Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz. Birine üzüldüğünüz için abone olmayın, sonuçları o kişiyi üzebilir. Engelli bir kişiye acıdığınız da nasıl hoşuna gitmiyorsa bu çocuğada babası şehit olmuş diye abone olursanız aynı sonuç orataya çıkar.
Ekşiye konu açmayın , kanalı filan kapattırırlar . Biliyorsunuz oranın malum zihniyetini.
Olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz. Birine üzüldüğünüz için abone olmayın, sonuçları o kişiyi üzebilir. Engelli bir kişiye acıdığınız da nasıl hoşuna gitmiyorsa bu çocuğada babası şehit olmuş diye abone olursanız aynı sonuç orataya çıkar.
Çocuğun +15 video özelliği gitmiş para kazanmada gitmiştir iletişimi olan biri varsa söylesin yeni kanal falan açsın bence bukadar abone boşa gitmesin
Bu arada Coşkun Nazilli Abimiz'i tanımayanlara 2 kelime özetle anlatalım : Yurtdışında euro/dolar üzerinden kaymaklı maaşlar alarak görev yapma seçeneği varken vatanı için bu seçeneği elinin tersiyle itip meskun mahal operasyonlarına gönüllü katılıp şehit olan bir özel harekat polisi abimizdir
![]()
Arkadaslar Twitter de gezerken bir sayfada denk geldim,
Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için devam eden operasyonlar sırasında şehit düşen Polis Özel Harekat (PÖH) memuru Coşkun Nazilli'nin kücük oglu bir kanal acmis oyun videolari cekip yüklüyor.Su kanala bir el atalim,Abone olalim...........
https://www.youtube.com/watch?v=_hsvqR-NOOI
Cezayi kaldirin...)
https://www.youtube.com/watch?v=h4fBSYVet-o
İletişim sağlayabilirsek kendisi ile veya iletişim kurabilen var ise
Gerekli ekipmanları belirler alır ve yollarız adresine.
Sizin ve arkadaşlarınızın ilgisi desteği ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim Göktürk e gelen mesajları gösterdim kendi messenger indan iletişime geçecek
Okul dersler vs. olduğu için görmemiş gelen mesajları tekrar çok teşekkür ediyorum sizin gibi duyarlı insanlar olduğu sürece çocuklarımızın yüzü hep gülecek ve inanın çok mutlu oldu...
Ualştım Taha göktürke davet ettim forma üye ol dedim.Annesi ile de görüştüm.
Annesinden;
Arkadaşlar daveti olan varmı Göktürkün gelmesi için?yada adminler el atsa
Benim 1 hakkim varmis, Ben gönderirim davetiye. Kayit olunca beni etiketle sin/yin davetiyeyi yollarim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.