşırıp güzel kalbi için abone olanlar da var :)

Çocuğun +15 video özelliği gitmiş para kazanmada gitmiştir iletişimi olan biri varsa söylesin yeni kanal falan açsın bence bukadar abone boşa gitmesin

Bu arada Coşkun Nazilli Abimiz'i tanımayanlara 2 kelime özetle anlatalım : Yurtdışında euro/dolar üzerinden kaymaklı maaşlar alarak görev yapma seçeneği varken vatanı için bu seçeneği elinin tersiyle itip meskun mahal operasyonlarına gönüllü katılıp şehit olan bir özel harekat polisi abimizdir

564_8548.jpg

Son düzenleme:
Çocuğun +15 video özelliği gitmiş para kazanmada gitmiştir iletişimi olan biri varsa söylesin yeni kanal falan açsın bence bukadar abone boşa gitmesin

Bu arada Coşkun Nazilli Abimiz'i tanımayanlara 2 kelime özetle anlatalım : Yurtdışında euro/dolar üzerinden kaymaklı maaşlar alarak görev yapma seçeneği varken vatanı için bu seçeneği elinin tersiyle itip meskun mahal operasyonlarına gönüllü katılıp şehit olan bir özel harekat polisi abimizdir

564_8548.jpg

böyle adamın cocuğu da anca böyle olur saten çeşke şu kardeşimize bi ulaşsak ya :(

bu forumda hala böyle konu ve yorumlar görmek valla beni çok sevindirdi..... ADAMSINIZ

elimden gelen desteği vereceğim

Arkadaslar Twitter de gezerken bir sayfada denk geldim,

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için devam eden operasyonlar sırasında şehit düşen Polis Özel Harekat (PÖH) memuru Coşkun Nazilli'nin kücük oglu bir kanal acmis oyun videolari cekip yüklüyor.Su kanala bir el atalim,Abone olalim...........

https://www.youtube.com/watch?v=_hsvqR-NOOI

Cezayi kaldirin...:))

https://www.youtube.com/watch?v=h4fBSYVet-o

Ulaşıldımı çocuğa acaba r10 danda intro falan göndermek isteyen var.Ben bir yakınına ulaştım ama konuda teli bulundu diyince.Acaba halen ulaşılamadı mı?

İletişim sağlayabilirsek kendisi ile veya iletişim kurabilen var ise

Gerekli ekipmanları belirler alır ve yollarız adresine.

Ualştım Taha göktürke davet ettim forma üye ol dedim.Annesi ile de görüştüm.

Annesinden;
Sizin ve arkadaşlarınızın ilgisi desteği ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim Göktürk e gelen mesajları gösterdim kendi messenger indan iletişime geçecek
Okul dersler vs. olduğu için görmemiş gelen mesajları tekrar çok teşekkür ediyorum sizin gibi duyarlı insanlar olduğu sürece çocuklarımızın yüzü hep gülecek ve inanın çok mutlu oldu...

Arkadaşlar daveti olan varmı Göktürkün gelmesi için?yada adminler el atsa

Son düzenleme:
Ualştım Taha göktürke davet ettim forma üye ol dedim.Annesi ile de görüştüm.

Annesinden;

Arkadaşlar daveti olan varmı Göktürkün gelmesi için?yada adminler el atsa

Benim 1 hakkim varmis, Ben gönderirim davetiye. Kayit olunca beni etiketle sin/yin davetiyeyi yollarim.

[MENTION=9806]vatancafe[/MENTION]; adminler üye yapmak için zaten yorum yaptılar konuya. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Haydi yüklenin arkadaşlar.Yorum, beğeni, izlenim ne olursa destek olalım yavrumuza. Bir nebze olsun acısını unutturalım İNŞAALLAH.

Yalnız reklam yok sanırım videolarda. İletişimde olan arkadaş adsense olaylarını falan da hallederse iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri